Bustieră 160 Fitness Susținere redusă

7999 LEI
8642566

Produs conceput pentru antrenamentele de fitness cu impact redus: yoga, stretching, pilates, întărirea musculaturii.

Material fin la atingere. Bureți detașabili, prinderi foarte plate, cusături termolipite, pentru mai mult confort în timpul efortului.

Culoare:

ROZ

Mărime: Ghid de mărimi
+ 79 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Susținere bust

Ușoară: reduce cu 17,3% mișcările bustului (activități cu impact redus).

Respirabilitate

Material respirant care ajută la evacuarea rapidă a transpirației.

Fineţe la atingere

Material din lycra, ceea ce asigură confort și libertate de mișcare.

Informații tehnice

Cupe cu bureți detașabili.

Bureți detașabili, din spumă.

Bustieră confortbailă adaptată pentru activități sportive cu impact redus.

Această bustieră este ideală pentru sporturile cu impact redus, cum ar fi yoga, stretching, tonifiere musculară, pilates. Nivelul de susținere este adaptat busturilor mici. *reduce cu 17,3% șocurile, comparativ cu sutienul obișnuit, ce rezistă la impacturi mici.

Element esențial al echipamentului de sport.

În timpul activității sportive, sânii au nevoie de mai multă susținere decât în viața de zi cu zi. În timpul săriturilor, greutatea resimţită este de 5 ori mai mare decât cea reală, în funcţie de intensitate. Bustiera asigură susținerea și confortul necesar pentru activitatea sportivă. Reține presiunea impactului, prevenind durerile sau accidentările.

Adaptați suținerea: nici prea puternică, nici prea redusă.

În timpul practicii sportive, pielea și ligamentele de la piept se întind. Fără susținerea necesară, pot apărea dureri sau chiar accidentări. Un nivel de susținere prea mare poate dăuna pe termen lung: trebuie să fie adaptat mărimii și intensității impactului.
Obiectivul este de a proteja bustul, fără a modifica mișcarea naturală.

3 niveluri de susținere în funcție de practica sportivă

Noi am conceput bustiere cu 3 nivele de susținere diferite în funcție de sportul pe care îl practicați: - susținere scăzută pentru activitățile ce au impact redus asupra pieptului (Pilates, stretching); susținere medie pentru activitățile sportive repetitive (fitness dans, cardio-training…) ; susținere mare pentru activitățile sportive intense (step, sărituri pe trambulină).

Cum se alege mărimea potrivită a bustierei?

Mărimea potrivită asigură susținere și confort. Pentru a alege mărimea potrivită, luați un centimetru și măsurați-vă în jurul pieptului (fără să purtați sutien):
* Așezați-vă în fața oglinzii. * Țineți centimetrul în poziție orizontală, la baza omoplaților.
* Înconjurați-vă pieptul cu centimetrul. Apoi, fără să strângeți, notați măsura. consultați tabelul de corespondență pentru a vă identifica mărimea.

Cum sunt concepute bustierele DOMYOS?

Bustierele sunt create de echipa noastră de sportivi pentru a optimiza confortul și pentru a evita problemele de sănătate. Noi optăm pentru materialele ce permit evacuarea transpirației și asigură confort, reducând riscul de iritație.

Cum sunt testate bustierele DOMYOS?

Toate produsele sunt validate în laboratoarele noastre, prin testul de susținere a bustului. Sunt validate cu o notă de la 1 la 5: 1 pentru susținere redusă, 3 pentru susținere medie și 5 pentru susținere mare. *Bustierele noastre reduc cu cel puțin 10% mișcarea pieptului (nivelul 1) și până la 50% (nivelul 5) în comparație cu un sutien obișnuit.

Produsele sunt testate înainte de a fi puse în vânzare?

Design modern. Ne dorim ca produsele noastre să vă asigure confort și siguranță, de aceea, toate materialele pe care le folosim sunt supuse unor teste riguroase în laborator. Este testată rezistența culorilor, rezistența materialului la spălare și capacitatea de eliminare a transpirației. Apoi, Apoi, produsele sunt testate de utilizatori în timpul exercițiilor. Specialiștii noștri țin cont de părerea lor pentru a îmbunătăți produsele.

Domyos se implică pentru planetă

Am integrat 80% poliamidă reciclată în produs. Ce înseamnă? Acest produs contribuie la protecția mediului înconjurător. Pe scurt: poliamida este un material sintetic fabricat din petrol. Utilizarea de poliamidă reciclată înseamnă transformarea resturilor din producție sau a produselor ce urmează a fi aruncate. Un pas spre dezvoltarea durabilă

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 80% Poliamidă, 20% Elastan Căptuşeala principală 80% Poliamidă, 20% Elastan Material textil spate 79% Poliamidă, 21% Elastan

TESTE

Vă recomandăm să îndepărtați bureții din spumă atunci când spălați bustiera. Se recomandă spălarea separată a acestora, într-o plasă prevăzută special pentru acest lucru.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
2,02 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota B‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii