Clăpari Schi RNS 50 Damă

45990 LEI

perfecţionarea în practicarea schiului. Clăpari laţi (104mm "Wide") şi confortabili.

Confortul şi lejeritatea sunt principiile de bază ce permit schiorului să se concentreze exclusiv pe tehnică şi plăcerea de a schia.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: NEGRU
Mărime: Ghid de mărimi
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Rigiditate

Rigiditate

Indice flex 55, foarte accesibil, ideal pentru perfecţionarea tehnicii.

Izolare termică

Izolare termică

Talpa este prevăzută cu 4 straturi de spumă pentru izolare optimă.

Adaptare la conformație

Adaptare la conformație

Interior din spumă cu memorie pentru a prelua forma piciorului.

Utilizare

Utilizare

Sistem Easy fit : carcasă din bi-material flexibil în zona gleznei.

Precizie

Precizie

Banda de 35mm fixează carâmbul şi interiorul pentru a oferi sprijin progresiv.

Informații tehnice

Confort

Carcasa bi-injectată se adaptează la orice morfologie, asigură confortul şi încălţarea uşoară. Interiorul este foarte confortabil, datorită straturilor de spumă cu diferite densităţi şi tălpii amortizante.

Greutate

Carcasă PE, catarame din policarbonat - lejeritate sporită şi oboseală redusă. După ultimele studii, o greutate de 1kg pe un picior echivalează cu 5kg cărate în spate, de aceea lejeritatea este avantajul principal al acestor clăpari.

Talpa izolează şi atenuează vibraţiile.

4 straturi de spumă diferite pentru a izola de frig şi a atenua vibraţiile, ceea ce permite o mai bună poziţionare a piciorului în interiorul clăparului şi, prin urmare, un control mai bun al schiurilor.

Încălţare uşoară

Sistemul Easyfit este combinaţia dintre o carcasă dublu-injectată şi o formă special decupată în partea de sus a piciorului, facilitând încălţarea şi descălţarea. În plus, catarama de sus este montată pe fermoar pentru a se potrivi oricărui tip de gleznă şi pentru a asigura o fixare potrivită.

Elemente de sprijin spate

O placă este fixată în partea din spate a colierului. Aceasta se sprijină pe partea inferioară a carcasei pentru a asigura stabilitate optimă şi un control sporit. Acest sistem este completat de o bandă de 35mm ce susţine tibia până la picior, eliminând mişcările inutile.

Rezistenţă

Talpa dispune de vârfuri de protecţie în faţă şi spate, care pot fi schimbate pentru a avea întotdeauna o suprafaţă netedă. Clăparii se vând cu racorduri de schimb. Acest lucru este important pentru garantarea unei funcţionări optime a legăturilor, reducând nivelul de frecare. Clemele din policarbonat asigură rezistenţă optimă.

Capacitate de susţinere

4 clipsuri din policarbonat care permit ajustarea precisă a carcasei. Banda de 35mm completează susţinerea piciorului şi permite o ajustare personalizată.

Special locaţie

Element situat în spate pentru codul de bare sau de locaţie. Vârf spate faţă interschimbabile, cleme largi şi rezistente, clemă faţă cu fermoar.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Exterior din 100% Polipropilenă Interior din 100% Poliester Talpă din 100% Polipropilenă

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat, de preferinţă într-o husă pentru clăparii de schi. A se închide cataramele, pentru evitarea deformării învelişului. A nu se depozita lângă o sursă de căldură.

Recomandări de întreținere

După fiecare utilizare, se recomandă scoaterea şosetei interioare şi a tălpii, pentru o mai bună uscare. A se aplica, în mod regulat, un produs antibacterian şi dezinfectant pe şoseta interioară.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri