Bustieră 900 Fitness susținere ridicată Negru

9999 LEI
8589403

Produs conceput pentru fitness cardio, activități cu impact puternic. Asigură susținere optimă. Material respirant ce menține pielea uscată.

Spate decupat și bretele reglabile, pentru confort. Cupe preformate, din spumăDesign cu imprimeu.

Culoare:

Negru / Negru

Mărime: Ghid de mărimi
+ 99 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Susținere bust

Mare: reduce cu 29,2% mișcările bustului (activități cu impact mare).

Respirabilitate

Material respirant care ajută la evacuarea rapidă a transpirației.

Reglabil

Bretele reglabile ce permit ajustarea în funcție de conformație.

Extensibilitate

Elastanul asigură libertate de mișcare.

Evidenţiază silueta

Bustieră cu paduri, pentru a sublinia linie pieptului.

Informații tehnice

Cupe din spumă.

Cupe preformate din spumă.

Bustieră confortabilă, adaptată pentru activitățile cu imoact redus.

Ideală pentru sporturi cu impact puternic: hiit, circuite cardio, jump, body attack, săritul corzii, bandă de alergat. Cupe preformate din spumă. Spatele decupat permite reglarea (material tehnic, ventilat, pentru evacuarea transpirației). *reduce cu 29,2% șocurile, comparativ cu sutienul obișnuit, ce rezistă la impacturi mici.

Mai multe sisteme de reglare, pentru adaptare maximă

Sistemele de reglare asigură confort. Sistemul din față permite reglarea lățimii, dar și poziționarea bustierei mai sus sau mai jos.

Element esențial al echipamentului de sport

În timpul sportului, sânii au nevoie de o susținere diferită față de cea necesară pentru activitățile din viața de zi cu zi. În timpul săriturilor, greutatea resimţită este de 5 ori mai mare decât cea reală, în funcţie de intensitate. Bustiera de sport asigură susținerea necesară în timpul activităților sportive. Protejează de impact, de dureri și de lăsarea sânilor.

Adaptați susținerea: nici prea puternică, nici prea redusă.

În timpul săriturilor, solicitările întind pielea și ligamentele pieptului. Fără susținere suficientă, există riscul de a resimți dureri și o lăsare prematură a sânilor. Un nivel de susținere prea mare poate dăuna pe termen lung: trebuie să fie adaptat mărimii și intensității impactului.
Obiectivul este de a proteja bustul, fără a modifica mișcarea naturală.

3 niveluri de susținere, adaptate pentru diverse sporturi

Am conceput bustiere cu 3 niveluri de susținere, în funcție de nevoile sportului: susținere redusă (pilates, soft, training, tonifiere musculară) pentru activităţi uşoare.; Susţinere medie (fitness dance, cardio, step) pentru activităţi moderate, nerepetitive (fitness dans, cardio); Susţinere puternică (hiit, circuit cardio, cross training, bandă de alergare) pentru activităţi asociate unor mişcări intense.

Cum să aleg mărimea potrivită?

Mărimea bustierei trebuie adaptată în funcție de conformația și de susținerea necesară. Pentru a alege mărimea potrivită, măsoară-ți circumferința pieptului: așază-te în fața oglinzii; ține centimetrul/ metrul de croitorie în poziție orizontală, la baza omoplaților; așază panglica astfel încât să atingă cel mai curbat nivel al bustului; notează măsura, fără să strângi prea tare; identifică măsura potrivită, conform tabelului de mărimi.

Cum sunt concepute bustierele DOMYOS?

Bustierele Domyos sunt create de echipa noastră de pasionați, pentru îmbunătățirea confortului și evitarea problemelor de sănătate. Nu utilizăm armături (există riscul de rănire sau comprimare a ganglionilor), reducem numărul de cusături (există riscul de iritare), utilizăm materiale ce permit evacuarea transpirației (acest criteriu are rol asupra confortului și reduce considerabil riscul iritațiilor).

Cum sunt testate bustierele DOMYOS?

Toate produsele sunt validate în laboratoarele noastre, prin testul de susținere a bustului. Sunt evaluate pe o scară de la 1 la 5 : 1 pentru susținere redusă, 3 pentru susținere medie și 5 pentru susținere mare.
*Bustierele de fitness DOMYOS garantează scăderea accelerării mișcărilor pieptului, cu 10% minimum (pentru nivelul 1) până la 50% (pentru nivelul 5), față de un sutien clasic.

Produsele sunt testate înainte de a fi puse în vânzare?

Design modern. Ne dorim ca produsele noastre să vă asigure confort și siguranță, de aceea, toate materialele pe care le folosim sunt supuse unor teste riguroase în laborator. Este testată rezistența culorilor, rezistența materialului la spălare și capacitatea de eliminare a transpirației. Apoi, produsele sunt testate de utilizatori în timpul exercițiilor. Specialiștii noștri țin cont de părerea lor pentru a îmbunătăți produsele.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 92% Polietilenă tereftalată, 8% Elastan Material textil spate 76% Polietilenă tereftalată, 24% Elastan Căptușeală din spate 76% Polietilenă tereftalată, 24% Elastan Căptușeală cupă 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeala secundară 100% Poliamidă

TESTE

Produsul a fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi a culorii. Testele sunt efectuate în mod consecvent într-un laborator extern pentru a confirma exigențele în privința calității produsului.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
7,25 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota B‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii