Bustieră pentru proteza mamară Alergare Jogging JOG KOKOON PLUS Negru

16999 LEI
8736845

Produs conceput pentru a practica sport după ce ați învins cancerul la sân. Realizat împeună cu paciente și personalul medical de la centrul Oscar Lambret.

Aveți nevoie de o bustieră care să respecte corpul? Bustiera post-mastectomie JogKokoonPlus asigură susținere și confort, pentru a vă simți protejată!

Culoare:

Negru

Mărime: Ghid de mărimi
+ 169 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Susținere bust

Impactul de la nivelul pieptului este redus cu 46% cu Jog Kokoon Plus *.

Fineţe la atingere

Material dezvoltat special pentru o piele sensibilă.

Utilizare

Deschizătura frontală și reglarea bretelelor în față asigură o utilizare ușoară.

Buzunare

Buzunarele bilaterale sunt prevăzute pentru inserarea protezei mamare.

Informații tehnice

Susținere bustieră

Susținerea este optimă: aceasta este adaptată tuturor practicilor sportive, de la alergare până la sporturi care produc un impact mai puternic asupra pieptului. Aceasta este testată în laboratoarele noastre cu senzori care măsoară accelerarea pieptului în timpul mișcărilor (mers, alergat, sărituri). * Această bustieră reduce cu 46,2% impactul asupra pieptului (în comparație cu un sutien normal).

Care este proiectul de concepere alături de Centrul Oscal Lambret?

Dezvoltarea acestei bustiere a fost o reală aventură, căreia s-a alăturat și Centrul Oscar Lambret, centrul regional de luptă împotriva cancerului la sân din Lille (Franța). Astfel au rezultat 4 ani de colaborare cu:
*35 de paciente monitorizate pentru cancerul la sân;
*6 profesioniști în sănătate;
*1 echipă de proiect formată din 6 colaboratori Decathlon.

Și dacă vom concepe o bustieră pentru toate femeile?

Am început prin a concepe o bustieră pentru femei și am ajuns atât de departe din punct de vedere tehnic, încât ne-am dorit să propunem o bustieră pentru toate femeile. Din acest motiv există și o bustieră fără buzunar pentru proteză: bustiera JOG KOKOON (cod: 8736841).

Bustiera Jog Kokoon Plus este un dispozitiv medical? Aceasta este rambursată?

Da, bustiera post-mastectomie Jog Kokoon Plus este validată drept dispozitiv medical (normă europeană/etichetă CE), deoarece permite inserarea protezelor mamare, ele însele dispozitive medicale. Totuși, amintiți-vă că purtarea unei bustiere în postoperator, precum și reluarea activității sportive ar trebui să se facă numai cu aprobarea unui medic. Această bustieră nu este rambursată de asigurările sociale, dar există unele tipuri de asigurări care asigură rambursarea și acestor costuri.

De unde vine numele de JOG'KOKOON?

Fiecare pacientă care a ajutat la concepere a putut propune o denumire și a votat! Alegerea unei denumiri s-a orientat către a transmite:
- reluarea ușoară a activității sportive: sport fără a participa la competiții, sport pentru o stare de bine și sănătate = Jog'.- senzația resimțită la purtarea bustierei = o senzație precum într-un cocon. - istoria sportului nostru (alergare) alături de numele său = KALENJI: K de la Kokoon. - și acest „PLUS” = buzunarul pentru proteză.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 80% Poliamidă, 20% Elastan Material textil spate 74% Poliamidă, 26% Elastan Căptuşeală 100% Poliamidă

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
4,47 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii