Clăpari schi pe pârtie SELECT HV 100 Bărbați

99999 LEI

Produs conceput pentru schi (nivel mediu). Asigură confort!

Asigură confort, grație volumul generos în partea din față și la nivelul gleznei. Acoperirea generală asigură precizia necesară. Noutatea Salomon pentru sezonul 2021/22.

Mărime: Ghid de mărimi
+ 999 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Rigiditate

Rigizi: Flex 100: Asigură precizie și reactivitate.

Susținere

102mm: picior standard.Acoperire foarte bună.

Adaptare la conformație

Gheată interioară termo-formabilă (gleznă, maleole și călcâi).

Reglabil

4 clape micro-metrice.2 clape reglabile. Strap de 40mm.

Utilizare ușoară

Flexibili la nivelul gleznei, pentru încălțare ușoară.

Căldură

Gheată interioară și talpă izolante, pentru conservarea căldurii.

Informații tehnice

Nivel de practică

Clăparii Autostretch se adaptează perfect la conformația picioarelor, în timp ce geometria carcasei garantează o transmisie omogenă a puterii la fiecare viraj.

Reglarea cataramelor

4 clape micrometrice foarte rezistente, din aluminiu. Lungimea cataramei se poate ajusta înșurubând sau deșurubând prima clapă de închidere. Clapă închidere cu cureluşă, 3 poziţii, pentru adaptare la mărimei gambei. Legătura din partea superioară asigură strângerea optimă a carcasei.

Ce este flex-ul?

Indicele de flexiune al clăparilor indică rigiditatea. Cu cât cifra este mai mare, cu atât clăparii sunt mai inflexibili. Cu cât cifra este mai mare, cu atât clăparii sunt mai inflexibili, iar carcasa este mai rigidă.Se consideră că un flex de 60-70 este conceput pentru nivel începător.Un flex între 80-90 este conceput pentru schiori de nivel mediu. Un flex de peste 90 este conceput pentru schiori avansați. Persoanele cu greutate mare pot alege clăpari mai rigizi decât în mod normal.

Alegerea mărimii

După încălțare, cataramele trebuie strânse la reglaj mediu. Puteţi să înaintaţi? Atunci mărimea clăparilor nu este potrivită. Odată clăparii închişi, efecutaţi 3 flexiuni mari apăsând tare pe tibie (puneţi mâinile pe genunchi), pentru a face călcâiul să se ducă înapoi. Staţi drept: trebuie să puteţi atinge uşor vârful carcasei. La flexiune, piciorul trebuie să se ducă în spate şi să nu mai puteţi simţi vârful.

Ce fac în caz de durere?

1- Alegeţi şosete de schi tehnice, fine, pentru a evita punctele de presiune şi a favoriza circulaţia sângelui.
2-Alegeţi un branţ adaptat formei piciorului pentru a evita alunecarea. Cereţi sfatul unui angajat din magazin.
Cereți recomandări și specialiștilor din magazinele noastre.

Care este scopul termoformării?

Gheata interioară (My Instant Fit Sport) a clăparilor Salomon SPRO HV 100 este termoformabilă la nivelul gleznei, maleolelor și călcâiului, ceea ce înseamnă că spuma se poate încălzi pentru a lua forma piciorului. Aceasta asigură îmbunătățirea compatibilității picior-gheată interioară-carcasă și reducerea punctelor de disconfort.

Încărcarea clăparilor

1- Aerisiți clăparii, scoțând gheata interioară din carcasa de plastic.2- Închideți clapele la primul segment, pentru a evita deformarea clăparilor și, dacă este posibil, depozitați-le într-o husă.
3- Depozitați clăparii într-un loc uscat, unde temperatura nu scade sub 10°C. Astfel, veți întreține optim componentele din plastic ale clăparilor.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se lăsa la uscat înainte de depozitare. Se recomandă depozitarea într-o husă specială, la temperatură ambiantă, cu clapele închise.

Recomandări de întreținere

A se usca după fiecare utilizare.

Opinii clienți

Loading