Reduceri
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7
Media 8
Media 9

Clăpari Evofit 550 schi pe pârtie Gri Damă

69999 LEI −1%
68899 LEI
*De la ‪08.11.2021‬, în limita stocului disponibil
Cod produs: 8504469

Produs conceput pentru schi (nivel mediu). Clăpari ideali pentru a progresa.

100% termoformabilă, gheata interioară se adaptează perfect circumferinței piciorului, pentru confort optim. Construcția Overlap îmbunătățește confortul limbii.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Mărime: Ghid de mărimi
Beneficii:

Avantaje produs

Rigiditate

Rigiditate

Medie: Flex 80.Asigură confort optim. Ideali pentru a progresa!

Susținere

Susținere

104mm: picior lat. Șosetă Overlap, din spumă groasă.

Adaptare la conformație

Adaptare la conformație

Şosetă interioară 100% termoformabilă.

Reglabil

Reglabil

4 catarame micro-metrice 2 clape reglabile. Bandă de 30 mm.

Utilizare ușoară

Utilizare ușoară

Talpă: material flexibil.

Căldură

Căldură

Gheată și talpă izolante, pentru conservarea căldurii.

Informații tehnice

EXPERIENȚĂ

Gheată interioară EVOFIT, pentru o bună adaptare la conformația piciorului: termoformare posibilă! Sistemul Overlap al clăparilor (formă "portofel") asigură susținere, relansare optimă și o utilizare ușoară.

Reglarea cataramelor

4 clape micrometrice foarte rezistente, din aluminiu. Lungimea cataramei se poate ajusta înșurubând sau deșurubând prima clapă de închidere. Clapă închidere în 3 poziţii, pentru adaptare la mărimei gambei. Chinga lată din partea superioară asigură strângerea optimă a carcasei.

Ce este flexul?

Indicele de flexiune al clăparilor indică rigiditatea clăparilor. Cu cât cifra este mai mare, cu atât clăparii sunt mai inflexibili, iar carcasa este mai rigidă.Se consideră că un flex de 60 este conceput pentru nivel începător. Un flex între 60-80 este conceput pentru schi la nivel mediu. Un flex de peste 90 este conceput pentru schi la nivel avansat. Persoanele cu greutate mare pot alege clăpari mai rigizi decât în mod normal.

Alegerea mărimii

După încălțare, cataramele trebuie strânse la reglaj mediu. Puteţi să înaintaţi? Atunci mărimea clăparilor nu este potrivită. Odată clăparii închişi, efecutaţi 3 flexiuni mari apăsând tare pe tibie (puneţi mâinile pe genunchi), pentru a face călcâiul să se ducă înapoi. Staţi drept: trebuie să puteţi atinge uşor vârful carcasei. La flexiune, piciorul trebuie să se ducă în spate şi să nu mai puteţi simţi vârful.

Ce fac în caz de durere?

1- Alegeţi şosete de schi tehnice, fine, pentru a evita punctele de presiune şi a favoriza circulaţia sângelui.2-Alegeţi un branţ adaptat formei piciorului pentru a evita alunecarea. Cereţi sfatul unui angajat din magazin. Puteți solicita sfatul unui specialist din magazin. 3- Dacă, după 2 zile petrecute pe pârtie, încă mai resimțiți disconfort, clăparii au nevoie de termoformare.

Care este scopul termoformării?

Gheata interioară EVOFIT este 100% termoformabilă, adică poate fi încălzită pentru a lua forma picioarelor și a clăparilor. Aceasta asigură îmbunătățirea compatibilității picior-gheată interioară-carcasă și reducerea punctelor de disconfort.

Cum se formează șoseta interioară la domiciliu?

1- Preîncălziți cuptorul la 80°C.
2- Scoateți gheata interioară.
3- Îndepărtaţi branţurile.
4- Lăsaţi şoseta interioară doar 10 minute la cuptor.
5- Scoateți gheata interioară din cuptor. 6- Puneți branțurile la loc.
7- Introduceți gheata interioară în clăpari.
8- Încălțați-vă și strângeți fiecare clapă la nivel mediu.

9- Aşteptaţi 15 minute la temperatura camerei, înainte de a vă descălţa.
Sunteţi gata de schi!

Încărcarea clăparilor

1- Aerisiți clăpraii, scoțând gheata interioară din carcasa de plastic.2- Închideți catramele la primul segment, pentru a evita deformarea clăparilor și, dacă este posibil, depozitați-le într-o husă.
3- Depozitați clăparii într-un loc uscat, unde temperatura nu scade sub 10°C. Astfel, veți întreține optim componentele din plastic ale clăparilor.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Exterior din 100% Polipropilenă Talpă din 100% Poliuretan termoplastic Interior din 100% Poliester Căptuşeală călduroasă 100% Poliester

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se lăsa la uscat înainte de depozitare. Se recomandă depozitarea într-o husă specială, la temperatură ambiantă, cu clapele închise.

Restricții de utilizare

A nu se usca pe calorifer.

TESTE

Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc. Apoi sunt testate în condiţii identice cu cele întâlnite pe pârtie (zăpadă, frig). Echipele de design se asigură că produsul corespunde scopului pentru care a fost proiectat.

Recomandări de întreținere

A se scoate bateria înainte de spălare.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri