Brățară conectată Band 5 Negru

13999 LEI
Cod produs: 8675142

Brățară pentru monitorizarea activității fizice pe tot timpul zilei.

Spuneți adio încărcării zilnice! Dacă bateria brățării Amazfit Band 5 este complet încărcată, nu aveți nevoie să luați încărcătorul cu voi pentru o vacanță de 2 săptămâni.

Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Măsurarea parametrilor

Măsurarea parametrilor

Antrenamente sportive, oxigenul din sânge, calitatea somnului, ritm cardiac.

Etanșeitate

Etanșeitate

Rezistă la ploaie, transpirație și stropi, până la 50 m.

Polivalență

Polivalență

Multisport: 11 sporturi integrate.

Lejeritate

Lejeritate

24 g.

Conectivitate

Conectivitate

Sincronizare automată a datelor cu Strava via Aplicația Amazfit Zepp.

Informații tehnice

SPORT

11 moduri sport, printre care și înotul. Înregistrează distanța, viteza, schimbările ritmului cardiac, caloriile arse și alte informații din timpul antrenamentelor. Etanșă până la 5 ATM, brățara Amazfit Band 5 poate rezista la toate activitățile zilnice și la înot.

Monitorizează ritmul cardiac

Prevăzută cu un senzor optic de bio-tracking BioTrackerTM 2 PPG, exclusiv de la Amazfit, brățara Band 5 monitorizează ritmul cardiac cu precizie foarte bună, 24h din 24 și 7 zile din 7, trimițând alertă în momentul în care ritmul cardiac este crescut.

Monitorizare nivel de stres și exerciții de respirație

Verificați nivelul de stres personal - relaxat, normal, mediu sau ridicat - de fiecare dată când simțiți o presiune sau un stres și obțineți sugestii pentru a-l reduce. Un exercițiu de respirație ghidată este special dezvoltat, pentru a ajuta la diminuarea stresului excesiv.

Calitatea somnului

Brățara Amazfit Band 5 interpretează într-un mod profesionist informațiile fiecărei etape de somn și analizează calitatea somnului, pentru a vă ajuta să ajustați modul de a vă odihni. Monitorizează chiar și un somn de 20 minute.

Nivel de oxigen

Atunci când vă simțiți rău, mai ales când depuneți efort intelectual sau fizic prelungit, faceți antrenamente la o intensitate ridicată sau vă aflați la altitudine mare, cu un nivel scăzut de oxigen, puteți imediat măsura saturația de oxigen din sânge, pentru a vă înțelege starea fizică în care vă aflați.

Sănătate globală & feminină

Sistemul de evaluarea a sănătății globale Huami-PAI transformă informațiile voluminoase despre ritmul cardiac, activitatea zilnică și alte statistici de sănătate într-un scor numeric intuitiv, pentru a vă ajuta să vă înțelegeți starea de sănătate într-un mod mai concis.
Brățara Amazfit Band 5 vă poate ajuta să monitorizați ciclul menstrual și perioada de ovulație, trimițându-vă alerte înainte de începerea acestora.

Rămâneți informați!

Puteți conversa cu Amazon Alexa pe brățara Amazfit Band 5. Îi puteți pune întrebări Alexei, puteți obține traduceri, crea alarme, trasee de alergare, verifica vremea și puteți controla electrocasnicele inteligente sau multe altele. Observaţii: Alexa ne este disponibilă pentru toate țările. Pentru mai multe informații, consultați site-ul Alexa.

Rămâneți conectați!

Aplicația Zepp d'Amazfit este aplicația oficială pentru dispozitivele de la marca Zepp și Amazfit. Cu o experiență a utilizatorului îmbunătățită și mai multe funcții de monitorizare a sănătății, aplicația Zepp a fost transformată într-o platformă digitală avansată, pentru bunăstarea generală. Principalele capacități de analiză a informațiilor și sistemul algoritmic IA de Zepp furnizează statistici și informații complete despre activitatea sportivă și sănătate.

Design

Noul ecran AMOLED colorat și tactil, de 1,1 po oferă o câmp vizual mai mare și mai clar. Două cadrane personalizate sunt integrate și peste 45 de alte cadrane de ceas sunt disponibile prin descărcare de pe aplicație. Puteți alege și o imagine sau o fotografie personală drept cadran pentru ceas.

Autonomie

Spuneți adio încărcării zilnice! Dacă bateria brățării Amazfit Band 5 este complet încărcată, nu aveți nevoie să luați încărcătorul cu voi pentru o vacanță de 2 săptămâni.

Produse similare

Video

Opinii clienți

Loading