Cizme cu șiret Călduroase Impermeabile iarnă/drumeţie zăpadă SH500 X-WARM Damă

19999 LEI
Cod produs: 8556332

Produs conceput pentru drumeție pe zăpadă. Cizme călduroase, impermeabile, cu talpă "SNOWCONTACT".

Cizme călduroase şi impermeabile pe toată înălţimea. Asigură protecţie şi izolare termică. Uşor de încălţat, datorită sistemului de închidere simplu şi eficient.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: ALBASTRU ÎNCHIS
Mărime: Ghid de mărimi
Beneficii:

Avantaje produs

Căldură

Căldură

Temperatură de confort măsurată static: -5°C. În activitate: -18°C.

Impermeabilitate

Impermeabilitate

Membrana impermeabilă şi respirantă menţine pielea uscată.

Aderență

Aderență

Talpă SNOWCONTACT: talpă cu striații.

STABILITATE

STABILITATE

Aderență pe zăpadă datorată poziționării și lungimii crampoanelor de 4 mm.

Informații tehnice

Cum vă asigurați că aceste cizme sunt suficient de călduroase pentru a proteja în timpul drumețiilor pe zăpadă?

Căptușeală călduroasă, pentru a proteja eficient de frig.
Produsul a fost testat și în laborator, dar și pe teren. Am verificat până la ce temperatură cizmele asigură căldură: -5°C static și -18°C dinamic. Luăm în considerare diferenţele de temperatură resimţite de femei şi bărbaţi.

Cum protejează cizmele de condițiile exterioare?

Cizmele au o parte inferioară (brevet WATSHELL pentru căptușeala interioară) 100% impermeabilă pentru a proteja partea piciorului ce ia contact cu zăpada (impermeabilă pe 2/3 din înălțime). Materialul textil este hidrofob și călduros, pentru protecție optimă împotriva frigului și a pătrunderii zăpezii.

Cum ne asigurăm că cizmele sunt 100% impermeabile?

Impermeabilitatea cizmelor a fost testată în laborator, acestea au fost scufundate în apă, simulând mersul. Testele noastre verifică 3 niveluri de impermeabilitate: 2000 flexiuni (aproximativ 4 km de mers), 4000 flexiuni (aproximativ 8 km de mers) şi 8000 flexiuni (aproximativ 16 km de mers). Ghetele au fost testate la 4000 de flexiuni, echivalentul a 4 km de mers.

Care este diferența dintre stabilitate și aderență?

Stabilitatea cizmelor este dată de forma, numărul și amplasarea crampoanelor. Aderența depinde de materialul folosit pentru talpă, de striații (ca în cazul cauciucurilor de la mașină). Stabilitatea îmbunătățește propulsarea, împiedică alunecarea în spate în timpul urcării și stabilizează încălțămintea.
Aderența împiedică alunecarea pe teren neted sau pe vreme ploaioasă, pe zăpadă sau gheață.

Ce tip de aderență și stabilitate asigură acest model?

Talpa SNOWCONTACT asigură confort și stabilitate. Dispunerea crampoanelor asigură stabilitate optimă în timpul drumeției pe zăpadă. Suprafața și designul crampoanelor sunt special gândite pentru a evacua apa rezultată din frecarea tălpii cu stratul de zăpadă.

Beneficiile tehnologiei SNOWCONTACT

Talpa SNOWCONTACT este concepută dintr-un material special, cu crampoane adaptate, pentru a asigura aderență optimă. De asemenea, talpa Snowcontact este mai eficientă pe zăpadă decât cea clasică. În caz de uzură pe gheață, doar adăugarea de antiderapante vă vor asigura aderența necesară.

Produsul rezistă practicării consecvente?

Echipa noastră de ingineri efectuează teste în laborator, pentru a ne asigura că răspundem tuturor nevoilor utilzatorilor noștri. Validăm următoarele elemente: orificiile pentru şireturi şi chingi, lipirea, toxicologia, rezistenţa la razele UV, abraziunea tălpii şi componentele feţei, durata de viaţă (deteriorare accelerată).

Ce șosete sunt potrivite pentru drumeția pe zăpadă?

Pentru a vă echipa corect în timpul drumețiilor pe timp de iarnă, luați în considerare următoarele:
Căldură: aport de căldură asigurat de șosete călduroase (este de preferat ca șosetele să conțină și lână).
Respirabilitate : alegeți șosetele în funcție de intensitatea practicării.
Lungime: vă recomandăm șosete lungi, pentru mai multă protecție.

Cum se păstrează în timp calitățile tehnice ale cizmelor?

Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi. Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Capacitatea de respingere a apei se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (după spălări). În magazinele Decathlon există o gamă variată de produse impermeabilizante.

Cum funcționează garanția produsului?

Acest produs are o garanție de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condiții neadecvate de utilizare.

Notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă ABCDE a fost dată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, prin compararea produselor de acelaşi tip (tricouri, pantaloni, rucascuri).
Decathlon se implică voluntar în acest demers de afișare de a impactului produsului asupra mediului.Toate demersurile noastre pe: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Garanție

2 ani

Greutate

0.84 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Exterior din 80% Poliamidă, 20% Poliuretan Interior din 79% Poliester, 15% Acril, 6% Poliuretan Talpă din 100% Cauciuc Căptuşeală călduroasă 79% Poliester, 15% Acril, 6% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc aerisit, uscat şi ferit de lumină. A nu se apropia de o sursă de căldură care vă poate deteriora cizmele.

Recomandări de întreținere

A se clăti cu apă curată după utilizare. A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri