Brățară activitate CHARGE 4 Negru

69999 LEI
.
Cod produs: 8622649

Produs conceput pentru activitățile de zi cu zi și antrenamentele de sport. Prevăzut cu GPS și senzor cardio.

Fiecare minut este important: profitați de el pentru a vă atinge obiectivele, înțelegându-vă mai bine corpul și actvitatea.

Culoare: NEGRU
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Măsurarea parametrilor

Măsurarea parametrilor

Monitorizarea activității,a somnului, senzor cardio la încheietură, GPS, muzică.

Autonomie

Autonomie

- Până la 7 zile de autonomie a bateriei. - 5 ore când GPS-ul este activat.

Etanșeitate

Etanșeitate

Etanș până la 50 m.

Conectivitate

Conectivitate

Brățara Charge 4 permite plata în siguranță în milionae de magazine.

Informații tehnice

Funcționalități brățară

- GPS integrat: folosiți GPS-ul integrat în timpul alergări, mersului pe bicicletă sau în timpul plimbării, pentru a monitoriza ritmul și distanța.
- Monitorizare continuă ritm cardiac: aceasta măsoară mai bine caloriile arse, optimizează activitățile sportive și măsoară intensitatea efortului pentru a vă atinge obiectivele.
- Monitorizează minute în zona activă:
Veți simți o vibrație atunci când atingeți zone de frecvență cardiacă țintă în timpul antrenamentului.

Fiecare minut este un timp important

- Harta intensității antrenamentului: după fiecare sesiune de sport în exterior, consultați aplicația Fitbit, pentru a vizualiza zonele cardio din antrenament și pentru a monitoriza mai bine progresul. - Zone de frecvență cardiacă: folosiți zonele de frecvență cardiacă personalizate (Reducerea grăsimilor, Cardio sau Maximum), pentru ajustarea în timp real a intensității efortului.
- Pulsul în repaus: purtați brățara Charge 4 ziua și noaptea pentru a înregistra ritmul cardiac în repaus.

Nopți mai bune pentru o viață mai bună

Îmbunătățiți-vă rutina de somn datorită scorului de somn personalizat din aplicația Fitbit. Monitorizarea nopților va arăta timpul petrecut în fiecare fază de somn și multe altele.

O motivare fără limite (1/2)

- Moduri de exerciții în funcție de obiectivul predefinit: alege unul dintre activitățile sportive preferate și definiți un obiectiv, apoi monitorizați progresul în timp real. - Monitorizarea activităților zilnice: monitorizează activitățile zilnice pentru a le evalua impactul: număr de pași, distanță parcursă, etaje urcate, calorii arse și multe altele. - Invitație la mișcare: vă încurajează să mergeți cel puțin 2-3 minute pe oră, în zilele și intervalele de timp alese de dumneavoastră.

O motivare fără limite (2/2)

- Recunoaștere automată a activității sportive: alergare, înot, tenis ... nu pierdeți nimic din activitățile sportive datorită monitorizării inteligente și automate SmartTrack.
- Rezistență la apă: etanșă până la 50 m, brățara Charge 4 monitorizează sesiunile de înot, oferind statistici cum ar fi durata sesiunii și numărul de lungimi de bazin sau calorii arse. -Exerciții personalizate: profitați de momentele de calm din timpul zilei, monitorizând sesiunile de respirație ghidată.

Rămâneți conectat

- Notificări și răspunsuri rapide: primiți notificări la apeluri, SMS, evenimente din calendar și de la aplicațiile smartphone. Răspundeți direct prin brățară (doar pentru Android).
- Playlisturi Spotify: Mai multă motivație datorită controlului muzicii, pentru a asculta piesele preferate și a asculta playlisturile și podcasturile direct pe brățara Charge 4.
- Funcționalități inteligente: vă puteți atinge obiectivele datorită aplicațiilor practice precum prognoza meteo, alarmă, cronometru etc.

Purtați brățara în permanență

- Baterie rezistentă: până la 7 zile de autonomie a bateriei și 5 ore cu GPS-ul activat.
- Fitbit Pay: Brățara Charge 4 permite plata în siguranță în milionae de magazine, fără telefon sau portofel.**
- Temă personalizată a ceasului: redați brățării un design perfect cu ajutorul temelor de ceas care se pot descărca exclusiv de pe aplicația Fitbit.

Funcții suplimentare

Ecran tactil intuitiv:
citiți ușor statisticile, notificările sau ora, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte datorită unui ecran tactil mare care se adaptează automat la condițiile de lumină. Sănătate feminină: aflaţi mai multe despre dumneavoastră utilizând brățara de activitate Charge şi aplicaţia Fitbit pentru a monitoriza perioada, simptomele și fazele ciclului menstrual.

Pachetul conține

Brățară Fitbit Charge 4
Brățară clasică (S și L).
- Mărimea S: circumferință încheietură 140 - 180 mm circumferință.
- Mărimea L: circumferință încheietură 180 - 220 mm circumferință.
- Mărimea L: 35,8 mm (L) x 22,7 mm (l) x 12,5 mm (Î).
- Diagonală 39,83 mm.
Cablu de încărcare.

Garanție

2 ani

Produse similare

Opinii clienți

Loading