Cască schi H 100 Albastru Copii

7999 LEI

Produs conceput pentru schi (practicare ocazională). Cască simplă și rezistentă, ideală pentru inițiere în schi, în deplină siguranță.

Cască prevăzută cu o rotiță de reglare a circumferinței și cu o carcasă exterioară din ABS, pentru o rezistență bună.

Culoare: ALBASTRU DESCHIS
Mărime: Ghid de mărimi

NOU: RETUR GRATUIT

+ 79 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Stabilitate

Rotiță de reglare.

Ventilare

6 orificii pentru evacuarea transpirației.

Lejeritate

Cântărește 410g pentru mărimea S.

Protecție împotriva șocurilor

Respectă norma EN 1077:2007 clasa B. Structură ABS pentru un plus de rezistență.

Căldură

Protecții fine urechi. Spumă confortabilă în interior.

Utilizare ușoară

Blocare a ochelarilor prin 2 elemente situate pe cască.

Întreținere

Spumă detașabilă care se spală automat la 30°C.

Informații tehnice

Compatibilitate

Căștile și ochelarii de la Wed'ze sunt creați pentru a forma o panoplie completă.

Rotiță de strângere

Rotița de strângere este un element esenţial pentru susţinerea bună a căştii. Sistemul permite o reglare uşoară şi precisă în orice moment, datorită unei rotiţe accesibile chiar şi cu mănuşile de schi. Asigură confort şi siguranţă optime. Întoarceţi rotiţa către dreapta pentru a strânge și către stânga pentru a elibera.

Construcție ABS

Tip de construcţie ce integrează o carcasă externă din ABS, turnată prin injecţie, pentru a rezista impacturilor puternice. Asigură rezistenţă la lovituri. Calota internă din EPS absoarbe şocurile în timpul impactului. Se recomandă schimbarea căştii o dată la 5 ani, dacă aceasta nu a fost supusă unei lovituri puternice între timp.

Norma EN 1077

Norma europeană EN 1077:2007 este aplicabilă căştilor utilizate pentru protecţia craniană, în timpul practicării de schi alpin sau snowboard. Această normă se caracterizează prin testarea capacităţii de absorbţie a şocurilor şi a rezistenţei la perforare.Se disting 2 categorii: - Clasa A: protejează partea superioară, ceafa, părțile laterale, precum și urechile. - Clasa B: protejează partea superioară, ceafa, dar nu acoperă urechile.

Alegerea mărimii

* Măsurați circumferința capului în centimetri (din mijlocul frunții, deasupra urechilor).
* Alegeți mărimea potrivită.
Exemplu: pentru o circumferință a capului de 49cm, probați o cască de 48-52cm.

Probarea căștii

Probați casca cu atenție. Copilul nu trebuie să resimtă puncte de disconfort. Dacă este cazul, puneți-l să probleze o altă mărime. Se recomandă probarea căștii cu ochelarii de schi, deoarece căștile nu se potrivesc cu toți ochelarii de schi. O cască este potrivită când nu există niciun spațiu de aer între partea superioară a căștii și cască.

Reglare cască

În timpul utilizării, casca de schi trebuie să fie bine reglată: * Alegeți mărimea potrivită. * Circumferința se poate ajusta cu ajutorul rotiței de reglare. * Banda de sub bărbie trebuie să fie ajustată corect. Este vorba despre același mecanism ca în cazul centurii de siguranță: dacă aceasta este prea largă, veți fi mai puțin protejați.

Siguranţă

Evitați să purtați o căciulă groasă sub cască, din cauză că aceasta îndepărtează casca de cap și capul este mai puțin protejat. Alegeți o cască sau o cagulă interioară foarte subțiri, pentru a nu afecta siguranța. O cască asigură căldură și cel mai adesea este inutil să mai adăugați un strat suplimentar. Evitați să fixați o cameră pe cască, întrucât aceasta poate afecta siguranța acesteia. Norma nu ține cont de accesoriile adăugate pe cască.

Condiții de retur echipamente de protecție individuală

Asigurați-vă că produsul este potrivit înainte de achiziționare.Acceptăm returul căștilor de protecție în următoarele condiții: - produsul este curat și nou (nu a fost folosit) și toate marcajele inițiale sunt prezente și atașate în aceeași formă ca în momentul achiziționării (etichetă mărime, etichete cu diverse informații, etichetă RFID, etc); - nu prezintă defecte vizuale sau urme de uzură și nu au fost personalizate;

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Nucleu din spumă 100% Polistiren Material exterior 100% Acrilonitril butadien stiren

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc ferit de umiditate, de orice sursă de căldură sau de razele ultraviolete. A se depozita, după ce a fost bine uscată, într-o husă specială.

Restricții de utilizare

Dacă o cască prezintă urme de deteriorare, trebuie înlocuită.

TESTE

Toate produsele Wed'ze sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: orice condiţii de schi, zăpadă sau vreme rece. Echipele de producţie, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că produsul corespunde exigențelor practicării de schi.

Aprobat de

Toate căştile noastre sunt omologate de un laborator extern avizat.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri