Cizme Înalte Impermeabile Călduroase Drumeţie zăpadă SH500 X-WARM Maro Damă

19999 LEI
8738750

Produs conceput pentru drumeție pe zăpadă tasată sau adâncă, practicare consecventă.

Concepute eco, călduroase și impermeabile în partea inferioară, cizmele sunt ușor de încălțat datorită sistemului integral de strângere a șireturilor. Talpa snowcontact asigură aderență pe zăpadă.

Culoare:

MARO

Mărime: Ghid de mărimi
+ 199 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Temperatură de confort măsurată static: -15°C. În mișcare: -24°C.

Impermeabilitate

Parte inferioară 100% impermeabilă și față hidrofobă pentru zăpadă adâncă.

Aderență

Talpă SNOWCONTACT: talpă cu striații.

STABILITATE

Crampoane de 4 mm.

Deschidere/ închidere

Deschidere completă, cu șireturi, pentru încălțare rapidă și confortabilă.

Informații tehnice

Cum mă asigur că produsul este suficient de călduros pentru o drumeție pe vreme foarte rece?

Căptușeală călduroasă, pentru a proteja eficient de frig.
Produsul a fost testat și în laborator, dar și pe teren. Am verificat până la ce temperatură ghetele asigură căldură: -15°C în repaus și -24°C în mișcare. Luăm în considerare diferenţele de temperatură resimţite de femei şi bărbaţi.

Cum mă protejează ghetele de condițiile exterioare?

Impermeabile până la jumătate, pentru a proteja partea piciorului care ia contact cu zăpada. Materialul textil este hidrofob și călduros, pentru protecție optimă împotriva frigului și a pătrunderii zăpezii.

Care este diferența dintre stabilitate și aderență?

Stabilitatea este dată de forma, numărul și amplasarea crampoanelor. Aderența depinde de materialul folosit pentru talpă, de striații (ca în cazul cauciucurilor de la mașină). Stabilitatea îmbunătățește propulsarea, împiedică alunecarea în spate în timpul urcării și stabilizează încălțămintea.
Aderența împiedică alunecarea pe teren neted sau pe vreme ploaioasă, pe zăpadă sau gheață.

Ce tip de aderență și stabilitate îmi asigură acest model?

Talpa SNOWCONTACT asigură confort și stabilitate. Dispunerea și înălțimea crampoanelor (3,5 mm) sunt special gândite pentru stabilitate optimă pe zăpadă. Suprafața și designul crampoanelor sunt special gândite pentru a evacua apa rezultată din frecarea tălpii cu stratul de zăpadă.

Beneficiile tehnologiei SNOWCONTACT

Talpa SNOWCONTACT este concepută dintr-un material special, cu crampoane adaptate, pentru a asigura aderență optimă. De asemenea, talpa Snowcontact este mai eficientă pe zăpadă decât cea clasică. În caz de utilizare pe gheață, doar adăugarea de elemente anti-alunecare vă vor asigura aderența necesară.

Acest produs rezistă utilizării consecvente?

Echipa noastră de ingineri efectuează teste în laborator, pentru a ne asigura că răspundem tuturor nevoilor utilzatorilor noștri. Validăm următoarele elemente: orificiile pentru şireturi şi chingi, lipirea, toxicologia, rezistenţa la razele UV, abraziunea tălpii şi componentele feţei, durata de viaţă (deteriorare accelerată).

Ce șosete să alegeți pentru drumeție pe zăpadă?

Pentru a vă echipa corect în timpul drumețiilor pe timp de iarnă, luați în considerare următoarele:
Căldură: aport de căldură asigurat de șosete călduroase (este de preferat ca șosetele să conțină și lână).
Respirabilitate: alegeți șosetele în funcție de intensitatea practicării. Lungime: vă recomandăm șosete lungi, pentru mai multă protecție.

Cum se păstrează în timp calitățile tehnice ale cizmelor?

Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi. Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Capacitatea de respingere a apei se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (după spălări). În magazinele Decathlon există o gamă variată de produse impermeabilizante.

Cum funcționează garanția produsului?

Acest produs este garantat pe o perioadă de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condții neadecvate de utilizare.

Notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului.

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă ABCDE a fost calculată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, prin compararea produselor de acelaşi tip (tricouri, pantaloni, rucascuri).
Decathlon se implică voluntar în acest demers de afișare de a impactului produsului asupra mediului.Toate demersurile noastre pe: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Garanție

2 ani

Greutate

36 : 0.9 kg
37 : 0.95 kg
38 : 1 kg
39 : 1.05 kg
40 : 1.1 kg
41 : 1.15 kg
42 : 1.2 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Exterior din 60% Polietilenă tereftalată, 30% Butadien Stiren Etilenă (SEBS), 10% Poliuretan Talpă din 100% Butadien Stiren Etilenă (SEBS) Interior din 60% Polietilenă tereftalată, 40% Lână

TESTE

Laboratorul nostru Decathlon Sportslab din Lille contribuie, de asemenea, la inovația și dezvoltarea produselor noastre Quechua. Acesta regrupează 4 tematici, fiecare având propria locație și propriile tehnologii: Studiul conformației (analiza 3D). Știința mișcării. Confort termic (cu cele 4 camere climatice). Științele senzoriale și comportamentale. + specificitatea testului legat de produs (ex duș, tunel de vânt etc.).

Aprobat de

Produsele Quechua sunt testate în toate condițiile pe care le puteți întâlni în drumeție.
Echipele noastre, precum și un grup de testare (format din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A se clăti cu apă curată după utilizare. A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.

Produse similare

Imagini

Cizme Înalte Impermeabile Călduroase Drumeţie zăpadă SH500 X-WARM Maro Damă
Cizme Înalte Impermeabile Călduroase Drumeţie zăpadă SH500 X-WARM Maro Damă
Cizme Înalte Impermeabile Călduroase Drumeţie zăpadă SH500 X-WARM Maro Damă
Cizme Înalte Impermeabile Călduroase Drumeţie zăpadă SH500 X-WARM Maro Damă
Cizme Înalte Impermeabile Călduroase Drumeţie zăpadă SH500 X-WARM Maro Damă
Cizme Înalte Impermeabile Călduroase Drumeţie zăpadă SH500 X-WARM Maro Damă

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri