Cizme cu fermoar călduroase impermeabile drumeţie zăpadă SH500 X-Warm Alb Copii

14999 LEI
Cod produs: 8588595

Produs conceput pentru drumeție pe zăpadă tasată sau adâncă, practicare consecventă. Mărimi disponibile: 30-38.

Cizmele călduroase şi impermeabile pe toată înălţimea asigură protecţie şi izolare termică. Încălțare ușoară, datorită fermoarului lateral.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: Alb magnolie
Mărime: Ghid de mărimi
Beneficii:

Avantaje produs

Căldură

Căldură

Temperatură de confort: -9°C. Temperatură limită: -20°C.

Impermeabilitate

Impermeabilitate

Membrana impermeabilă şi respirantă menţine pielea uscată.

Aderență

Aderență

Talpă SNOWCONTACT: talpă striată.

Deschidere/ închidere

Deschidere/ închidere

Încălțare ușoară, datorită fermoarului lateral.

STABILITATE

STABILITATE

Crampoane de 4 mm.

Susținere

Susținere

Șireturile asigură o strângere precisă pentru o prindere optimă.

Informații tehnice

Cum mă asigur că aceste cizme sunt suficient de călduroase pentru a mă proteja în timpul drumețiilor pe zăpadă?

Studiu comparativ realizat în laborator termic, în condiții de mers, pe vânt slab (5km/h). Astfel, măsurăm rezistența termică a ghetelor. Fiecare persoană are o rezistență diferită la frig. Temperatură de confort: resimțiți o senzație ușoară de frig, iar 70% din utilizatori au considerat că această senzație termică este acceptabilă. Temperatură limită: resimțiți o senzație ușoară de frig, iar 10% din utilizatori au considerat că această senzație termică este acceptabilă.

Cum mă protejează ghetele de condițiile exterioare?

Ghetele dispun de membrană impermeabilă și respirantă. Membrana este o peliculă foarte subțire (între 5 - 25 micrometri), aplicată pe fața interioară a unui material, pentru a împiedica pătrunderea apei, fără a împiedica evacuarea transpirației.

Cum ne asigurăm că ghetele noastre sunt 100% impermeabile?

Impermeabilitatea ghetelor ra fost testată în laborator, acestea au fost scufundate în apă, simulând mersul.Testele noastre verifică 3 niveluri de impermeabilitate: 2000 flexiuni (aprox.4 km de mers), 4000 flexiuni (aprox 8 km de mers) şi 8000 flexiuni (aprox 16 km de mers). Ghetele au fost testate la 4000 de flexiuni, echivalentul a 4 km de mers.

Care este diferența dintre stabilitate și aderență?

Stabilitatea este determinată de forma și numărul crampoanelor. Aderența depinde de tipul de material folosit și de striațiile de pe talpă (la fel ca la cauciucurile mașinii). Stabilitatea îmbunătățește propulsarea, evită alunecarea în spate la urcare.
Aderența împiedică alunecarea și derapajul pe teren neted sau pe teren cu zăpadă, umed sau cu gheață.

ACEST PRODUS REZISTĂ UNEI UTILIZĂRI CONSECVENTE?

Echipa noastră de ingineri efectuează teste în laborator, pentru a ne asigura că răspundem tuturor nevoilor utilzatorilor noștri. Validăm următoarele elemente: orificiile pentru şireturi şi chingi, lipirea, toxicologia, rezistenţa la razele UV, abraziunea tălpii şi componentele feţei, durata de viaţă (deteriorare accelerată).

CE ÎNCĂLȚĂMINTE SĂ ALEG PENTRU DRUMEȚIA PE ZĂPADĂ?

Pentru a vă echipa corect în timpul drumețiilor pe timp de iarnă, luați în considerare următoarele:
Căldură : aport de căldură asigurat de șosete călduroase (este de preferat ca șosetele să conțină și lână).
Respirabilitate : Alegeți șosetele în funcție de intensitatea practicării. Lungime: vă recomandăm șosete lungi, pentru mai multă protecție.

CUM PĂSTREZ ÎN TIMP CALITĂȚILE TEHNICE ALE GHETELOR?

Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi.Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Capacitatea de respingere a apei se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (după spălări). În magazinele Decathlon există o gamă variată de produse impermeabilizante.

Cum funcționează garanția produsului?

Acest produs este garantat pe o perioadă de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condții neadecvate de utilizare.

Notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului.

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. Notă generală ABCDE este calculată pentru a permite identificarea ușoară a celor produselor cu cea mai bună performanță de mediu, prin comparația a 2 produse de același tip (tricou, pantalon, rucsac).
Decathlon este se implică voluntar în acest demers de afișare a impactului produsului asupra mediului.Mai multe informații pe: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Garanție

2 ani

Greutate

30 : 0.59 kg
31 : 0.62 kg
32 : 0.65 kg
33 : 0.68 kg
34 : 0.71 kg
35 : 0.745 kg
36 : 0.77 kg
37 : 0.8 kg
38 : 0.83 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Exterior din 75% Poliamidă, 25% Poliuretan Interior din 79% Poliester, 15% Acril, 6% Poliuretan Talpă din 100% Cauciuc Căptuşeală călduroasă 79% Poliester, 15% Acril, 6% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra la loc aerisit, uscat şi ferit de lumină.

TESTE

Echipa noastră de designeri îşi desfăşoară activitatea lângă Mont-Blanc, în regiunea Haute-Savoie (Franţa). Pe durata întregului an, echipa concepe şi dezvoltă produse estetice, simple şi tehnice. Apoi produsele sunt testate în practică, fiindcă suntem convinşi că numai astfel le putem îmbunătăţi în permanenţă.

Produse similare

Imagini

Cizme cu fermoar călduroase impermeabile drumeţie zăpadă SH500 X-Warm Alb Copii
Cizme cu fermoar călduroase impermeabile drumeţie zăpadă SH500 X-Warm Alb Copii
Cizme cu fermoar călduroase impermeabile drumeţie zăpadă SH500 X-Warm Alb Copii

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri