Boxeri înot lungi Yoko Trao Negru/Albastru/Galben Bărbați

7999 LEI
8788598

Produs conceput pentru înot, nivel mediu.

Te-ai săturat de costume de baie care nu asigură acoperire optimă? Boxerii 500 LONG sunt ultra-rezistenți la clor și asigură susținere optimă în timpul practicii.

Culoare:

Negru / Albastru de Prusia

Mărime: Ghid de mărimi
+ 79 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Rezistenţă la clor

Materialul rezistă la mai mult de 200 ore de înot în apă cu clor.

Stabilitate

Materialul elastic, fără elastan, asigură o susținere bună.

Reglabil

Șnur de strângere pentru ajustarea ușoară la conformație.

Informații tehnice

Formă boxeri

Boxeri lungi - lungime 32cm. Asigură o acoperire mai bună decât boxerii clasici. Un costum de înot trebuie să fie în primul rând foarte confortabil și să asigurelibertate de mișcare. Din acest motiv, trebuie să acordaţi atenţie alegerii costumului de înot.

Material

Inginerii noștri au dezvoltat un material pe bază de poliester reciclat (53%). Echipa noastră a dezvoltat un material pe bază de poliester şi a înlocuit fibrele de elastan cu o fibră din PBT, ceea ce conferă un minimum de elasticitate, pentru a asigura confort şi, în acelaşi timp, pentru a rezista la clor.
Acest fir PBT are şi avantajul de a se usca rapid.
În plus, acesta nu pierde decât 3-4% din rezistenţă în timp șiculorile vor rezista mai mult timp (chiar şi culorile vii).

Tehnologie Aquaresist

Produsele cu eticheta Aquaresist rezistă în mod garantat la clor, Îşi păstrează elasticitatea şi sunt rezistente la razele UV. Produs recomandat pentru nivel consecvent sau intensiv, în piscină.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc uscat.

TESTE

Produsele cu eticheta Aquaresist sunt testate în tensiune ciclică repetată, într-un bazin cu apă cu clor timp de 240 de ore. Nu a fost observată nicio deterioare a elasticităţii pe parcursul testelor. Produsul rămâne intact spre deosebire de unul clasic.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Boxeri înot lungi Yoko Trao Negru/Albastru/Galben Bărbați
Boxeri înot lungi Yoko Trao Negru/Albastru/Galben Bărbați
Boxeri înot lungi Yoko Trao Negru/Albastru/Galben Bărbați
Boxeri înot lungi Yoko Trao Negru/Albastru/Galben Bărbați

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
3,76 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii