Cizme călduroase impermeabile Iarnă/Drumeţie pe zăpadă SH500 albastru bărbaţi

19999 LEI

Produs conceput pentru drumeție pe zăpadă/ vreme rece. 100% etanșe, sunt foarte călduroase și confortabile. Încălțare ușoară, datorită fermoarului lateral.

Cizme călduroase şi impermeabile până la 2/3 din înălţimea lor. Uşor de încălţat, datorită fermoarului lateral. Talpa snowcontact asigură aderență bună pe zăpadă.

Culoare: Gri carbon
Mărime: Ghid de mărimi
+ 199 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Căldură

Temperatură de confort măsurată static: -12°C. în activitate: -21°C

Impermeabilitate

Parte impermeabilă din cauciuc, până la 2/3 din înălțime.

Aderență

Talpă SNOWCONTACT: talpă striată.

STABILITATE

Crampoane de 3,5 mm.

Utilizare

Fermoar scurt în lateral, pentru încălţare uşoară.

Informații tehnice

Cum mă asigur că aceste cizme sunt suficient de călduroase pentru a mă proteja în timpul drumețiilor pe zăpadă?

Căptușeală călduroasă, pentru a proteja eficient de frig.
Produsul a fost testat și în laborator, dar și pe teren. Am verificat până la ce temperatură geaca asigură căldură: -12°C în repaus și -21°C în mișcare. Luăm în considerare diferenţele de temperatură resimţite de femei şi bărbaţi.

Cum mă protejează ghetele de condițiile exterioare?

Cizmele sunt concepute din material impermeabil până la jumătate (brevet WATSHELL pentru căptușeala interioară), pentru a proteja partea piciorului ce ia contact cu zăpada (impermeabilă pe 2/3 din înălțime). Materialul textil este hidrofob și călduros, pentru protecție optimă împotriva frigului și a pătrunderii zăpezii.

Cum ne asigurăm că ghetele noastre sunt 100% impermeabile?

Impermeabilitatea cizmelor a fost testată în laborator, cizmele au fost scufundate în apă, simulând mersul. Am efectuat, de asemenea, și teste pe teren, pentru verificarea rezistenței în timp și a uzurii. Testele noastre verifică 3 niveluri de impermeabilitate: 2000 flexiuni (aprox.4 km de mers), 4000 flexiuni (aprox 8 km de mers) şi 8000 flexiuni (aprox 16 km de mers). Cizmele sunt testate la de 8000 flexiuni, echivalentul a 16 km de mers.
NB : Materialul feței este hidrofob).

Care este diferența dintre stabilitate și aderență?

Stabilitatea cizmelor este dată de forma, numărul și amplasarea crampoanelor. Aderența depinde de materialul folosit pentru talpă, de striații (ca în cazul cauciucurilor de la mașină). Stabilitatea îmbunătățește propulsarea, împiedică alunecarea în spate în timpul urcării și stabilizează încălțămintea.
Aderența împiedică alunecarea pe teren neted sau pe vreme ploaioasă, pe zăpadă sau gheață.

Ce tip de aderență și stabilitate îmi asigură acest model?

Talpa SNOWCONTACT asigură confort și stabilitate. Dispunerea crampoanelor de 5 mm asigură stabilitate optimă în timpul drumeției pe zăpadă. Suprafața și designul crampoanelor sunt special gândite pentru a evacua apa rezultată din frecarea tălpii cu stratul de zăpadă.

Beneficiile tehnologiei SNOWCONTACT

Talpa SNOWCONTACT este concepută dintr-un material special, cu crampoane adaptate, pentru a asigura aderență optimă. De asemenea, talpa Snowcontact este mai eficientă pe zăpadă decât cea clasică. În caz de uzură pe gheață, doar adăugarea de elemente anti-alunecare vă vor asigura aderența necesară.

ACEST PRODUS REZISTĂ UNEI UTILIZĂRI CONSECVENTE?

Echipa noastră de ingineri efectuează teste în laborator, pentru a ne asigura că răspundem tuturor nevoilor utilzatorilor noștri. Validăm următoarele elemente: orificiile pentru şireturi şi chingi, lipirea, toxicologia, rezistenţa la razele UV, abraziunea tălpii şi componentele feţei, durata de viaţă (deteriorare accelerată).

CE ȘOSETE SĂ ALEG PENTRU DRUMEȚIA PE ZĂPADĂ?

Pentru a vă echipa corect în timpul drumețiilor pe timp de iarnă, luați în considerare următoarele:
Căldură : aport de căldură asigurat de șosete călduroase (este de preferat ca șosetele să conțină și lână).
Respirabilitate : Alegeți șosetele în funcție de intensitatea practicării.
Lungime: vă recomandăm șosete lungi, pentru mai multă protecție.

CUM PĂSTREZ ÎN TIMP CALITĂȚILE TEHNICE ALE GHETELOR?

Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi.Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Capacitatea de respingere a apei se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (după spălări). În magazinele Decathlon există o gamă variată de produse impermeabilizante.

Cum funcționează garanția produsului?

Acest produs este garantat pe o perioadă de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condții neadecvate de utilizare.

Notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului.

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă ABCDE a fost dată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, prin compararea produselor de acelaşi tip (tricouri, pantaloni, rucascuri).
Decathlon este se implică voluntar în acest demers de afișare de a impactului produsului asupra mediului.Toate demersurile noastre pe: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Garanție

2 ani

Greutate

39 : 1.214 kg
40 : 1.268 kg
41 : 1.344 kg
42 : 1.38 kg
43 : 1.454 kg
44 : 1.514 kg
45 : 1.598 kg
46 : 1.67 kg
47 : 1.732 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Exterior din 60% Butadien Stiren Etilenă (SEBS), 40% Poliester Talpă din 100% Butadien Stiren Etilenă (SEBS) Interior din 100% Poliester Căptuşeală călduroasă 100% Poliester

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra la loc aerisit, uscat şi ferit de lumină. A nu se apropia de o sursă de căldură care vă poate deteriora cizmele.

Recomandări de întreținere

A se clăti cu apă curată după utilizare. A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.

Imagini

Cizme călduroase impermeabile Iarnă/Drumeţie pe zăpadă SH500 albastru bărbaţi
Cizme călduroase impermeabile Iarnă/Drumeţie pe zăpadă SH500 albastru bărbaţi
Cizme călduroase impermeabile Iarnă/Drumeţie pe zăpadă SH500 albastru bărbaţi

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri