Bustieră 500 Fitness susținere medie Gri-Negru

7499 LEI
8667270

Produs conceput pentru fitness. Asigură susținere moderată în timpul antrenamentelor de cardio training, dans sportiv sau chiar step.

Bustieră cu susținere moderată, cu material respirant și imprimeu. Design sportiv.

Culoare:

GRI ÎNCHIS / Negru

Mărime:

Ghid de mărimi
+ 74 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Respirabilitate

Materialul respirant se usucă rapid și menține pielea uscată.

Reglabil

Bustieră fără sistem de reglare a mărimii.

Extensibilitate

Material ce conține elastan, pentru a asigura libertate de mișcare.

Evidenţiază silueta

Bustiera dispune de bureți.

Informații tehnice

Ce tip de pad se potrivesc pentru bustieră?

Bustieră cu pad-uri integrate.

De ce este această bustieră adaptată activităților cu impact mic?

Bustieră potrivită pentru sporturile de fitness cu impact moderat (cardio training, dans, step).

Element esențial al echipamentului de sport

În timpul activităților sportive, bustul este mai solicitat decât într-o zi obișnuită. În timpul săriturilor, greutatea resimţită este de 5 ori mai mare decât cea reală, în funcţie de intensitate. Bustiera de sport oferă confortul şi susţinerea de care aveţi nevoie în timpul activităţii fizice.

Protejarea bustului

Bustul este impactat de activitățile sportive. El are nevoie de o susţinere specifică. Purtarea unui sutien obișnuit în timpul sportului poate provoca durere și, pe termen lung, lăsarea sânilor. Bustiera de sport este la fel de importantă ca vestimentația sport sau încălțămintea.

Trei niveluri de susţinere în funcţie de sportul practicat

- Susținere redusă (yoga, stretching, tonifiere musculară) pentru activităţi uşoare. - Susţinere medie (fitness dance, cardio) pentru activităţi moderate, nerepetitive. - Susţinere mare (step, bandă de alergare, trambulină) pentru activităţi asociate unor mişcări intensive.

Alege corect mărimea

Mărimea potrivită garantează susținere și confort.
Pentru a alege mărimea potrivită, măsurați-vă circumferința pieptului:
* Măsurați-vă când nu purtați sutien.
* Așezați-vă în fața oglinzii. * Țineți centimetrul în poziție orizontală, la baza omoplaților.
* Înconjurați-vă pieptul cu centimetrul. Apoi, fără să strângeți, notați măsura.
Aceasta vă va permite să identificați dimensiunea potrivită, conform tabelului.

Cum sunt concepute bustierele DOMYOS?

Modelele sunt create pentru a îmbunătăți confortul și a proteja bustul: * nu utilizăm armături (există riscul de rănire sau comprimare a ganglionilor)
* reducem numărul de cusături (există riscul de iritare)
* utilizăm materiale ce permit evacuarea transpirației (acest criteriu are rol asupra confortului și reduce considerabil riscul iritațiilor).

Cum sunt testate bustierele DOMYOS?

Toate produsele sunt validate în laboratoarele noastre, prin testul de susținere a bustului.
Produsele sunt evaluate și clasificate:
1: susținere redusă.
3: susţinere medie.5: susținere superioară. *Bustierele de sport asigură susținere mai bună comparativ cu un sutien clasic. 10% minimum (nivel 1) până la peste 50% (nivel 5).

Produsele sunt testate înainte de a fi puse în vânzare

Design modern. Ne dorim ca produsele noastre să vă asigure confort și siguranță, de aceea, toate materialele pe care le folosim sunt supuse unor teste riguroase în laborator. Este testată rezistența culorilor, rezistența materialului la spălare și capacitatea de evacuare a transpirației. Apoi, produsele sunt din nou testate, de data aceasta în practică. Sportivi ca voi le testează, iar specialiștii noștri țin cont de părerea lor pentru a îmbunătăți produsele. Astfel sunt create produsele Decathlon!

Domyos se implică pentru planetă

Conține 70% poliester reciclat. Ce înseamnă acest lucru? Acest produs contribuie la protecția mediului înconjurător. Pe scurt: firul de poliester este fabricat din petrol. Utilizarea de poliester reciclat înseamnă recuperarea și transformarea produselor care sunt considerate deșeuri de producție sau a buteliilor din plastic, în loc de a utiliza resurse petroliere noi. Dezvoltare durabilă

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 92% Polietilenă tereftalată, 8% Elastan Material textil spate 76% Polietilenă tereftalată, 24% Elastan Căptușeală cupă 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeală 100% Poliamidă Dry Top 72.3% Poliamidă, 18.2% Cauciuc Latex, 9.5% Polietilenă tereftalată

TESTE

Recomandăm să îndepărtați bureții din spumă atunci când spălați bustiera. Recomandăm spălarea lor separată într-un săculeț prezăzut pentru acest lucru.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
2,45 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre