Ceas GPS cardio multisport Suunto 9 Baro Black

2.29999 LEI
.
Cod produs: 8593182

Conceput pentru antrenamente și competiții de lungă durată.

Ceasul Suunto 9 Baro este un ceas GPS multisport robust. Autonomie a bateriei excelentă.

Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
Beneficii:

Avantaje produs

Măsurarea parametrilor

Măsurarea parametrilor

Viteză, distanță, senzor pentru frecvența cardiacă la încheietură.

Coaching

Coaching

Posibilitate de creare de sesiuni fracționate de antrenament.

Autonomie

Autonomie

Până la 120h de înregistrare GPS și monitorizare precisă (FusedTrack™).

Etanșeitate

Etanșeitate

Etanș la 10 ATM (înot)

Conectivitate

Conectivitate

Suunto App : analiză, monitorizare activitate, notificări, creare trasee.

Informații tehnice

Design și robustețe

Lunetă din oțel și sticlă safir. Ecran color tactil, cu butoane pentru navigație. Brățări interschimbabile, pentru personalizarea ceasului.

Nu rămâneți niciodată fără baterie.

3 moduri predefinite pentru baterie (Perf, Endurance și Ultra), cu25-120 h de înregistrare cu monitorizare GPS. La pornirea unei înregistrări, obțineți și o estimare a autonomiei rămase a bateriei. În timpul antrenamentului, puteți schimba modul bateriei selectat inițial. Ceasul Suunto 9 utilizează istoricul antrenamentelor pentru a garanta un nivel bun al bateriei pentru următoarele ieșiri.

SUUNTO FUSEDTRACK™ : SUUNTO FUSEDTRACK™ pentru măsurare precisă a distanțelor.

În timpul curselor lungi, autonomia bateriei este, adesea, un factor limitator pentru înregistrarea precisă a distanței parcurse, GPS-ul consumând multă baterie. Algoritmul FusedTrack™ unic de la Suunto combină datele GPS și cele ale senzorului de mișcare, pentru măsurători cât mai precise. Autonomia bateriei poate fi, astfel, prelungită, reducând consumul funcției GPS, fără a afecta precizia monitorizării.

Itinerarii mereu noi

Hărțile de pe Suunto App arată care sunt traseele cele mai frecventate de membrii comunității Suunto la nivel mondial, pentru a vă permite să descoperiți, astfel, noi și noi locuri. Planificați-vă itinerariul cu ajutorul hărților topografice, sincronizați și puteți porni la drum!

Mențineți echilibrul

Vizualizați rezumatul antrenamentului, monitorizați-vă calitatea somnului și activitățile zilnice, pentru a menține un echilibru sănătos.

Conexiune la serviciile favorite

Conectați-vă la serviciile sportive favorite, precum Strava, Endomondo, TrainingPeaks, Relive și multe altele, pentru a vă analiza activitatea, pentru a primi sfaturi de antrenament sau pentru a crea clipuri 3D ale aventurilor voastre, pe care să le puteți distribui. Odată cu achiziționarea unui produs Suunto, beneficiați și de avantajele oferite de partenerii săi.

Garanție

2 ani

Produse similare

Imagini

Ceas GPS cardio multisport Suunto 9 Baro Black

Opinii clienți

Loading