Clăpari schi pe pârtie Hawx Magna 85 Damă

99999 LEI
Cod produs: 8613952

Produs conceput pentru schi pe pârtie (nivel mediu). Clăpari ideali pentru a progresa!

Volum interior generos.

Mărime: Ghid de mărimi
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Rigiditate

Rigiditate

Mediu:Flex 85: Compromis bun confort/precizie. Ideali pentru a progresa!

Susținere

Susținere

102 mm: picior standard. Gheată interioară din spumă standard.

Adaptare la conformație

Adaptare la conformație

Gheată interioară preformată, termoformabilă la nivelul maleolelor.

Reglabil

Reglabil

4 clape micro-metrice.2 cremaliere reglabile. Strap de 35 mm.

Utilizare ușoară

Utilizare ușoară

Tehnologie EZ step-in, pentru încălțare ușoară.

Căldură

Căldură

Tehnologie Thinsulate: izolează optim piciorul.

Informații tehnice

Experiență

Raport bun între confort şi performanţă.Clăparii Atomic Hawx Magna 85 au o lățime interioară de 102mm. Tehnologie Thinsulate, pentru izolare optimă. Adaptați pentru schi la nivel mediu/avansat. Tehnologia EZ step-in asigură încălțare/descălțare ușoară.

Reglarea clapelor

4 clape micrometrice foarte rezistente, din aluminiu. Lungimea cataramei se poate ajusta înșurubând sau deșurubând prima clapă de închidere. Clapa din partea superioară are 3 poziții, pentru adaptare la mărimea gambei. Legătura din partea superioară asigură strângerea optimă a carcasei.

Ce este flex-ul?

Indicele de flexiune al clăparilor indică rigiditatea acestora. Cu cât cifra este mai mare, cu atât clăparii sunt mai inflexibili. Cu cât cifra este mai mare, cu atât clăparii sunt mai inflexibili, iar carcasa este mai rigidă.Se consideră că un flex de 60-70 este conceput pentru nivel începător.Un flex între 80-90 este conceput pentru nivel mediu. Un flex de peste 90 este conceput pentru nivel avansat. Persoanele cu greutate mare pot alege clăpari mai rigizi decât în mod normal.

Alegerea mărimii

După încălțare, clapele trebuie strânse la reglaj mediu. Puteţi să înaintaţi? Atunci mărimea clăparilor nu este potrivită. Odată clăparii închişi, efecutaţi 3 flexiuni mari, apăsând tare pe tibie (puneţi mâinile pe genunchi), pentru a face călcâiul să se ducă înapoi. Staţi drept: trebuie să puteţi atinge uşor vârful carcasei. La flexiune, piciorul trebuie să se ducă în spate şi să nu mai puteţi simţi vârful.

Ce fac în caz de durere?

1- Alegeţi şosete de schi tehnice, fine, pentru a evita punctele de presiune şi a favoriza circulaţia sângelui.
2-Alegeţi un branţ adaptat formei piciorului pentru a evita alunecarea. Cereţi sfatul unui angajat din magazin.

Care este scopul termoformării?

Gheata interioară a clăparilor Atomic Hawx Magna 85 este termoformabilă în zona maleolelor, ceea ce înseamnă că spuma se poate încălzi pentru a lua forma piciorului. Astfel, puteți reduce disconfortul.

Depozitarea clăparilor

1- Aerisiți clăparii, scoțând gheata interioară din carcasa de plastic.2- Închideți clapele la primul segment, pentru a evita deformarea clăparilor și, dacă este posibil, depozitați-le într-o husă.
3- Depozitați clăparii într-un loc uscat, unde temperatura nu scade sub 10°C. Astfel, veți întreține optim componentele din plastic ale clăparilor.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se lăsa la uscat înainte de depozitare. Se recomandă depozitarea într-o husă specială, la temperatură ambiantă, cu clapele închise.

Recomandări de întreținere

A se usca după fiecare utilizare.

Produse similare

Opinii clienți

Loading