Ceas GPS FORERUNNER 45 Negru

64999 LEI
8589175

Produs conceput pentru măsurarea performanțelor, în timpul alergării.

Forerunner 45 este un ceas GPS de alergare, conectat și prevăzut cu toate funcționalitățile pentru alergare, de care aveți nevoie, cu un design elegant și ușor.

Livrare GRATUITĂ
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 649 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Măsurarea parametrilor

Viteză, distanță, ritm cardiac, cadență la încheietură.

Coaching

Programe de antrenament Garmin Coach sau crearea antrenamentelor personalizate.

Autonomie

Până la 7 zile în mod ceas conectat; Până la 13 ore în mod GPS.

Conectivitate

Funcțiile de monitorizare și de siguranță integrate.

Informații tehnice

Alergați fără griji

Ceasul de alergare este simplu de utilizat și este ideal pentru alergare zilnică. GPS-ul integrat înregistrează parcursul pe care îl urmați și vă oferă date statistice precise, despre distanță, viteză, ritm cardiac. Datorită interfeței intuitive, cu touchscreen, este ușor să marcăm un circuit sau să punem pauză cronometrului, chiar și atunci când aveți mâinile transpirate.

Pregătiți-vă cu Garmin Coach

Ceasul este potrivit pentru alergătorii de toate nivelurile. Ceasul Forerunner 45 este compatibil cu programele de antrenament adaptate Garmin Coach. Aceste programe oferă sfaturi provenite de la antrenori experți, precum programe de antrenament gratuite, care se adaptează obiectivelor dumneavoastră. Acesta reprezintă un mod ideal de a progresa.

Rămâneți conectat în timpul alergării

Noile funcții de siguranță și monitorizare, mai ales detecția incidentelor și distribuirea ușoară (atât manuală, cât și automată), a localizării vă permite să fiți mai ușor identificat, în caz de nevoie. Numeroase funcții conectate ne permit să rămânem în contact cu restul lumii în timpul antrenamentelor. Puteți primi Smart Notifications direct pe ceas, în caz de SMS sau de apeluri telefonice.

Profiluri de activitate pre-încărcate

Datorită profilurilor multiple de activitate disponibile, veți avea întotdeauna o modalitate de a vă monitoriza activitatea, chiar și atunci când nu vreți să alergați. Forerunner 45 poate înregistra eforturile din timpul antrenamentelor pe bicicletă, bandă de alergat, bicicletă eliptică sau o pistă din interior, chiar și atunci când practicați cardio, yoga etc.

Bunăstarea

Ceasul GPS de alergare Forerunner 45 conține funcții complete prin care se poate monitoriza activitatea/ Îl puteți purta 24h/24h pentru a vă monitoriza numărul de pași realizați zilnic, distanța parcursă, caloriile arse și chiar și somnul. Ceasul monitorizează, de asemenea, nivelul de stres de la începutul zilei, pentru a vă indica nivelul general de satisfacție. niveau de bien-être.

Distribuire informații sau competiții

Sincronizarea activităților cu Garmin Connect nu este utilă doar pentru stocarea datelor. Comunitatea online Garmin Connect le permite utilizatorilor să se conecteze . Garmin Connect este un portal gratuit accesibil via browser sau de pe telefon.

Garanție

2 ani

Produse similare

Opinii clienți

Loading