GARMIN

Ceas conectat GPS sport și sănătate Vivoactive 5

1.20990 RON
Ref. : 8891572

Produs conceput pentru adoptarea unui stil de viață sănătos, pentru a trăi mai bine zi de zi. Te ajută să ai grijă de corpul și mintea ta.

Descoperă cine ești cu ceasul conectat Vivoactive 5. Antrenorul mereu disponibil la încheietura mâinii tale pentru a-ți permite să îți atingi obiectivele, oricare ar fi acestea.

Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 1209 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Polivalență

  Peste 30 sporturi integrate:mers, alergare, ciclism, HIIT, înot, golf …

  Coaching

  Programe de antrenament adaptative gratuite Garmin Coach

  Conectivitate

  Smart Notifications, plată fără contact Garmin Pay și muzică integrată

  Autonomie

  11 zile de autonomie în modul ceas și 21 de ore în modul GPS

  Precizie

  Monitorizare energie Body Battery: somn, siestă, stres și antrenamente

  Informații tehnice

  MONITORIZAREA ENERGIEI

  Consultă nivelul de energie al corpului tău pe toată durata zilei, pentru a ști când corpul tău este încărcat și gata de activitate sau când este epuizat și trebuie reîncărcat cu un somn regenerator. Obține mai multe detalii și informații personale cu privire la modul în care somnul, siestele, activitățile zilnice și stresul intens au un impact specific asupra energiei tale.

  ANTRENOR AL SOMNULUI

  Obține un scor de somn și un coaching personalizat privind cantitatea de somn de care ai nevoie și modul în care poți să îl îmbunătățești. Poți chiar să monitorizezi diferitele faze ale somnului și siestele și să consulți mai multe măsurători cheie de-a lungul perioadei de somn, precum statutul VFC, pentru a înțelege mai bine sănătatea ta.

  MULTISPORT

  Urmărește toate activitățile tale cu ajutorul a peste 30 de aplicații sportive integrate de interior sau de exterior (GPS) preîncărcate, printre care mers sportiv, alergare, golf, înot în piscină, activități pentru persoane cu mobilitate redusă etc.

  BENEFICII ALE ANTRENAMENTULUI ȘI TIMPUL DE RECUPERARE

  Înțelege mai bine impactul fiecărui antrenament asupra corpului tău și timpul de care ai nevoie pentru a te recupera și pentru a depăși orice provocare fizică.

  RAPORT MATINAL

  Obține o vedere de ansamblu a somnului tău, a recuperării tale, a calendarului tău zilnic, a statutului tău VFC și multe altele, imediat după ce te trezești. Poți chiar să personalizezi raportul tău pentru a afișa ceea ce dorești.

  SMART NOTIFICATIONS

  Primește e-mailuri, SMS-uri și alerte pe ceasul tău, atunci când este conectat la un smartphone iPhone sau Android. Dacă dispui de un telefon Android, răspunde la SMS-uri cu ajutorul tastaturii ceasului și afișează imaginile care v-au fost trimise direct pe ecranul ceasului tău

  DETECTAREA SIESTELOR

  Monitorizează sau înregistrează automat siestele tale pentru a vedea modul în care acestea sunt benefice pentru corpul tău, precum și timpul și durata ideale.

  STATUT VFC

  Obține o mai bună înțelegere a stării tale de sănătate generale, datorită variabilității frecvenței cardiace în timp ce dormi.

  FRECVENȚA CARDIACĂ LA ÎNCHEIETURA MÂINII

  Ceasul inteligent Vivoactive 5 monitorizează în permanență frecvența cardiacă pentru ca tu să rămâi informat atât ziua, cât și noaptea.

  MONITORIZAREA STRESULUI

  Descoperă dacă petreci o zi calmă, echilibrată sau stresantă.

  MONITORIZAREA CICLULUI MENSTRUAL

  Monitorizează ciclul menstrual sau sarcina pentru a beneficia de sfaturi în materie de exerciții și alimentație.

  EXAMINAREA SĂNĂTĂȚII

  Înregistrează o sesiune de 2 minute pentru a urmări principalele statistici de sănătate, apoi generează un raport pe care să îl prezinți medicului tău.

  OXIMETRU DE PULS

  Urmărește saturația ta în oxigen din sânge atunci când ești treaz sau dormi.

  MEDITAȚIE

  Ajută la reducerea stresului, anxietății și multe altele, datorită practicilor de meditație ghidată.

  EXERCIȚII DE RESPIRAȚIE

  Pornește o activitate de respirație pentru a urmări stresul și respirația.

  HIDRATARE

  Înregistrează consumul zilnic de lichide pentru a nu uita să te hidratezi.

  RESPIRAȚIE

  Descoperă cum respiri pe toată durata zilei și a nopții.

  MOD SCAUN CU ROTILE

  Urmărește creșterile zilnice și primește alerte cu privire la schimbarea greutății, aplicații sportive și antrenamente pentru persoanele cu mobilitate redusă și multe altele.

  GARMIN COACH

  Beneficiază de programe de antrenament adaptative gratuite pentru curse de 5 km, 10 km și semi-maraton, elaborate de antrenori experți.

  Garanție

  2 ani

  Opinii clienți

  Loading