Coardă biceps Bodyboard 500 cu priză Galben

6499 LEI
8563487

Concepută pentru a nu pierde bodyboardul. A se ataşa pe braţ (biceps), compatibil cu valuri mai mici de 1m50.

Coardă bodyboard spiralată și rezistentă, ce se atașează la braț (biceps)Priză compactă inclusă.

Culoare:

Galben floarea soarelui

Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 64 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Adaptare la conformație

Strângere la braț, reglabilă, cu benzi auto-aderente.

Durabilitate

Poliuretan diametru de 7 mm. Priză coardă inclusă (grosime placă: 4,5 -6cm).

Compactare

Legătură spiralată.

Utilizare ușoară

Se prinde și se ia de pe braț, cu o singură mână.

Informații tehnice

RADBUG concepe produse pentru 4 tipuri de niveluri de practică Destinat sportivilor cu nivel avansat din acest sport.

- Iniţiere : Apă până la nivelul buricului, spumă <50 cm. -Începător: Viraje uşoare în valuri <1m, propulsare cu palmele. - Mediu: Valuri de până la 1,50m , viteză mai mare şi trik-uri nivel începător. - Avansat: Toate tipurile de viraje, stăpânirea mişcărilor, chiar şi în aer : ARS, 360°, tube...

Utilizarea produsului pentru bodyboarding (nivel începător)

Această coardă se fixează pe bodyboard cu ajutorul unei prize incluse sau deja plasate pe placă. Pentru a se utiliza, aceasta se plasează sub cot. Strângeți chinga cu cealaltă mână și fixați-o cu ajutorul benzii auto-aderente.
Atenţie: Brățara acestei coarde este prea largă pentru a fi fixată la încheietură.

Construcție adaptată pentru orice condiții: nivel avansat.

Materialele alese permit o rezistență bună în toate tipurile de valuri. Atenție! A nu se folosi în condiții care să vă pună în pericol sau să determine ruperea acesteia.
Verificați sistematic starea acesteia după fiecare sesiune și evitați expu expunerea prelungită la razele UV. A se clăti sistematic și a se depozita într-un loc uscat, la umbră.

Compactitate

Utilizarea unei coarde spiralate asigură confort în timpul practicii sportive. Dacă aceasta este depozitată o perioadă îndelugată de timp în poziție întinsă, spiralele se pot întinde și aceasta poate să nu mai fie atât de compactă. Se recomandă să fixați extremitatea reglabilă la coarda legată de priză, utilizând chinga cu scratch, după fiecare sesiune. Astfel veți împiedica întinderea acesteia dacă nu este utilizată. A se vedea poza asociată.

Unde se instalează priza corzii pentru bodyboard?

Pentru a instala priza pe placa de bodyboard, identificați mai întâi locul: între 10-15 cm depărtare de nose-ul plăcii și suficient de departe de stringers. Dacă placa este prevăzută cu 2 stringers, priza trebuie să fie în centru. Dacă placa este prevăzută cu un singur stringer, priza trebuie decalat cu cel puțin 5 cm în raport cu mijlocul plăcii, la dreapta dacă purtați coarda în partea dreaptă sau invers. .

Cum se instalează plug-ul la leash ?

După identificarea locului, găuriți placa cu ajutorul unei șurubelnițe în cruce. (Dacă o găuriți în parea de sus, puteți deteriora slick-ul, desprinzându-l).
Inserați succesiv cele două părți ale prizei, cu șurubul dedesubt.Înşurubaţi până pătrunde în suprafaţă.

Reguli de comportament şi siguranţă în apă - Partea 1.

Bodyboard-ul este un sport fantastic, care presupune respectarea unor reguli fundamentale, pentru plăcerea și siguranța tuturor. 1- Informați-vă în legătură cu caracteristicile locului în care urmează să practicați: curenți, stânci, maree, mărimea valurilor, numărul de persoane din apă.
2- Nu vă supraestimați nivelul și alegeți un loc unde condițiile de practică sunt adaptate capacităților dumneavoastră.3- Practicați cu echipamentul adaptat: coardă, labe înot și placă în stare bună, combinezon.

Reguli de comportament şi siguranţă în apă - Partea 2.

4- Respectaţi regulile de prioritate în valuri: Prioritate faţă de persoana aflată în curenţi puternici.
5- Ocoliţi zona curenţilor puternici când vă îndreptaţi spre vârf, pentru a nu tăia calea unui alt practicant.6- Utilizaţi labe de înot, dacă nivelul apei depăşeşte nivelul şoldurilor.
7- Dacă nu utilizaţi labe de înot, se recomandă practicarea în zona sigură. 8- Mai mulţi practicanţi.

RADBUG

RADBUG este marca Decathlon dedicată bodyboard-ului şi bodysurf-ului.Rațiunea noastră este de a face cunoscute ca mulți oameni senzațiile incredibile care provin din practicile de bodyboarding și de bodysurfing.Acest sezaţie de alunecare în contact cu valurile este pură, ameţitoare și creează dependență.Misiunea pe care ne-am stabilit-o este de a permite tuturor să inițieze și să progreseze prin oferirea de produse ușoare și îndrăznețe pentru o plăcere din ce în ce mai mare.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 80% Poliuretan termoplastic, 20% Oțel Încheietura mâinii 80% Rubber - Chloropren (CR), 20% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc uscat şi aerisit.

TESTE

Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.

Aprobat de

Nicolas Capdeville, triplu campion mondial.

Recomandări de întreținere

A nu se spăla

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Video

Opinii clienți

Loading