SALOMON

Cl─âpari schi SALOMON QUEST ACCESS 60 Dam─â

84999 RON
Ref. : 8845374

Produs conceput pentru schi (nivel ├«ncep─âtor). Cl─âpari toleran╚Ťi ╚Öi confortabili.

Gheat─â interioar─â confortabil─â, din spum─â groas─â.

 • 23-23,5cm undefined
 • 24-24,5cm undefined
 • 25-25,5cm undefined
 • 26-26,5cm undefined
 • 27-27,5cm undefined
+ 849 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Rigiditate

  Foarte flexibili: Flex 60: ideal pentru sus╚Ťinere la nivelul tibiei ╚Öi foarte tolerant.

  Sus╚Ťinere picior

  104 mm: lat. Sus╚Ťinere redus─â: ideali pentru a debuta sau a schia la vitez─â redus─â.

  Reglabil

  1 singur─â cataram─â (tip snowboard) de reglat. Foarte simplu de utilizat.

  Utilizare ușoară

  U╚Öor de ├«nc─âl╚Ťat/desc─âl╚Ťat/utilizat la mers/reglat.

  Adaptare la conforma╚Ťie

  Gheat─â termo-formabil─â.

  Transportare ușoară

  Amplitudine mai mare a gleznei prin deblocarea câtorva segmente.

  Aderen╚Ť─â

  Talp─â exterioar─â cu stria╚Ťii, pentru aderen╚Ť─â optim─â.

  Imagini

  Cl─âpari schi SALOMON QUEST ACCESS 60 Dam─â
  Cl─âpari schi SALOMON QUEST ACCESS 60 Dam─â
  Cl─âpari schi SALOMON QUEST ACCESS 60 Dam─â
  Cl─âpari schi SALOMON QUEST ACCESS 60 Dam─â
  Cl─âpari schi SALOMON QUEST ACCESS 60 Dam─â

  Informa╚Ťii tehnice

  Experien╚Ť─â

  Cl─âparii Salomon QST Access 60 sunt cei mai flexibili ╚Öi confortabili din gam─â. Ace╚Ötia sunt ideali pentru nivel ├«ncep─âtor. Prev─âzu╚Ťi cu pozi╚Ťiile schi/mers ╚Öi cu o talp─â specific─â, ace╚Ötia sunt ideali pentru zilele frumoase la schi.

  Reglare catarame

  Ace╚Öti cl─âpari sunt prev─âzu╚Ťi cu 3 clape micrometrice, din aluminiu. Lungimea cataramei se poate ajusta ├«n╚Öurub├ónd sau de╚Öurub├ónd clapa. Clapa de sus are 3 pozi┼úii, pentru adaptare la toate conforma╚Ťiile de gambe. Banda de str├óngere din partea superioar─â asigur─â str├óngere optim─â a carcasei.

  ÎNCĂLȚARE/DESCĂLȚARE

  Pozi╚Ťia schi/mers ├«╚Ťi permite ├«n mod evident s─â mergi mai u╚Öor. De asemenea, acest sistem are avantajul de a fi eficient ├«n timpul ├«nc─âl╚Ť─ârii/desc─âl╚Ť─ârii.├Än pozi╚Ťia de mers, deschiderea este mai mare, prin urmare este mai u╚Öor s─â te ├«ncal╚Ťi/descal╚Ťi.

  Ce este flex-ul?

  Indicele de flexiune al cl─âparilor indic─â rigiditatea acestora. Cu c├ót cifra este mai mare, cu at├ót cl─âparii sunt mai inflexibili, iar carcasa este mai rigid─â.Se consider─â c─â un flex de 60 este conceput pentru nivel ├«ncep─âtor. Un flex ├«ntre 60-90 este conceput pentru schi la nivel mediu. Un flex de peste 90 este conceput pentru schiori avansa╚Ťi. Persoanele cu greutate mare pot alege cl─âpari mai rigizi dec├ót ├«n mod normal.

  Alegerea m─ârimii

  Dup─â ├«nc─âl╚Ťare, clapele trebuie str├ónse la reglaj mediu. Pute┼úi s─â ├«nainta┼úi? Atunci m─ârimea cl─âparilor nu este potrivit─â. Dup─â ├«nchiderea cl─âparilor, efectua╚Ťi 3 flexiuni. St├ónd ├«n picioare, degetele trebuie s─â ating─â v├órful cl─âparilor.La flexiune, piciorul trebuie s─â se duc─â ├«n spate ┼či s─â nu mai pute┼úi sim┼úi v├órful.Protec╚Ťiile din spum─â ale cl─âparilor se vor tasa dup─â c├óteva zile la schi.

  Ce fac în caz de durere?

  1- Alege┼úi ┼čosete de schi tehnice, fine, pentru a evita punctele de presiune ┼či a favoriza circula┼úia s├óngelui. 2-Alege┼úi un bran┼ú adaptat formei piciorului pentru a evita alunecarea. Cere┼úi sfatul unui angajat din magazin. Cere╚Ťi recomand─âri ╚Öi speciali╚Ötilor din magazinele noastre.

  Depozitarea cl─âparilor

  1- Aerisi╚Ťi cl─âparii, sco╚Ť├ónd gheata interioar─â din carcasa de plastic.2- ├Änchide╚Ťi clapele la primul segment, pentru a evita deformarea cl─âparilor ╚Öi, dac─â este posibil, depozita╚Ťi-le ├«ntr-o hus─â.
  3- Depozita╚Ťi cl─âparii ├«ntr-un loc uscat, unde temperatura nu scade sub 10┬░C. Astfel, ve╚Ťi ├«ntre╚Ťine optim componentele din plastic ale cl─âparilor.

  Cum se probeaz─â cl─âparii?

  Dup─â ├«nc─âl╚Ťare, cataramele trebuie str├ónse la reglaj mediu. Pute┼úi s─â ├«nainta┼úi? Atunci m─ârimea cl─âparilor nu este potrivit─â. Odat─â cl─âparii ├«nchi┼či, efecuta┼úi 3 flexiuni mari ap─âs├ónd tare pe tibie (pune┼úi m├óinile pe genunchi), pentru a face c─âlc├óiul s─â se duc─â ├«napoi. Sta┼úi drept: trebuie s─â pute┼úi atinge u┼čor v├órful carcasei. La flexiune, piciorul trebuie s─â se duc─â ├«n spate ┼či s─â nu mai pute┼úi sim┼úi v├órful.

  Cum s─â ├«mpiedica╚Ťi apari╚Ťia frigului la nivelul picioarelor?

  Adesea neglijat─â, uscarea cl─âparilor este ac╚Ťiunea cea mai important─â pentru a ├«mpiedica apari╚Ťiei frigului la nivelul piciorului. Chiar ╚Öi la -10┬░C, piciorul transpir─â ╚Öi cl─âparii nu se pot usca ├«n carcasa din plastic, nici chiar dup─â mai multe zile. Astfel, ghetele interioare trebuie s─â fie scoase din carcas─â ├«n fiecare zi. De asemenea, pute╚Ťi folosi dispozitive speciale pentru uscarea acestora, f─âr─â s─â le mai scoate╚Ťi din carcas─â!

  Care este scopul termoform─ârii?

  Gheata interioar─â a cl─âparilor Salomon Quest este termoformabil─â la nivelul maleolelor ╚Öi la v├órf, ceea ce ├«nseamn─â c─â spuma se poate ├«nc─âlzi pentru a lua forma piciorului. Astfel, pute╚Ťi reduce disconfortul.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se lăsa la uscat înainte de depozitare. Se recomandă depozitarea într-o husă specială, la temperatură ambiantă, cu clapele închise.

  Restric╚Ťii de utilizare

  A nu se usca pe calorifer.

  TESTE

  Toate produsele Wed'ze sunt concepute ┼či produse ├«n zona Mont-Blanc. Apoi sunt testate ├«n condi┼úii identice cu cele ├«nt├ólnite pe p├órtie.Echipele de produc┼úie se asigur─â c─â produsul corespunde utiliz─ârii ├«n practic─â.

  Opinii clien╚Ťi