Clăpari Schi Salomon Quest Access 60 Damă

69999 LEI

Produs conceput pentru schi (nivel începător). Clăpari toleranți și confortabili.

Gheată interioară confortabilă, din spumă groasă.

Mărime: Ghid de mărimi

NOU: RETUR GRATUIT

+ 699 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Rigiditate

Foarte flexibili: flex de 60. Cei mai toleranți clăpari din gamă.

Susținere

104 mm: picior lat. Gheată interioară din spumă groasă, pentru toleranță.

Adaptare la conformație

Gheată interioară preformată. Termoformabilă în zona maleolelor și degetelor de la picioare.

Reglabil

3 clape micro-metrice.1 clapă reglabilă. Strap de 30 mm.

Căldură

Gheată interioară și talpă izolante, pentru conservarea căldurii.

Utilizare ușoară

Se încalță ușor, grație deschiderii largi și celor 3 clape.

Transport

Sistem schi/mers.

Aderență

Talpă exterioară cu striații, pentru aderență optimă.

Informații tehnice

Nivel de practică

Clăparii Salomon QST Access 60 sunt cei mai flexibili și confortabili din gamă. Aceștia sunt ideali pentru nivel începător. Prevăzuți cu pozițiile schi/mers și cu o talpă specifică, aceștia sunt ideali pentru zilele frumoase la schi.

Reglarea cataramelor

Acești clăpari sunt prevăzuți cu 3 clape micrometrice, din aluminiu. Lungimea cataramei se poate ajusta înșurubând sau deșurubând clapa. Clapa de sus are 3 poziţii, pentru adaptare la toate conformațiile de gambe. Banda de strângere din partea superioară asigură strângere optimă a carcasei.

Ce este flex-ul?

Indicele de flexiune al clăparilor indică rigiditatea acestora. Cu cât cifra este mai mare, cu atât clăparii sunt mai inflexibili, iar carcasa este mai rigidă.Se consideră că un flex de 60 este conceput pentru nivel începător. Un flex între 70-90 este conceput pentru schi la nivel mediu. Un flex de peste 90 este conceput pentru schiori avansați. Persoanele cu greutate mare pot alege clăpari mai rigizi decât în mod normal.

Alegerea mărimii

După încălțare, cataramele trebuie strânse la reglaj mediu. Puteţi să înaintaţi? Atunci mărimea clăparilor nu este potrivită. După închiderea clăparilor, efectuați 3 flexiuni. Staţi drept: degetele trebuie să atingă vârful ghetei interioare. În timpul flexiunii, piciorul trebuie să se ducă în spate şi să nu mai puteţi simţi vârful.Protecțiile din spumă se tasează după câteva zile de schi.

Ce fac în caz de durere?

1- Alegeţi şosete de schi tehnice, fine, pentru a evita punctele de presiune şi a favoriza circulaţia sângelui.2- Alegeţi un branţ adaptat formei piciorului pentru a evita alunecarea.Puteți solicita sfatul unui specialist din magazin. 3- Dacă, după 2 zile petrecute pe pârtie, încă mai resimțiți disconfort, clăparii au nevoie de termoformare.

Depozitarea clăparilor

1- Aerisiți clăparii, scoțând gheata interioară din carcasa de plastic.2- Închideți clapele la primul segment, pentru a evita deformarea clăparilor și, dacă este posibil, depozitați-le într-o husă.
3- Depozitați clăparii într-un loc uscat, unde temperatura nu scade sub 10°C. Astfel, veți întreține optim componentele din plastic ale clăparilor.

Care este scopul termoformării?

Gheata interioară a clăparilor Salomon Quest este termoformabilă la nivelul maleolelor și la vârf, ceea ce înseamnă că spuma se poate încălzi pentru a lua forma piciorului. Astfel, puteți reduce disconfortul.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se lăsa la uscat înainte de depozitare. Se recomandă depozitarea într-o husă specială, la temperatură ambiantă, cu clapele închise.

Restricții de utilizare

A nu se usca pe calorifer.

Recomandări de întreținere

A se usca după fiecare utilizare.

Produse similare

Opinii clienți

Loading