Clopoţel Roman pentru câini

De la
2499 LEI
8317760

Produs conceput pentru a localiza câinele în timpul activităților sportive. Sunetul emis vă semnalizează prezența în pădure.

Ideal pentru localizarea câinelui atunci când este lăsat liber, în timpul practicii sportive sau a plimbării cu familia! Se ataşează uşor de zgardă, datorită inelului!

Mărime: Ghid de mărimi
+ 24 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Eficienţă sonoră

Clopoțelul emite un sunet caracteristic ce aude la o distanță medie.

Informații tehnice

Sonoritate.

Sunetul clopoțelului, fără a fi prea puternic, se aude clar, de la o distanță medie. Permite identificarea si localizarea câinelui chiar și într-un mediu cu vegetație densă. Așadar, puteți urmări câinele chiar dacă nu-l vedeți. Calitatea sunetului depinde de capacitățile voastre auditive.

Forma clopoțelului și mărimea

Cu formă sferică, acesta nu se agață de vegetație. Cu orificiu de deschidere minim acesta împiedică intrarea vegetației în interior și blocarea sunetului.Pe clopoțelul roman, cu cât numărul este mai mare, cu atât acesta este mai mare. Aici este corespondența în diametri: n°3 = 25mm, n°5 = 30mm, n°8 = 35mm.

Recomandări de siguranță

Datorită sunetului emis de acest produs, ceilalți utilizatori sportivi vor ști că un câine se află în apropiere. De asemenea, datorită sunetului de la clopoțelul câinelui, acesta indică și prezența dumneavostră în apropiere celorlați utilizatori sportivi.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Din alamă

Produse similare

Opinii clienți

Loading