Centură cu aripioare înot TISWIM Imprimeu Panda Roz Copii 2-6 ani

5999 LEI
Cod produs: 8574900

Produs conceput pentru descoperirea activităților acvatice de către copiii cu vârsta între 2-6 ani.

1 produs, 3 posibilități! 3 piese modulabile Tiswim, care ajută copilul, în funcţie de nivel, să evolueze de la poziţia verticală la cea orizontală. A se utiliza sub supravegherea unui adult.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: Roz pal fluorescent / Albastru păun
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Ajutor la flotabilitate

Ajutor la flotabilitate

Flotabilitate mare (superioară normei EN 13138-1).

Polivalență

Polivalență

3 moduri de utilizare (în funcţie de nivelul de practicare).

Reglabil

Reglabil

Ajustați ușor centura cu chinga și catarama de siguranță în 3 puncte.

Informații tehnice

Această activitate favorizează dezvoltarea psihomotorie a copiilor.

Nabaiji propune 3 experiențe: descoperă apa, înotul și scufundările.Acest produs face parte din categoria „descoperirea apei": modularitatea acestuia permite însoțirea copilului în activitățile de descoperire a apei, cu un nivel de flotabilitate care se adaptează progresului acestuia și îl ajută să descopere diverse mișcări în apă.

De ce o centură evolutivă?

Produsele Tiswim sunt ideale pentru inițierea acvatică a copiilor. Grație modularității acestuia, acest produs le permite copiilor să se joace, să se deplaseze și să învețe primele mișcări de înot, în deplină siguranță.

Cele 3 modalități de utilizare ale Tiswim

Etapa 1/La început, TISWIM se utilizează cu ansamblul întreg al pieselor care îl compun (aripioarele pe brațe și centura în față).
Etapa 2/ Utilizați aripioarele singure pentru a începe deplasările în apă în poziție verticală.
Etapa 3/ Utilizați doar centura poziționată la spate, pentru a descoperi poziția înotătorului (orizontală) și primele mișcări de înot.

Cum funcționează valva acestui produs?

Centura cu aripioare TISWIM este prevăzută cu valve din PVC, cu clapetă anti-retur.
Pentru umflarea corectă a produsului, trebuie să apăsați pe baza valvei pentru a deschide clapeta.
Această clapetă se închide mecanic în aproximativ 2 secunde, deci este normal să iasă puțin aer după umflare.Din acest motiv, trebuie să închideți rapid capacul.

Cum se reglează centura în poziție verticală?

A se plasa în partea de sus a abdomenului. Strângeţi normal, apoi umflaţi partea abdominală direct pe abdomenul copilului. Astfel centura va fi adaptată copilului.

Cum să evitați riscurile de apariție a iritației legată de utilizarea produselor de flotabilitate?

Pielea copiilor este foarte sensibilă. În funcție de activitatea copilului și de durata exercițiilor, elementele de ajutor la flotabilitate pot genera frecări pe piele. Pentru a preveni disconfortul creat de frecare, recomandăm purtarea unui top.

Unde trebuie poziționată centura în poziţie ventrală?

Centura trebuie să fie poziționată în partea superioară a abdomenului.Aveți grijă să nu poziţionaţi centura pe pieptul copilului, altfel va fi poziţionată prea sus. Alegeți o poziţie joasă, pentru ca partea flotantă să fie contra părţii joase a pieptului.

Cum se umflă Tiswim?

Diferitele tipuri de evoluții necesită tipuri de umflare ușor diferite. Aripioarele sunt mereu umflate la maximum. Optaţi pentru a umfla a doua cameră direct pe braţul copilului. Umflarea centurii în poziţie ventrală trebuie să fie adaptată greutăţii copilului. Centura în poziţie dorsală trebuie să fie umflată normal, fără suprapresiune, înainte de a fi îmbrăcată.

Cum se adaptează umflarea la partea ventrală?

Fiecare copil este diferit, aşadar umflarea părţii ventrale se adaptează la conformația copilului. Reglaţi centura direct pe copil, fără ca partea ventrală să fie umflată, pentru adaptare perfectă la conformaţia copilului. Umflaţi partea ventrală direct pe copil.

De ce partea ventrală urcă până la bărbie atunci când utilizez produsul complet?

În majoritatea cazurilor, partea ventrală este prea umflată sau centura incorect poziţionată. Poziționați corect centura în partea superioară a abdomenului copilului și adaptați nivelul de umflare și strângere la partea ventrală și la greutatea copilului, pentru a vă asigura că produsul nu se ridică prea sus odată ce copilul este în apă.În plus, dacă produsul se ridică prea sus, acesta riscă să provoace frecare la nivelul bărbiei.

De ce copilul se balansează pe spate?

Dacă se balansează pe spate, înseamnă că gradul de umflare nu este adaptat greutății copilului.Pentru a vă bucura de toate funcționalitățile centurii evolutive, copilul trebuie să aibă suficientă mobilitate pentru a-și putea ține echilibrul și capul drept. Însă, dacă tot are tendința de a se balansa pe spate, adaptați gradul de umflare la greutatea lui.

Copilul se poate balansa în faţă?

Nu, dacă aripioarele sunt instalate, copilul nu va putea să se încline spre partea din față.Pentru a vă bucura de toate funcționalitățile centurii evolutive, copilul trebuie să aibă suficientă mobilitate pentru a-și putea ține echilibrul și capul drept. Însă, dacă tot are tendința de a se balansa spre față, adaptați gradul de umflare la greutatea lui.

Cum se reglează centura în poziție dorsală?

În cadrul celei de-a treia etape, copilul va exersa poziția orizontală în apă, stând pe spate. Pentru aceasta, este nevoie să umflați bine partea dorsală, însă nu exagerat, plasați centura în jurul taliei copilului și strângeți normal. Strângeți bine elementele de protecție sub chingi, pentru mai mult confort.

Copilul poate sări în apă folosind TISWIM?

Atenţie! Dacă totul a fost instalat corect, copilul va putea să se deplaseze liber prin apă, fără să apară iritații din cauza frecării. Pentru că este doar un element de ajutor la flotabilitate, copilul nu trebuie să încerce să sară de la o înălțime care o depășește pe a sa. Dacă centura este purtată cu toate elementele necesare, iar copilul sare fără probleme în apă, puteți încerca să îndepărtați partea ventrală, pentru a-i oferi mai multă libertate de mișcare.

Centura TISWIM este adaptat și pentru copii cu greutatea sub 15 kg?

Nu, centura evolutivă Tiswim este concepută pentru siguranța copiilor de 15 - 30 kg. La un copil de peste 30kg, centura ar trebui să aibă aripioarele mult mai voluminoase, pentru a-i permite copilului să se deplaseze liniștit prin apă. Astfel, copilul nu ar avea control total asupra mișcărilor și s-ar putea balansa spre față sau spre spate, fără să se poată redresa. Respectați greutatea indicată. Greutatea copilului intră în calcul în alegerea produsului.

Ce trebuie să fac dacă produsul se dezumflă când îl umflu?

Este posibil ca valva să nu funcționeze corect: clapeta nu se închide normal și un volum mare de aer iese înainte de închiderea capacului. Pentru a îl pune corect, prindeți valva cu degetele, apoi umflați produsul la maximum și închideți capacul. Clapeta trebuie să se replaseze corect.

Recomandări de utilizare

După utilizare, clătiți produsul și nu îl lăsați la soare.Nu se recomandă spălarea produsului la mașină, deoarece există riscul de deteriorare a produsului la nivelul cusăturilor și afectarea siguranței.Alegeți spălarea produsului la mână și ștergeți produsul cu un prosop.

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material interior 100% Policlorură de vinil (pvc) - fără ftalați Material exterior 50% Poliamidă, 50% Poliester Spumă 100% Polietilenă Catarame 100% Polioximetilenă Chingă textilă 100% Polipropilenă

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc uscat şi ferit de razele soarelui.

Restricții de utilizare

A se purta un top. A se utiliza sub supravegherea unui adult.

TESTE

Produsul a fost testat în practică la Hendaye şi a trecut mai multe teste în laborator pentru a-i garanta calitatea în practica pentru care a fost conceput.

Aprobat de

Produsul respectă norma pentru iniţierea în nataţie EN 13138-1.Norma pentru produse de ajutor la flotabilitate EN13138-1 Aripioarele NABAIJI au un volum de flotabilitate superior normei (50 newtoni când produsul este complet și 30 newtoni doar aripioarele, în timp ce norma prevede 25 newtoni).

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

A se spăla manual

A nu se înălbi

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se călca

A nu se curăța chimic

A nu se curăța chimic

Manual

Pentru mai multe informații despre acest produs, verifică Manual de utilizare

Imagini

Centură cu aripioare înot TISWIM Imprimeu Panda Roz Copii 2-6 ani
Centură cu aripioare înot TISWIM Imprimeu Panda Roz Copii 2-6 ani
Centură cu aripioare înot TISWIM Imprimeu Panda Roz Copii 2-6 ani
Centură cu aripioare înot TISWIM Imprimeu Panda Roz Copii 2-6 ani
Centură cu aripioare înot TISWIM Imprimeu Panda Roz Copii 2-6 ani

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri