Bustieră Fitness 900 susținere ridicată Damă

6499 LEI
Cod produs: 8589403

Produs conceput pentru fitness cardio, activități cu impact puternic. Asigură susținere optimă. Material respirant ce menține pielea uscată.

Spate decupat și bretele reglabile, pentru confort. Cupe preformate, din spumăDesign cu imprimeu.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: NEGRU / NEGRU
Mărime: Ghid de mărimi
Beneficii:

Avantaje produs

Susținere bust

Susținere bust

Mare: reduce cu 29,2% mișcările bustului (activități cu impact mare).

Evidenţiază silueta

Evidenţiază silueta

Cupe preformate, din spumă.

Respirabilitate

Respirabilitate

Material respirant care ajută la evacuarea rapidă a transpirației.

Informații tehnice

Cupe din spumă.

Cupe preformate din spumă.

Bustieră confortabilă, adaptată pentru activitățile cu imoact redus.

Ideală pentru sporturi cu impact puternic: hiit, circuite cardio, jump, body attack, săritul corzii, bandă de alergat. Cupe preformate din spumă. Spatele decupat permite reglarea (material tehnic, ventilat, pentru evacuarea transpirației). *reduce cu 29,2% șocurile, comparativ cu sutienul obișnuit, ce rezistă la impacturi mici.

Mai multe sisteme de reglare, pentru adaptare maximă

Sistemele de reglare asigură confort. Sistemul din față permite reglarea lățimii, dar și poziționarea bustierei mai sus sau mai jos.

Element esențial al echipamentului de sport

În timpul sportului, sânii au nevoie de o susținere diferită față de cea necesară pentru activitățile din viața de zi cu zi. În timpul săriturilor, greutatea resimţită este de 5 ori mai mare decât cea reală, în funcţie de intensitate. Bustiera de sport asigură susținerea necesară în timpul activităților sportive. Protejează de impact, de dureri și de lăsarea sânilor.

Alege susținerea potrivită

În timpul săriturilor, solicitările întind pielea și ligamentele pieptului. Fără susținere suficientă, există riscul de a resimți dureri și o lăsare prematură a sânilor. Un nivel de susținere prea mare poate dăuna pe termen lung: trebuie să fie adaptat mărimii și intensității impactului.
Obiectivul este de a proteja bustul, fără a modifica mișcarea naturală.

3 niveluri de susținere, adaptate pentru diverse sporturi

Am conceput bustiere cu 3 niveluri de susținere, în funcție de nevoile sportului: susținere redusă (pilates, soft, training, tonifiere musculară) pentru activităţi uşoare.; Susţinere medie (fitness dance, cardio, step) pentru activităţi moderate, nerepetitive (fitness dans, cardio); Susţinere puternică (hiit, circuit cardio, cross training, bandă de alergare) pentru activităţi asociate unor mişcări intense.

Cum să aleg mărimea potrivită ?

Mărimea bustierei trebuie adaptată în funcție de conformația și de susținerea necesară. Pentru a alege mărimea potrivită, măsoară-ți circumferința pieptului: așază-te în fața oglinzii.; ține panglica/ metrul de croitorie în poziție orizontală, la baza omoplaților; așază panglica astfel încât să atingă cel mai curbat nivel al bustului; notează măsura, fără să strângi prea tare; identifică măsura potrivită, conform tabelului de mărimi.

Cum sunt concepute bustierele DOMYOS?

Bustierele Domyos sunt create de echipa noastră de pasionați, pentru îmbunătățirea confortului și evitarea problemelor de sănătate. Nu utilizăm armături (există riscul de rănire sau comprimare a ganglionilor), reducem numărul de cusături (există riscul de iritare), utilizăm materiale ce permit evacuarea transpirației (acest criteriu are rol asupra confortului și reduce considerabil riscul iritațiilor).

Cum sunt testate bustierele DOMYOS?

Toate produsele sunt validate în laboratoarele noastre, prin testul de susținere a bustului. Sunt evaluate pe o scară de la 1 la 5 : 1 pentru susținere redusă, 3 pentru susținere medie și 5 pentru susținere mare.
*Bustierele de fitness DOMYOS garantează scăderea accelerării mișcărilor pieptului, cu 10% minimum (pentru nivelul 1) până la 50% (pentru nivelul 5), față de un sutien clasic.

Produsele sunt testate înainte de a fi puse în vânzare?

Ne dorim ca produsele noastre să vă asigure confort și siguranță, de aceea, toate materialele pe care le folosim sunt supuse unor teste riguroase în laborator. Este testată rezistența culorilor, rezistența materialului la spălare și capacitatea de evacuare a transpirației. Apoi, produsele sunt testate de utilizatori în timpul exercițiilor. Specialiștii noștri țin cont de părerea lor pentru a îmbunătăți produsele.

Notă de comparație a impactului asupra mediului pentru produse

Impactul produselor asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață ale produselor și diverși indicatori. O notă globală ABCDE a fost calculată pentru a identifica ușor produsul cu cel mai bun redus asupra mediului, comparând produsele de același tip (tricou, pantalon, rucsacuri, etc). Decathlon se implică voluntar în demersul de afișare a impactului produselor asupra mediului.Pentru mai multe informații: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 92% Poliester, 8% Elastan Material textil spate 76% Poliester, 24% Elastan Căptușeală cupă 100% Poliester Căptuşeala secundară 100% Poliamidă Bandă elastică 72.3% Poliamidă, 18.2% Rubber - Natural Rubber - Latex, 9.5% Poliester

TESTE

Produsul a fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi a culorii. Testele sunt efectuate în mod consecvent într-un laborator extern pentru a confirma exigențele în privința calității produsului.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se călca

A nu se curăța chimic

A nu se curăța chimic

Produse similare

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri