Ceas Smartwatch GPS Forerunner 745 Negru

2.64999 LEI

Produs conceput pentru alergători și practicanți de triatlon. Se adaptează tuturor mediilor.

Acest ceas a fost conceput pentru alergătorii și practicanții de triatlon, care au nevoie de statistici de antrenament detaliate, exerciții disponibile direct pe ceas și funcții smartwatch.

Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Măsurarea parametrilor

Măsurarea parametrilor

VO2 Max, volumul antrenamentului, timpi de recuperare.

Coaching

Coaching

Sugestii de antrenamente zilnice prin garmin Coach.

Autonomie

Autonomie

Până la 21h în mod UltraTrac.

Etanșeitate

Etanșeitate

50 m.

Conectivitate

Conectivitate

Funcție de monitorizare și de siguranță, cu detectare a incidentelor.

Informații tehnice

Ceas multisport

Profiluri de activitate integrate pentru alergare, ciclism, triatlon, înot în piscină sau în ape libere, alergare în sală etc. Pentru alergare și exercițiile combinate, puteți schimba sportul printr-o simplă apăsare de buton.

Sugestii zilnice de antrenament

Pentru a monitoriza antrenamentele care se bazează pe condiție fizică, puteți obține recomandări zilnice pentru alergare și ciclism, în funcție de volumul antrenamentului și nivelul acestuia.

VO2 MAX

Antrenați-vă eficient cu VO2 Max, care indică performanțele pe care le puteți atinge. Această metrică ține cont de variațiile de performanță, care pot fi influențate de căldură sau altitudine.

Condiții de performanță & Volumul de antrenament

În timp ce alergați, ceasul Forerunner 745 analizează ritmul, frecvența cardiacă și variația frecvenței cardiace, pentru o evaluare în timp real a capacităților organismului. Încărcătura antrenamentului măsoară volumul de exerciții din ultimele 7 zile și-l compară cu cifrele optime, în funcție de condiția fizică și istoricul recent de antrenament.

Status antrenament

Acești parametri evaluează istoricul recent al exercițiilor și indicatorilor de performanță pentru a-ți arăta dacă antrenamentul tău este eficient, la nivel optim sau prea intens.

Dinamica alergării (analiza fuleului)

Atunci când este folosit cu un accesoriu compatibil, ceasul Forerunner 745 măsoară dinamica alergării (analiza fuleului) precum ritmul, lungimea fuleului, echilibrul și timpul de contact cu solul.

GARMIN COACH

Aceste programe de antrenament adaptat și gratuit oferă sfaturi provenite de la antrenori experți, care se adaptează obiectivelor dumneavoastră. Antrenamentele se sincronizează direct pe ceas.

Funcțiile de monitorizare și de siguranță

Dacă vă simțiți în pericol sau dacă ceasul a detectat un incident, funcțiile de asistență și de detectare a unu incident trimit poziția pe hartă, listei de contacte de urgență.

Produse similare

Opinii clienți

Loading