Colanți 100 Fitness cardio cu talie înaltă Damă

6999 LEI

Produs conceput pentru fitness cardio, dar și pentru activitățile de zi cu zi.

Material extensibil și talie înaltă.

Culoare: Negru
Mărime: Ghid de mărimi
+ 69 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Extensibilitate

Asigură libertate de mișcare! Design conceput pentru libertate de mișcare.

Respirabilitate

Material respirant, cu uscare rapidă, pentru a menține pielea uscată.

Opacitate

Asigură libertate de mișcare. Material opac.

Informații tehnice

Croială mulată.

Confort și libertate de mișcare în timpul activității sportive. Croială mulată și material extensibil. Scoate în evidență silueta și asigură confort în timpul activității sportive.

Talie înaltă și confortabilă.

Libertate de mișcare. Talie înaltă, confortabilă. Asigură susținere. Materialul nu se răsucește în timpul activității sportive.

Material plăcut la atingere și respirant.

Confort Material plăcut la atingere, respirant ce asigură confort.

Produsele sunt testate înainte de a fi puse în vânzare?

Design modern. Ne dorim ca produsele noastre să vă asigure confort și siguranță, de aceea, toate materialele pe care le folosim sunt supuse unor teste riguroase în laborator. Testăm rezistența culorilor, rezistența materialului la spălare și capacitatea de evacuare a transpirației. Apoi, produsele sunt din nou testate, de data aceasta în practică. Sportivi ca voi le testează, iar specialiștii noștri țin cont de părerea lor pentru a îmbunătăți produsele. Astfel sunt create produsele Decathlon!

Cum este calculat impactul produselor asupra mediului?

Impactul produselor asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață ale produselor și diverși indicatori. Nota ABCDE a fost realizată pentru a vă ajuta să identificați mai ușor produsele cu cel mai mic impact asupra mediului, comparând produse asemănătoare (tricouri, pantaloni, rucsacuri). Decathlon se implică voluntar în demersul de afișare a impactului produselor asupra mediului.Mai multe detalii: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Sticlă/Corp 87% Poliester, 13% Elastan

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 40° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A se călca la maximum 110°C - fără aburi

A nu se curăța chimic

Produse similare

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
4,59 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota B‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii