Reduceri
Bustieră 920 Fitness cardio cu fermoar și susținere mare Portocaliu
Bustieră 920 Fitness cardio cu fermoar și susținere mare Portocaliu
Bustieră 920 Fitness cardio cu fermoar și susținere mare Portocaliu
Bustieră 920 Fitness cardio cu fermoar și susținere mare Portocaliu

Bustieră 920 Fitness cardio cu fermoar și susținere mare Portocaliu

10999 LEI −20%
8699 LEI
8771719

Produs conceput pentru fitness, pentru antrenamente cu impact puternic. Potrivită pentru activități precum: hiit, circuite cardio, jump. Mărimi de la XS la 5XL.

Asigură îmbrăcare ușoară datorită fermoarului. Disponibilitate mărimi: de la XS la 5XL.

Culoare: OCRU
Mărime: Ghid de mărimi

NOU: RETUR GRATUIT

+ 86 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Susținere bust

Mare: reduce cu 44,0% mișcările bustului (activități cu impact mare).

Respirabilitate

Material respirant care ajută la evacuarea rapidă a transpirației.

Reglabil

Prevăzută cu fermoar și bretele reglabile pentru ajustare.

Evidenţiază silueta

Cupe din spumă ce susțin forma naturală a pieptului.

Informații tehnice

Cupe preformate din spumă

Bustiera cu susținere mare este prevăzută cu 2 cupe din spumă.

Mărimi: până la 5XL.

Bustiera 920 cu suținere mare este potrivită pentru orice tip de conformație. Disponibilă de la mărimea XS la 5XL, această bustieră a fost testată și validată pentru a asigura confort și susținere a pieptului în timpul impactului. Este potrivită pentru activități de fitness cardio precum: hiit, circuite cardio, cross training.

Bustieră adaptată pentru activitățile cu impact puternic.

Este potrivită pentru activități de fitness cardio precum: hiit, circuite cardio, cross training. Uşor de îmbrăcat datorită fermoarului din faţă şi a bretelelor reglabile. Susţinere bună datorită spumei preformate, fără armătură. Spatele decupat permite reglarea (material tehnic, ventilat, pentru evacuarea transpirației). *reduce cu 44% șocurile, comparativ cu sutienul obișnuit, ce rezistă la impact mic.

2 poziții ale fermoarului pentru a închide și deschide.

Prevăzută cu fermoar pentru îmbrăcare/dezbrăcare ușoară. Pentru a evita deschiderea fermoarului, înclinați-l în jos pentru a-l bloca. fie îndreptat cu vârful în sus, ceea ce permite glisarea acestuia.

Element esențial al echipamentului de sport.

În timpul activității sportive, sânii au nevoie de mai multă susținere decât în viața de zi cu zi. În timpul săriturilor, greutatea resimţită este de 5 ori mai mare decât cea reală, în funcţie de intensitate. Bustiera asigură susținerea și confortul necesar pentru activitatea sportivă. Reține presiunea impactului, prevenind durerile sau accidentările.

Adaptați suținerea: nici prea puternică, nici prea redusă.

În timpul practicii sportive, pielea și ligamentele de la piept se întind. Fără susținerea necesară, pot apărea dureri sau chiar accidentări. Un nivel de susținere prea mare poate dăuna pe termen lung: trebuie să fie adaptat mărimii și intensității impactului.
Obiectivul este de a proteja bustul, fără a modifica mișcarea naturală.

3 niveluri de susținere în funcție de practica sportivă

Noi am conceput bustiere cu 3 nivele de susținere diferite în funcție de sportul pe care îl practicați: - susținere scăzută pentru activitățile ce au impact redus asupra pieptului (Pilates, stretching);
susținere medie pentru activitățile sportive repetitive (fitness dans, cardio-training…);
susținere mare pentru activitățile sportive intense (step, sărituri pe trambulină).

Cum se alege mărimea potrivită a bustierei?

Mărimea potrivită asigură susținere și confort. Pentru a alege mărimea potrivită, luați un centimetru și măsurați-vă în jurul pieptului (fără să purtați sutien):
* Așezați-vă în fața oglinzii. * Țineți centimetrul în poziție orizontală, la baza omoplaților.
* Înconjurați-vă pieptul cu centimetrul. Apoi, fără să strângeți, notați măsura. consultați tabelul de corespondență pentru a vă identifica mărimea.

Cum sunt concepute bustierele DOMYOS?

Bustierele sunt create de echipa noastră de sportivi pentru a optimiza confortul și pentru a evita problemele de sănătate. Noi optăm pentru materialele ce permit evacuarea transpirației și asigură confort, reducând riscul de iritație.

Cum sunt testate bustierele DOMYOS?

Toate produsele sunt validate în laboratoarele noastre, prin testul de susținere a bustului. Sunt validate cu o notă de la 1 la 5: 1 pentru susținere redusă, 3 pentru susținere medie și 5 pentru susținere mare. *Bustierele noastre reduc cu cel puțin 10% mișcarea pieptului (nivelul 1) și până la 50% (nivelul 5) în comparație cu un sutien obișnuit.

Produsele sunt testate înainte de a fi puse în vânzare?

Design modern. Ne dorim ca produsele noastre să vă asigure confort și siguranță, de aceea, toate materialele pe care le folosim sunt supuse unor teste riguroase în laborator. Este testată rezistența culorilor, rezistența materialului la spălare și capacitatea de eliminare a transpirației. Apoi, produsele sunt testate de utilizatori în timpul exercițiilor. Specialiștii noștri țin cont de părerea lor pentru a îmbunătăți produsele.

Domyos se implică pentru planetă

Conține 70% poliester reciclat. Ce presupune acest lucru? Produs tehnic ce contribuie în același timp la protecția mediului înconjurător. Pe scurt: firul de poliester este fabricat din petrol. Utilizarea de poliester reciclat înseamnă recuperarea și transformarea produselor care sunt considerate deșeuri de producție sau a buteliilor din plastic, în loc de a utiliza resurse petroliere noi. Dezvoltare durabilă

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 92% Polietilenă tereftalată, 8% Elastan Material textil spate 76% Polietilenă tereftalată, 24% Elastan Căptușeală din spate 76% Polietilenă tereftalată, 24% Elastan Căptușeală cupă mulată 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeala secundară 100% Poliamidă Dry Top 72.3% Poliamidă, 18.2% Elastodienă, 9.5% Polietilenă tereftalată

TESTE

Produsul a fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi a culorii. Testele sunt efectuate în mod consecvent într-un laborator extern, pentru a confirma calitatea produsului. Vă recomandăm să îndepărtați bureții din spumă atunci când spălați bustiera. Se recomandă spălarea separată a acestora, într-o plasă prevăzută special pentru acest lucru.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Bustieră 920 Fitness cardio cu fermoar și susținere mare Portocaliu
Bustieră 920 Fitness cardio cu fermoar și susținere mare Portocaliu
Bustieră 920 Fitness cardio cu fermoar și susținere mare Portocaliu
Bustieră 920 Fitness cardio cu fermoar și susținere mare Portocaliu

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
3,87 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre