Cagulă Semi-etanşă Scufundări neopren 7mm

12999 LEI

Concepută pentru a proteja capul în timpul scufundărilor în apă temperată, cu o temperatură între 10 °C-18 °C.

O cagulă de 7 mm, ce completează combinezonul pentru adaptarea izolaţiei termice la temperatura din mediul înconjurător. Echipată cu un clip pentru combinezonul semi-etanş Subea.

Mărime: Ghid de mărimi
+ 129 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Izolare termică

Cagulă din neopren stretch 7 mm cu margini netede în jurul feţei.

Libertate de mișcare

Evacuarea aerului: cagulă cu orificii, ce permit evacuarea aerului.

Utilizare

100% neopren stretch. Ușor de folosit.

Polivalență

Cagulă echipată cu un clip pentru fixarea pe combinezonul semi-etanș SUBEA.

Informații tehnice

Caracteristici tehnice

Cagulă din neopren, de 7 mm grosime, pluş la interior, cu o curea preformată pentru bărbie. Banda centrală, gri, este din neopren stretch, pentru o adaptare mai bună la forma capului.
Sistem Air Expulse: asigură eliminarea bulelor de aer ce se formează în cagulă.
Dispune de o carabinieră de prindere, aşezată pe coapsa dreaptă a costumului.

Asamblare lipit/cusut - GBS

Cusături etanşe, lipite prin sistemul GBS (Glued and Blind Stitched): neoprenul este mai întâi lipit şi apoi cusut, pentru rezistenţă optimă. Acul nu pătrunde total neoprenul pentru a evita infiltrarea apei în timpul scufundărilor.

Ajustați grosimea materialului pentru a adapta căldura!

În timpul scufundărilor, frigul este cel mai mare duşman!Este necesară o protecţie termică în funcţie de temperatura apei.
Conceptul a fost dezvoltat pentru 5 produse care pot fi combinate în funcţie de temperatură.
Puteţi să completaţi izolarea termică cu o cagulă, un top de neopren, un top cu cagulă, un șort interior de 1 mm și un șort de 5,5 mm.

Sfaturi pentru întreţinere:

1) A se spăla cagula după fiecare utilizare, cu apă curată, pe exterior şi pe interior. 2) A se folosi o soluţie bactericidă pentru curăţare.
3) A se clăti cu apă curată. 4) A se usca pe un umeraş mare înt-un loc umbrit şi bine ventilat. Atenţie, soarele decolorează părţile textile ale combinezonului şi accelerează îmbătrânirea materialului.
Fermoarele se pot curăţa cu o periuţă de dinţi şi pot fi gresate cu silicon.

Certificare

Combinezonul pentru scufundări cu butelie asigură protecţie termică testată de institutul independent INPP în conformitate cu normele în vigoare (NF EN 14225-1 :2005).

Garanție

2 ani

Greutate

S/M : 0.21 kg
LXL : 0.24 kg
XXL/XXXL : 0.27 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Spumă 100% Căptuşeală 100% Poliamidă

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se usca la adăpost de lumina soarelui şi departe de sursele directe de căldură. A se depozita pe umeraş, pentru a păstra forma şi calitatea neoprenului.

Restricții de utilizare

Pentru înot

TESTE

Concepută şi testată de către echipa noastră şi de partenerul nostru tehnic la Hendaye (Franța) pentru confirmarea izolării termice.

Aprobat de

Partener tehnic: PlanetOcean (centru de scufundări, 5 stele PADI) cu baza la Water Sports Center, Decathlon, Hendaye - Franța. Centrul foloseşte produse SUBEA pe tot parcursul anului. Echipa noastră de monitori participă la testarea produselor SUBEA: de la concepere cu echipele (șefi de produs, designeri, ingineri) la testele de uzură, cu ajutorul scafandrilor centrului.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
5,15 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota E‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii