Ceas smartwatch VIVOACTIVE 4 Gri

1.29999 LEI
.
Cod produs: 864746

Produs conceput pentru a avea un stil de viață activ.

Urmăriți starea de sănătate și înregistrați activitatea fizică, datorită celor peste 20 de sporturi integrate (yoga, alergare, ciclism, schi, înot).

Culoare: ARGINTIU
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Măsurarea parametrilor

Măsurarea parametrilor

Monitorizarea activității, senzor cardio la încheietură, GPS conectat la telefon

Autonomie

Autonomie

- Mod conectat: până la 8 ore. - Mod GPS, cu muzică: până la 6 ore.

Etanșeitate

Etanșeitate

Până la 50 m.

Greutate

Greutate

50.5 g.

Conectivitate

Conectivitate

Plată contactless prin Garmin Pay.

Polivalență

Polivalență

Multisport: descoperiţi 20 sporturi integrate.

Capacitate

Capacitate

7 activităţi cronometrate și 14 zile de date (înregistrare activităţi).

Informații tehnice

Monitorizarea activității (1/3)

- Monitorizarea nivelului de energie: "Body Battery". Astfel veți știi când sunteți pregătit de un antrenament și când aveți nevoie de odihnă. - Un oximetru de puls măsoară saturația cu oxigen a sângelui, în timpul zilei și a nopții, pentru a vedea cum corpul absoarbe energie. - Monitorizarea hidratării permite înregistrarea consumului de apă pe durata unei zile, pentru a beneficia de o hidratare optimă.

Monitorizarea activității (2/3)

- Monitorizarea ciclului menstrual, ce permite înregistrarea simptomelor fizice și emoționale. - Monitorizarea respirației pe timp de zi, în somn și pe durata sesiunilor de yoga.

Monitorizarea activității (3/3)

- Monitorizarea calității somnului, împărțindu-l în faze (ușor, profund și paradoxal), pentru a beneficia de informații detaliate. - Monitorizarea stresului pentru a vă indica dacă ați avut parte de o zi calmă, echilibrată sau stresantă. - Monitorizarea frecvenței cardiace pentru a vă anunța dacă rămâne ridicată, chiar și când vă odihniți.

Exerciții urmărite de pe ceas

Nu pierdeți timpul pentru a vă uita la videouri demonstrative sau tutoriale de antrenament. Pe ecranul ceasului puteți urmări exerciții, pe care le puteți folosi la antrenamentele de cardio, de musculatură, de yoga și Pilates. Puteți alege exercițiile preinstalate sau puteți descărca altele de pe Garmin Connect.

Monitorizarea activității fizice

Acest ceas smartwatch ajută la monitorizarea activității fizice, datorită celor peste 20 de sporturi integrate (mers, yoga, alergare, ciclism, schi, înot, golf). Puteți crea antrenamente personalizate pe aplicația Garmin Connect.

Exerciții de respirație

Ceasul propune mai multe exerciții de respirații. Când doriți să vă relaxați sau să vă concentrați, puteți încerca un exercițiu de respirație, în timp ce ceasul va înregistra informațiile legate de stres și respirația, pentru a înțelege mai bine modul în care respirați.

Alte funcţii (1/2)

- Rămâneți conectat: poate fi conectat la spartphone pentru a primi mailuri, SMS-uri sau alerte direct pe ceas. Puteți chiar și răspunde la SMS-uri, dacă utilizați un telefon cu Android™!
- Puteți descărca muzică sau playlistul preferat de pe conturile de Spotify, Deezer sau Amazon Music (acestea pot necesita abonament). Puteți folosi căști fără fir (vândute separat).

Alte funcţii (2/2)

- Funcție SOS de monitorizare și siguranță: când ceasul și telefonul sunt conectate, puteți trimite poziția dvs. contactelor manual sau, în timpul activităților în aer liber, automat prin funcția de detectare a incidentelor. - Mod de a plăti fără a fi necesar contactul de la băncile partenere - Garmin Pay- Connect IQ: personalizați ceasul descărcând aplicații, cadrane etc.

Caracteristici

- Materialul sticlei:sticlă Corning® Gorilla®.
- Material lentilă: oțel inoxidabil.
- Materialul carcasei: polimer întărit cu fibre.
- Curea cu desfacere ușoară.
- Curea: silicon.
- Mărime carcasă: 45.1 × 45.1 × 12.8 mm (potrivită pentru încheieturi cu circumferințe de 135- 200 mm)
- Ecran tactil și culoare
- Format de afișare (Lățime/Înălțime): 1.3 po (33 mm) diametru.
- Ecran (Lățime/Înălțime): 260 × 260 px

Conţinut

- ceas smartwatch vívoactive® 4;
- cablu de încărcare/date;
- manual de utilizare.

Garanție

2 ani

Produse similare

Video

Opinii clienți

Loading