Bustieră 560 Fitness fără cusături susținere medie Roz

8999 LEI −43%
5099 LEI
*De la ‪17.11.2022‬, în limita stocului disponibil
8759418

Produs conceput pentru antrenamentele de fitness cu impact moderat: cardio box, fitness dans, step.

Tehnologie fără cusături. Susținere medie, confort și bureți detașabili.

Culoare:

ROZ

Mărime: Ghid de mărimi
+ 50 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Susținere bust

Medie: reduce cu 38,9 % mișcările bustului (activități cu impact mic).

Respirabilitate

Material respirant ce ajută la evacuarea rapidă a transpirației.

Reglabil

Bustieră fără sistem de reglare a mărimii.

Extensibilitate

Elastanul asigură libertate de mișcare.

Evidenţiază silueta

Bustieră cu paduri detașabili, pentru a sublinia liniile pieptului.

ECODESIGN

Produsul reduce impactul asupra mediului cu 10% datorită acțiunilor de concepere eco.

Informații tehnice

Cupe cu bureți detașabili.

Cupe detașabile preformate din spumă. A se extrage bureții detașabili înainte de spălarea bustierei. Recomandăm spălarea lor separată, într-un săculeț din plasă pentru spălat.

Bustieră confortabilă, adaptată pentru activitățile cu imoact redus.

Bustiera 560 cu susținere medie este ideală pentru a practica sporturi cu impact moderat precum: cardio boxing, fitness dans, step. *reduce cu 38,9% șocurile, comparativ cu sutienul obișnuit, ce rezistă la impacturi mici.

Element esențial al echipamentului de sport

În timpul sportului, sânii au nevoie de o susținere diferită față de cea necesară pentru activitățile din viața de zi cu zi. În timpul săriturilor, greutatea resimţită este de 5 ori mai mare decât cea reală, în funcţie de intensitate. Bustiera de sport asigură susținerea necesară în timpul activităților sportive. Protejează de impact, de dureri și de lăsarea sânilor.

Adaptați susținerea: nici prea puternică, nici prea redusă.

În timpul săriturilor, solicitările întind pielea și ligamentele pieptului. Fără susținere suficientă, există riscul de a resimți dureri și o lăsare prematură a sânilor. Un nivel de susținere prea mare poate dăuna pe termen lung: trebuie să fie adaptat mărimii și intensității impactului.
Obiectivul este de a proteja bustul, fără a modifica mișcarea naturală.

3 niveluri de susținere, adaptate pentru diverse sporturi

Am conceput bustiere cu 3 niveluri de susținere, în funcție de nevoile sportului: susținere redusă (pilates, soft, training, tonifiere musculară) pentru activităţi uşoare;
Susţinere medie (fitness dance, cardio, step) pentru activităţi moderate, nerepetitive (fitness dans, cardio);
Susţinere puternică (hiit, circuit cardio, cross training, bandă de alergare) pentru activităţi asociate unor mişcări intense.

Cum să aleg mărimea potrivită?

Mărimea bustierei trebuie adaptată în funcție de conformația și de susținerea necesară. Pentru a alege mărimea potrivită, măsoară-ți circumferința pieptului: așază-te în fața oglinzii; ține centimetrul / metrul de croitorie în poziție orizontală, la baza omoplaților; așază centimetrul astfel încât să atingă cel mai curbat nivel al bustului; notează măsura, fără să strângi prea tare; identifică măsura potrivită, conform tabelului de mărimi.

Cum sunt concepute bustierele DOMYOS?

Bustierele Domyos sunt create de echipa noastră de pasionați, pentru îmbunătățirea confortului și evitarea problemelor de sănătate. Nu utilizăm armături (există riscul de rănire sau comprimare a ganglionilor), reducem numărul de cusături (există riscul de iritare), utilizăm materiale ce permit evacuarea transpirației (acest criteriu are rol asupra confortului și reduce considerabil riscul iritațiilor).

Cum sunt testate bustierele DOMYOS?

Toate produsele sunt validate în laboratoarele noastre, prin testul de susținere a bustului. Sunt evaluate pe o scară de la 1 la 5: 1 pentru susținere redusă, 3 pentru susținere medie și 5 pentru susținere mare.
*Bustierele de fitness DOMYOS garantează scăderea accelerării mișcărilor pieptului, cu 10% minimum (pentru nivelul 1) până la 50% (pentru nivelul 5), față de un sutien clasic.

Produsele sunt testate înainte de a fi puse în vânzare?

Design modern. Ne dorim ca produsele noastre să vă asigure confort și siguranță, de aceea, toate materialele pe care le folosim sunt supuse unor teste riguroase în laborator. Este testată rezistența culorilor, rezistența materialului la spălare și capacitatea de eliminare a transpirației. Apoi, produsele sunt testate de utilizatori în timpul exercițiilor. Specialiștii noștri țin cont de părerea lor pentru a îmbunătăți produsele.

Dezvoltare durabilă

Vopsirea textilelor necesită multă apă și presupune și multă risipă. O etapă care generează cel mai mare impact asupra mediului. Pentru a reduce acest impact, am ales vopsirea în masă, integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea firului. O altă tehnică de concepere eco este de a nu vopsi produsul. Acesta își păstrează culoarea inițială, brută.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 66.2% Polietilenă tereftalată, 21.5% Poliamidă, 12.3% Elastan Căptuşeală 66.2% Polietilenă tereftalată, 21.5% Poliamidă, 12.3% Elastan

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
0,26 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota A‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii