BTWIN

Cască ciclism în oraș 500 Negru

16999 RON
Ref. : 8326832

Produs conceput pentru a oferi protecție în timpul deplasărilor pe bicicletă, în oraș, pe pistele de biciclete și în parcuri.

Prevăzută cu o rotiță de reglaj, aceasta se adaptează ușor conformației dumneavoastră. Permite atașarea unui lumini, pentru vizibilitate. Cască recuperată sau schimbată în conformitate cu condițiile noastre.

Culoare: Negru

  • 53-57 CM undefined
  • 56-61 CM undefined
+ 169 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Beneficii:

Avantaje produs

Reglabil

Reglare prin rotiță și chingi reglabile.

Confortul utilizatorului

Inserții din spumă, lavabile, care asigură protecție.

Ventilare

11 orificii de ventilare.

Vizibilitate

Compatibilă cu un sistem de lumini.

Protecție împotriva șocurilor

Conformă cu norma EN 1078: câmp vizual, absorbția șocurilor, sistem jugular.

Informații tehnice

Conformă cu norma EN 1078

Respectă norma EN 1078. Această normă enunță criteriile de siguranță și metodele de testare aplicabile căștilor de protecție pentru ciclism în oraș, mers pe role, mers cu trotineta sau pe skateboard. Exigențele și metodele de testare corespund următoarelor aspecte: construcție, inclusiv câmpul vizual; capacitatea de a absorbi șocurile; sistemul de retenție și rezistența la găurire.

Mărimi

Dacă sunteți între 2 mărimi, vă recomandăm alegerea mărimii mai mari. Este esenţial să alegeţi mărimea potrivită pentru cască. Pentru copii, evitați să cumpărați o cască mai mare, pornind de la principiul că vor crește rapid.M: 53 cm – 58 cm.
L: 56 cm – 61 cm.

Reglare

Pentru protecție maximă, casca trebuie să stea fixă pe cap, iar sistemul de închidere trebuie să fie bine reglat, fără a strânge, însă, la nivelul frunţii.Când chingile sunt bine reglate, casca nu trebuie să se mişte nici în faţă, nici în spate, nici în lateral. Ciclistul are de ales între mai multe mărimi. Este recomandată probarea mai multor mărimi, pentru a determina mărimea potrivită utilizatorului.

Compatibilitate

Compatibilă cu Vioo Clip, lumină led care se fixează și se detașează foarte ușor. Cu lumină roșie sau albă, în mod fix sau intermitent în funcție de preferințe, obțineți vizibilitate optimă până la 110 m. Accesoriile de tip camere montate, care nu au fost aprobate de către producător, pot dăuna eficienţei şi performanţei căştii.

Material principal

Calotă EPS: Polistiren expandat.
Carcasă exterioară: Policarbonat.

Durata de viață

Se recomandă schimbarea căştii după 5 ani de la data de producţie (data figurează pe etichetă sau pe interiorul căştii).
Orice cască ce a suferit un şoc, chiar şi fără daune vizibile, trebuie înlocuită. Solvenţii sau alte produse agresive pot altera eficienţa căştii.

Condiții de retur pentru echipamentele de protecție individuală

Asigurați-vă că mărimea aleasă este cea potrivită pentru dumneavoastră.
Acceptăm returul căștilor de protecție în următoarele condiții: produsul este curat și nou (nu a fost folosit); toate marcajele inițiale sunt prezente și atașate în aceeași formă ca la momentul achiziționării (etichetă mărime, etichete cu diverse informații, etichetă RFID, etc); nu prezintă defecte vizuale sau urme de uzură; nu au fost personalizate.produsul este curat și nou (nu a fost folosit); toate marcajele inițiale sunt prezente și atașate în aceeași formă ca la momentul achiziționării (etichetă mărime, etichete cu diverse informații, etichetă RFID, etc); nu prezintă defecte vizuale sau urme de uzură; nu au fost personalizate.ar putea fi revalorificat. Împreună: Hai să respectăm planeta!

Garanție

2 ani

Greutate

0.288 kg

Video

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Căptuşeala principală 100% Polistiren Carcasă 100% Policarbonat Catarame 100% Poliacrilat Spumă 100% Poliuretan Chingă 100% Polipropilenă

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A nu se expune la temperaturi ridicate (> 50° C). A se depozita într-un loc uscat, ferit de razele soarelui.

Restricții de utilizare

Nu este adecvată pentru sporturile mecanice, aeriene, alpinism.

Aprobat de

Laboratorul Pourquery, acreditată de către COFRAC (COmité FRançais d'ACcréditation).

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri