Clăpari schi pe pârtie FIT 900 Alb Damă

89999 LEI

Produs conceput pentru schi (nivel avansat). Asigură un compromis bun între performanță și confort.

Clăpari de schi rigizi (Flex 90), pentru mai multă precizie şi gheată interioară 100% termoformabilă, pentru mai mult confort. Construcția Overlap îmbunătățește confortul limbii clăparilor.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Mărime: Ghid de mărimi
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Rigiditate

Rigiditate

Rigizi: Flex 90. Precizie la viteză mare.

Susținere

Susținere

100 mm: interior îngust.Carcasă mulată, pentru susținere și un plus de precizie.

Adaptare la conformație

Adaptare la conformație

Gheată interioară 100% termoformabilă.

Reglabil

Reglabil

4 clape micrometrice 2 cremaliere reglabile. Strap 45 mm.

Utilizare ușoară

Utilizare ușoară

Material flexibil la nivelul gleznei, pentru utilizare ușoară.

Căldură

Căldură

Gheată interioară și talpă izolante, pentru conservarea căldurii.

Informații tehnice

Experiență

Clăpari ideali pentru schi la nivel avansat. Asigură un mix performanță/confort/toleranță. Clăparii 900 Evofit sunt prevăzuți cu o carcasă din poliuretan, un flex progresiv de 90, indiferent de temperatură. Sistemul Overlap al clăparilor (formă "portofel") asigură o susținere foarte bună și o încălțare ușoară.Clăparii Evofit asigură un confort termic optim, care poate fi îmbunătățit printr-o termoformare a șosetei interioare!

Reglarea clapelor

Acești clăpari sunt prevăzuți cu 4 clape micrometrice, din aluminiu. Lungimea cataramei se poate ajusta înșurubând sau deșurubând prima cataramă de închidere. Clapa de sus are 3 poziţii (reglare fără unelte), pentru adaptare la mărimea gambei. Chingă lată de reglare, în partea superioară, pentru o strângere puternică.

Ce este flex-ul?

Indicele de flexiune al clăparilorindică rigiditatea acestora. Cu cât cifra este mai mare, cu atât clăparii sunt mai inflexibili, iar carcasa este mai rigidă.Se consideră că un flex de 60 este conceput pentru nivel începător. Un flex între 60-80 este conceput pentru nivel mediu. Un flex de peste 90 este conceput pentru nivel avansat. Persoanele cu greutate mare pot alege clăpari mai rigizi decât în mod normal.

Alegerea mărimii

După încălțare, clapele trebuie strânse la reglaj mediu. Puteţi să înaintaţi? Atunci mărimea clăparilor nu este potrivită. Odată clăparii închişi, efecutaţi 3 flexiuni mari, apăsând tare pe tibie (puneţi mâinile pe genunchi), pentru a face călcâiul să se ducă înapoi. Staţi drept: trebuie să puteţi atinge uşor vârful carcasei. La flexiune, piciorul trebuie să se ducă în spate şi să nu mai puteţi simţi vârful.

Ce fac în caz de durere?

1- Alegeţi şosete de schi tehnice, fine, pentru a evita punctele de presiune şi a favoriza circulaţia sângelui.
2-Alegeţi un branţ adaptat formei piciorului pentru a evita alunecarea. Cereţi sfatul unui angajat din magazin.
Puteți solicita sfatul unui specialist din magazin. 3- Dacă după 2 zile petrecute pe pârtie încă mai resimțiți disconfort, clăparii au nevoie de termoformare.

Care este scopul termoformării?

Gheata interioară EVOFIT este 100% termoformabilă, adică poate fi încălzită pentru a lua forma picioarelor și a clăparilor. Aceasta asigură îmbunătățirea compatibilității picior-gheată interioară-carcasă și reducerea punctelor de disconfort.

Cum se termoformează gheata interioară la domiciliu?

1- Încălziți cuptorul la 80 °C.2- Scoateți gheata interioară.3- Îndepărtaţi branţul.
4- Puneţi gheata interioară 10 minute la cuptor.5- Scoateţi gheata interioară din cuptor.6- Reintroduceți branțurile.7- Puneţi gheata interioară în clăpari.
8- Încălțați-vă și strângeți fiecare clapă la nivel mediu.
9- Aşteptaţi 15 minute.Sunteţi gata de schi!

Încărcarea clăparilor

1- Aerisiți clăparii, scoțând gheata interioară din carcasa de plastic.2- Închideți clapele la primul segment, pentru a evita deformarea clăparilor și, dacă este posibil, depozitați-le într-o husă.
3- Depozitați clăparii într-un loc uscat, unde temperatura nu scade sub 10°C. Astfel, veți întreține optim componentele din plastic ale clăparilor.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Exterior din 60% Poliuretan termoplastic, 40% Polipropilenă Interior din 100% Poliester Talpă din 100% Poliuretan termoplastic Căptuşeală călduroasă 100% Poliester

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se lăsa la uscat înainte de depozitare. Se recomandă depozitarea într-o husă specială, la temperatură ambiantă, cu clapele închise.

Restricții de utilizare

A nu se usca pe calorifer.

TESTE

Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc. Apoi sunt testate în condiţii identice cu cele întâlnite pe pârtie (zăpadă, frig). Echipele de design se asigură că produsul corespunde scopului pentru care a fost proiectat.

Recomandări de întreținere

A se spăla înainte de prima utilizare. A nu se curăţa chimic.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri