Primul Pret Tehnic
Bustieră 100 Fitness susținere redusă Negru
Bustieră 100 Fitness susținere redusă Negru
Bustieră 100 Fitness susținere redusă Negru
Bustieră 100 Fitness susținere redusă Negru
Bustieră 100 Fitness susținere redusă Negru

Bustieră 100 Fitness susținere redusă Negru

3499 LEI

Produs conceput pentru antrenamentele de fitness cu impact redus: yoga, stretching, pilates, întărirea musculaturii.

Am ales material din poliester, pentru un maximum de confort. Material subțire, ce evacuează transpiraţia. Design sportiv, ideal pentru exerciții de fitness cardio!

Culoare: Negru
Mărime: Ghid de mărimi

NOU: RETUR GRATUIT

+ 34 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Susținere bust

Ușoară: reduce cu 16% mișcările bustului* (activități cu impact mic).

Respirabilitate

Material respirant care ajută la evacuarea rapidă a transpirației.

Reglabil

Bustiera nu dispune de sistem de reglare a mărimii.

Extensibilitate

Elastanul asigură libertate de mișcare.

Evidenţiază silueta

Bustieră cu orificii pentru paduri detașabile, pentru a sublinia liniile pieptului.

Informații tehnice

Puteți adăuga bureți din spumă

Bustieră cu cupe flexibile, fără bureți. Puteți adăuga bureți din spumă, datorită orificiilor speciale.

Bustieră adaptată pentru activitățile cu impact moderat.

Bustieră adaptată pentru a practica activitățile sportive cu impact scăzut* precum stretching, gimnastică ușoară sau pilates. Susținere adaptată pentru bustul mic. Puteți adăuga bureți din spumă, datorită orificiilor speciale. *reduce cu 16% șocurile, comparativ cu sutienul obișnuit, ce rezistă la impacturi mici.

Element esențial al echipamentului de sport

În timpul sportului, sânii au nevoie de o susținere diferită față de cea necesară pentru activitățile din viața de zi cu zi. În timpul săriturilor, greutatea resimţită este de 5 ori mai mare decât cea reală, în funcţie de intensitate. Bustiera de sport asigură susținerea necesară în timpul activităților sportive. Protejează de impact, de dureri și de lăsarea sânilor.

Adaptați susținerea: nici prea puternică, nici prea redusă.

În timpul practicii sportive, pielea și ligamentele de la piept se întind. Fără susținerea suficientă, există riscul de a resimți dureri și o lăsare prematură a sânilor. Un nivel de susținere prea mare poate dăuna pe termen lung: trebuie să fie adaptat mărimii și intensității impactului.
Obiectivul este de a proteja bustul, fără a modifica mișcarea naturală.

3 niveluri de susținere, adaptate pentru diverse sporturi

Am conceput bustiere cu 3 niveluri de susținere, în funcție de nevoile sportului: susținere redusă (pilates, soft, training, tonifiere musculară) pentru activităţi uşoare.; Susţinere medie (fitness dance, cardio, step) pentru activităţi moderate, nerepetitive (fitness dans, cardio); Susţinere puternică (hiit, circuit cardio, cross training, bandă de alergare) pentru activităţi asociate unor mişcări intense.

Cum să aleg mărimea potrivită ?

Mărimea bustierei trebuie adaptată în funcție de conformația și de susținerea necesară. Pentru a alege mărimea potrivită, măsoară-ți circumferința pieptului: așază-te în fața oglinzii.; ține panglica/ metrul de croitorie în poziție orizontală, la baza omoplaților; așază panglica astfel încât să atingă cel mai curbat nivel al bustului; notează măsura, fără să strângi prea tare; identifică măsura potrivită, conform tabelului de mărimi.

Cum sunt concepute bustierele DOMYOS?

Bustierele Domyos sunt create de echipa noastră de pasionați, pentru îmbunătățirea confortului și evitarea problemelor de sănătate. Nu utilizăm armături (există riscul de rănire sau comprimare a ganglionilor), reducem numărul de cusături (există riscul de iritare), utilizăm materiale ce permit evacuarea transpirației (acest criteriu are rol asupra confortului și reduce considerabil riscul iritațiilor).

Cum sunt testate bustierele DOMYOS?

Toate produsele sunt validate în laboratoarele noastre, prin testul de susținere a bustului. Sunt evaluate pe o scară de la 1 la 5 : 1 pentru susținere redusă, 3 pentru susținere medie și 5 pentru susținere mare. *Bustierele noastre reduc cu cel puțin 10% mișcarea pieptului (nivelul 1) și până la 50% (nivelul 5) în comparație cu un sutien obișnuit.

Produsele sunt testate înainte de a fi puse în vânzare?

Design modern. Ne dorim ca produsele noastre să vă asigure confort și siguranță, de aceea, toate materialele pe care le folosim sunt supuse unor teste riguroase în laborator. Este testată rezistența culorilor, rezistența materialului la spălare și capacitatea de eliminare a transpirației. Apoi, produsele sunt testate de utilizatori în timpul exercițiilor. Specialiștii noștri țin cont de părerea lor pentru a îmbunătăți produsele.

Domyos se implică pentru planetă

Conține 70% poliester reciclat. Ce înseamnă? Acest produs contribuie la protecția mediului înconjurător. Pe scurt: firul de poliester este fabricat din petrol. Prin utilizarea poliesterului reciclat reutilizăm și transformăm produsele ce trebuiau aruncate, precum sticlele de plastic, în loc să folosim alte resurse petroliere. Dezvoltare durabilă

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 83% Polietilenă tereftalată, 17% Elastan Căptuşeală 90% Polietilenă tereftalată, 10% Elastan Material textil spate 84% Polietilenă tereftalată, 16% Elastan

TESTE

Produsul a fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi a culorii. Testele sunt efectuate în mod consecvent într-un laborator extern, pentru a confirma calitatea produsului. A se extrage bureții detașabili înainte de spălarea bustierei. Recomandăm spălarea lor separată, într-un săculeț din plasă pentru spălat.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
2,64 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre