DECATHLON

Cameră aer 700x23/32 Valvă Presta 48 mm

1699 RON
Ref. : 8544668

Produs conceput pentru înlocuirea camerei de aer a cauciucului tău, cu diametrul de 700 și secțiunea de 23-32 mm, având valvă Presta de 48 mm.

Înlocuirea camerei Camera noastră de aer 700 cu valvă Presta de 48 mm este realizată pentru bicicletele de șosea.Se montează/demontează cu ajutorul levierului.

Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 16 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Compatibilitate

  Cauciucuri de 700" (secțiune 23-32mm). ETRTO 23/32 - 622

  Impermeabilitate

  Compoziție optimizată, pentru a asigura o bună etanșeitate.

  Informații tehnice

  Alege corect camera de aer

  Verificați toate informaţiile vizibile de pe marginea cauciucului (diametru şi secţiune). De exemplu, 27,5x1,90 înseamnă că este vorba de un cauciuc de 27,5 inci (diametru) şi 1,90 inci (lăţime). Pe marginea cauciucului veţi găsi şi dimensiunile internaţionale ETRTO în mm. De exemplu, 50-584 înseamnă că este vorba de un cauciuc de 50 mm lăţime şi 584 mm diametru interior (aproximativ 27,5x2,00).

  Schimbarea camerei

  Demontaţi camera cu ajutorul levierelor.

  Verificări înainte de montarea camerei

  Verificaţi starea cauciului și schimbaţi-l dacă este nevoie.
  Asiguraţi-vă că nu există niciun corp străin în cauciuc.Verificaţi starea jantei și poziționarea corectă a acesteia. Poate cauza pană dacă este puţin crăpată.Verificaţi dacă janta nu prezintă nicio deformare ce poate deteriora camera.

  Montarea camerei

  Consultaţi video-ul nostru înainte de a începe.Umflaţi puţin camera pentru a nu o înţepa.Introduceţi valva în orificiu. Respectaţi tipul de valvă prevăzut pentru jantă.Aşezaţi camera în cauciuc, împingeţi camera până se aşază în orificiul jantei.Aveţi grijă să nu înţepaţi camera de aer când o montaţi.

  Montare cauciuc

  Începeți prin montarea cauciucului la valvă.Terminaţi montarea în partea superioară a valvei pentru a nu o înţepa. Nu montați cauciucul folosind o șurubelniță sau un levier, pentru că riscați să ciupiți sau să deteriorați camera.

  Umflare cauciuc

  Umflați cauciucul cu precauție, respectând presiunea recomandată de producător (marcată pe partea laterală a cauciucului, în PSI sau în bari, 1 bar = 14,51 PSI).Verificați în mod consecvent poziționarea corectă a cauciucului în timpul umflării.

  Recomandări

  Pentru a evita pana prin înțepare și pentru a obține cele mai bune performanțe, vă recomandăm să verificați și ajustați presiunea cauciucurilor înainte de fiecare deplasare.

  Greutate:

  102 g.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Parte principală 90% Cauciuc butadienic, 10% Alamă

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  Transportaţi camerele într-o husă ce le protejează împotriva perforării (bidon de transport B'twin, ambalaj original etc).

  Restricții de utilizare

  Aveţi grijă să nu înţepaţi camera când o montaţi.

  TESTE

  Pentru a garanta calitate optimă, verificăm 100% din camere prin supunerea la un test de presiune pentru 8 ore.

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri