Cască de înot silicon 500 Roz

2499 LEI

Produs conceput pentru înot. Asigură protecție și susținere optimă!

Această cască de înot din silicon favorizează susținerea și alunecarea, cu un plus de protecție împotriva pătrunderii apei.

Culoare: Roz fluorescent / Alb / Negru
Mărime:
universală
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 24 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Volum interior

Casca are un volum suficient de mare pentru a putea acoperi părul.

Informații tehnice

Etanșeitate

Atenţie! Nicio cască de înot nu este 100% etanșă.Apa se poate infiltra sub cască, mai ales la nivelul urechilor.Această cască asigură protecție împotriva proiecțiilor de apă.

Alege corect casca de înot


Cască din material textil: se pune foarte ușor pe cap, dar asigură o susținere redusă. Aceasta este ideală pentru începători și pentru talasoterapie. Poate fi folosită și pentru aquagym.
Cască din material textil siliconat: casca se pune ușor pe cap. Asigură confort și susținere mai bună, ideală pentru înot la nivel mediu. Cască din silicon: asigură susținere mai bună, ideală pentru înot la nivel avansat, antrenamente și competiții. Se pune mai greu pe cap.

Utilizare cască de înot

Casca din silicon este foarte extensibilă, rezistentă la tragere.În schimb, nu rezistă la agățare.
De aceea, este recomandat să nu agățați materialul cu unghiile. Acest video vă explică cum să puneți casca de înot pe cap: https://www.youtube.com/watch?v=Zc9d3bFfTRw.Dacă această cască se prinde de păr, vă recomandăm să puneți pudră de talc în interiorul acesteia înainte de a așeza pe cap.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Capac 100% Silicon

Restricții de utilizare

Atenţie! Nu prindeţi casca cu unghiile, deoarece se poate rupe.

Produse similare

Imagini

Cască de înot silicon 500 Roz
Cască de înot silicon 500 Roz
Cască de înot silicon 500 Roz
Cască de înot silicon 500 Roz
Cască de înot silicon 500 Roz
Cască de înot silicon 500 Roz

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
0,1 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii