Ceas Cardio GPS Forerunner 245 Gri

1.19999 LEI
.
Cod produs: 8580598

Produs conceput pentru alergare, pe distanțe de 10 km (semimaraton și maraton).

Monitorizează statisticile, prelucrează datele și colectează toate informațiile despre performanțe, despre tehnica de alergare, precum și istoricul antrenamentelor și obiectivelor.

Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Măsurarea parametrilor

Măsurarea parametrilor

Viteză, distanță, frecvență cardiacă, calorii, ritm, lungime fuleu.

Coaching

Coaching

Programe adaptate gratuite pentru Garmin Coach sau pentru a crea antrenamente.

Autonomie

Autonomie

24 ore autonomie în mod GPS și 7 zile în mod ceas conectat.

Conectivitate

Conectivitate

Detectare incidente, pentru partajare ușoară a poziției.

Etanșeitate

Etanșeitate

5 ATM: rezistă la înotul la suprafață

Informații tehnice

Analiza avansată a performanțelor

Intensitate antrenamentCeasul Forerunner 245 furnizează date personalizate despre antrenament și despre nivelul de recuperare, pentru a vă ajuta să luați cele mai bune decizii pentru actualul sau viitorul antrenament. Înregistrează VO2 max. și măsoară modul în care căldura sau altitudinea vă afectează performanțele. Cu cât VO2 max. este mai mare, cu atât performanțele se vor îmbunătăți.

Antrenamente diversificate

Personalizați-vă antrenamentele și încărcați gratuit datele respective, pentru a le sincroniza cu cele de la celelalte antrenamente. Puteți primi sfaturi de la antrenori profesioniști, direct din aplicație. În cadrul programului de antrenament, această funcție vă poate ajuta și să vă estimați timpul necesar.

Analizați-vă tehnica

Ceasul GPS Forerunner 245 este compatibil cu accesoriile HRM-Run, HRM-Tri sau Running Dynamics Pod (nu sunt incluse), ceea ce vă permite să aveți acces la anumiți indicatori importanți ai cursei, precum cadența, lungimea fuleului, echilibrul, timpul de contact la sol,oscilația verticală și raportul vertical. Această măsurare vă va ajuta să vă înțelegeți tehnica, pentru a o putea apoi îmbunătăți.

Rămâneți conectat în timpul alergării

După conectarea ceasului cu smartphone-ul compatibil, puteți primi notificări prin SMS, emailuri, mesaje de pe rețelele sociale, direct pe telefon. Noile funcții de siguranță și monitorizare, mai ales detecția incidentelor și distribuirea ușoară (atât manuală, cât și automată), a localizării vă permite să fiți mai ușor identificat, în caz de nevoie.

Distribuire informații sau competiții

Sincronizarea activităților cu Garmin Connect nu este utilă doar pentru stocarea datelor. Comunitatea online Garmin Connect le permite utilizatorilor să se conecteze . Garmin Connect este un portal gratuit accesibil via browser sau de pe telefon.

Monitorizarea calității somnului

Ceasul Forerunner 245 dispune de funcții ce vă ajută să vă monitorizați activitatea zilnică și calitatea somnului. Oferă informații cruciale pentru îmbunătățirea antrenamentelor. Este primul ceas de alergare cu dispozitiv de măsurare a pulsului. Acest senzor măsoară saturația de oxigen din sânge, pentru a ști în ce măsură este absorbit de corp, mai ales când dormiți.

Conținut

- ceas Forerunner 245;
- cablu de reîncărcare și transfer de date;
- manual de utilizare.

Garanție

2 ani

Produse similare

Opinii clienți

Loading