Colanți 520 fitness din bumbac extensibil și cu talie înaltă Damă

6999 LEI −15%
5899 LEI
*De la ‪23.12.2022‬, în limita stocului disponibil
8756188

Produs conceput pentru fitness dar și pentru activitățile de zi cu zi. Material fin la atingere ce oferă libertate de mișcare.

Produs practic și confortabil cu design modern.

Culoare:

Verde

Mărime:

Ghid de mărimi
+ 58 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Extensibilitate

Asigură libertate de mișcare, datorită elastanului.

Fineţe la atingere

Fibre din bumbac ce asigură confort.

Respirabilitate

Material din mesh ce asigură respirabilitate.

Informații tehnice

PRODUS CONCEPUT PENTRU FITNESS DAR ȘI PENTRU ACTIVITĂȚILE DE ZI CU ZI

Un antrenament matinal; o ședință la birou; o ieșire la prânz; o plimbare până la piață; o ieșire cu prietenii sau cu familia; le puteți face pe toate păstrând aceași ținută.
Aceasta e ceea ce caracterizează noua noastră gamă: depășiți frontierele activităților păstrând aceeși ținută.

CONFORT

Design modern și libertate de mișcare. Și voi v-ați gândit la asta? Și noi! Așa a luat naștere gama noastră! Gamă ce asigură confort și libertate de mișcare!

DETALII

Talia elastică este necesară pentru a asigura susținere. Însă uneori, aceasta poate să strângă. Dar nu întotdeauna. Ne-am asigurat că talia acestui produs asigură confort. Material extensibil (8% elastan) ce asigură libertate de mișcare și confort.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 55% Bumbac, 37% Polietilenă tereftalată, 8% Elastan Material intercalat 82% Polietilenă tereftalată, 18% Elastan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Recomandare de depozitare: împăturit, în dulap.

TESTE

S-au realizat teste riguroase de spălare și uscare pentru a garanta menținerea formei și a culorilor. S-au realizat într-un laborator extern pentru mai multă exigență a calității.

Aprobat de

Produs testat și validate de noi. Dar și de clienții noștri. Vă încurajăm să ne evaluați calitatea produselor noastre pe site-ul decathlon.ro.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A se călca la maximum 110°C - fără aburi

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
9,97 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii