Brățară Monitorizare Ritm Cardiac FITBIT INSPIRE HR 2 Negru

44999 LEI
.
Cod produs: 8625686

Produs conceput pentru activitățile sportive. Monitorizează ritmul cardiac.

Datorită includerii programului Fitbit Premium, pentru încercare gratuită timp de un an, beneficiezi de recomandări personalizate pentru îmbunătățirea sănătății.

Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Măsurarea parametrilor

Măsurarea parametrilor

Monitorizează activitatea, ritmul cardiac, consumul de calorii, distanța etc.

Autonomie

Autonomie

Până la 10 zile de autonomie.

Etanșeitate

Etanșeitate

Etanșă până la 50 m pentru a monitoriza sesiunea de înot.

Conectivitate

Conectivitate

Aplicația Fitbit este compatibilă cu cele mai răspândite modele de telefon.

Polivalență

Polivalență

Pot fi monitorizate peste 20 de sporturi + SmartTrack.

Informații tehnice

Brățara Inspire 2 oferă un an gratuit de recomandări personalizate Fitbit Premium, pentru noii utilizatori.

Brățara include încercarea gratuită timp de un an a programului Fitbit Premium, pentru noii utilizatori Premium, pentru a le permite acestora să deprindă obiceiuri sănătoase.

Funcţii principale (1/2)

- Monitorizarea ritmului cardiac: optimizează sesiunile de antrenament, monitorizează fazele somnului și estimează mai precis caloriile arse. - Monitorizează timpul de activitate: monitorizează efortul atunci când ajungi la ritmul cardiac țintit și propune 150 minute de activitate moderată, pe săptămână. Monitorizarea activităților zilnice: Brățara Inspire 2 monitorizează pașii, timpul de activitate și caloriile arse.

Funcţii principale (2/2)

Recomandări pentru un somn mai bun: adoptă ore de culcare mai regulate. Urmărește scorul calității somnului bazat pe frecvența cardiacă și îmbunătățește-l cu recomandări practice, modul Somn și o analiză detaliată a somnului în programul Premium. - Îndemn la mai multă mișcare: vei primi o încurajare pentru a face 250 pași în fiecare oră. Vei fi recompensat cu animație pe ecran atunci când numărul de pași propus a fost atins!

Ușor de utilizat

- Până la 10 zile de autonomie a bateriei: te îndeamnă la mișcare în orice moment al zilei pentru mai mult mai mult de o săptămână, fără a fi nevoie să îți faci griji cu privire la încărcare. Alerte smartphone:
- primești direct pe brățară alertele de pe aplicații, notificările apelurilor, SMS-urile atunci când telefonul este în apropriere. - Etanșă până la 50 m: poți purta brățara la piscină sau la duș. În plus, aceasta monitorizează automat durata sesiunii de înot.

Funcții legate de frecvența cardiacă

- Zone de frecvență cardiacă: Brățara Inspire 2 îți personalizează statisticile în timp real, pe baza vârstei și a ritmului cardiac din timpul odihnei, pentru a-ți indica dacă te afli în intervalul de ardere a grăsimilor, Cardio sau în intervalul Maxim.- Nivel cardio: Verificați scorul cardio în aplicația Fitbit pentru a-ți face o idee legată de cât de în formă ești și pentru a obține recomandări pentru a îmbunătăți acest nivel. - Sesiuni de exerciții personalizate de respirație.

Funcții legate de somn

- Monitorizare somn: descoperă timpul petrecut în faza de somn ușor, profund și paradoxal, iar apoi beneficiază de recomandări pentru a îmbunătăți calitatea somnului. - Scorul calității somnului: este un mijloc simpul și rapid de a vedea dacă ai dormit bine și de a-ți monitoriza tendințele în timp.
- Alarme silențioase.
- Mod Somn: alege modul Somn pentru a dezactiva ecranul de pornire și notificările. Astfel, te asiguri că somnul nu îți va fi întrerupt.

Monitorizarea sănătății

Vei învăța să te cunoști utilizând brățara și aplicația Fitbit care îți permit să îți înregistrezi regulile, simptomele și să vezi unde te situezi în propriul ciclu.

Designul brățării

Datorită formei subțiri, ecranului OLED retroiluminat și tactil, brățara Inspire 2 este elegantă și confortabilă atât ziua, cât și noaptea.

Dimensiuni și mărimi

Dimensiuni: 3,7 cm (L) x 1,68 cm (l) x 1,29 cm (î)
- Mărime curea: S: potrivită pentru încheieturi cu o circumferință de 140 - 180 mm.
L: potrivită pentru încheieturi cu o circumferință de 180 - 220 mm.

Conținut

- Brățară Fitbit Inspire 2 negru;
- Curea clasică (S și L);
- Cablu de încărcare;

Garanție

2 ani

Produse similare

Opinii clienți

Loading