Clăpari Schi X-Access 80 Negru Bărbați

69999 LEI

Produs conceput pentru schi (nivel mediu).

Confort necesar pentru a progresa.

Mărime: Ghid de mărimi
+ 699 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Rigiditate

Flexibili: Flex 80. Asigură flexibilitate și confort pentru a progresa.

Susținere

104 mm: picior lat. Gheată interioară din spumă confortabilă.

Adaptare la conformație

Gheată interioară preformată, nu este termoformabilă.

Reglabil

4 clape micro-metrice 2 angrenaje reglabile. Strap de 35 mm.

Utilizare ușoară

Design pentru o încălțare ușoară.

Căldură

Gheată interioară și talpă izolante, pentru conservarea căldurii.

Informații tehnice

Nivel de practică

Volum interior necesar pentru performanțe optime. Clăpari cu o lățime de 104 mm, flex de 80 și zone de deformare specifice în partea din față a piciorului și la nivelul colierului, pentru o adaptare perfectă.Conceperea Twinframe asigură rebond, flex și control crescute, precum și o mai bună reactivitate. Reglare la nivelul gambei.

Reglarea cataramelor

4 clape micrometrice foarte rezistente, din aluminiu. Lungimea cataramei se poate ajusta înșurubând sau deșurubând prima clapă de închidere. Clapă închidere prin cureluşă, 3 poziţii, pentru adaptare la mărimea gambei. Legătura din partea superioară asigură strângerea optimă a carcasei.

Ce este flex-ul?

Indicele de flexiune al clăparilor indică rigiditatea. Cu cât cifra este mai mare, cu atât clăparii sunt mai inflexibili, iar carcasa este mai rigidă.Se consideră că un flex de 60-70 este conceput pentru nivel începător.Un flex între 80-90 este conceput pentru schiori de nivel mediu. Un flex de peste 90 este conceput pentru schiori avansați. Persoanele cu greutate mare pot alege clăpari mai rigizi decât în mod normal.

Care este mărimea potrivită pentru mine?

Mărimea clăparilor se exprimă în mărime Mondopoint. Este vorba despre lungimea tălpii în cm.
Măsurați lungimea tălpii. De exemplu, dacă talpa măsoară 27,2 cm, atunci va trebui să alegeți mărimea 27/27.5.

Alegerea mărimii

După încălțare, cataramele trebuie strânse la reglaj mediu. Puteţi să înaintaţi? Atunci mărimea clăparilor nu este potrivită. După închiderea clăparilor, efectuați 3 flexiuni. Staţi drept: degetele trebuie să atingă vârful ghetei interioare. În timpul flexiunii, piciorul trebuie să se ducă în spate şi să nu mai puteţi simţi vârful.Protecțiile din spumă se tasează după câteva zile de schi.

Ce fac în caz de durere?

1- Alegeţi şosete de schi tehnice, fine, pentru a evita punctele de presiune şi a favoriza circulaţia sângelui. 2-Alegeţi un branţ adaptat formei piciorului pentru a evita alunecarea. Cereţi sfatul unui angajat din magazin. Cereți recomandări și specialiștilor din magazinele noastre.

Depozitarea clăparilor

1- Aerisiți clăparii, scoțând gheata interioară din carcasa de plastic.2- Închideți clapele la primul segment, pentru a evita deformarea clăparilor și, dacă este posibil, depozitați-le într-o husă.
3- Depozitați clăparii într-un loc uscat, unde temperatura nu scade sub 10°C. Astfel, veți întreține optim componentele din plastic ale clăparilor.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se lăsa la uscat înainte de depozitare. Se recomandă depozitarea într-o husă specială, la temperatură ambiantă, cu clapele închise.

Restricții de utilizare

A nu se usca pe calorifer.

Recomandări de întreținere

A se usca după fiecare utilizare.

Produse similare

Opinii clienți

Loading