Boxeri înot NEGOMBO negru-turcoaz Bărbați

4999 LEI
8788550

Produs conceput pentru înot (nivel mediu).

Boxerii asigură susținere. Acești boxeri clasici au fost concepuți în Minimal Waste Design, o metodă de fabricare ce permite limitarea risipirii datorită design-ului.

Culoare:

Negru / Gri albastru

Mărime: Ghid de mărimi
+ 49 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Rezistenţă la clor

Materialul rezistă la mai mult de 200 ore de înot în apă cu clor.

Stabilitate

Materialul elastic, fără elastan, asigură o susținere bună.

Reglabil

Șnur de strângere pentru ajustarea ușoară la conformație.

ECODESIGN

Din 70% poliester reciclat, ce asigură o bună utilizare a produsului.

Informații tehnice

MINIMAL WASTE DESIGN, O NOUĂ METODĂ DE CONCEPERE

Minimal Waste Design este o practică de concepere diferită, deoarece design-ul produsului trebuie să fie imaginat în mod diferit.
Piesele modelului (sau forma croielilor) trebuie să se potrivească ca un puzzle pentru a reduce deșeurile și consumul de materiale.

Suntem mândri să oferim produsul nostru prin această nouă metodă, care economisește 27% din consumul de materiale și reduce deșeurile de producție cu 44%.

Materialul NEGOMBO - EXCLUSIVITATE DECATHLON

Negombo este un material fabricat pe bază de 76% fibre reciclate, combinând poliesterul și fibra T400 Lycra Co. Elasticitatea mecanică adusă de fibra T400, împreună cu metoda de tricotaj inovatoare, asigură un produs care se adaptează conformației tale și care își păstrează forma de-a lungul timpului. Cu o rezistență de peste 500 h la clor, durabilitatea sa este de cinci ori mai mare decât cea a unui material cu conținut de elastan, astfel încât vei putea să te bucuri mai mult timp de produsul tău.

Formă boxeri

Lungime: 25 cm (mărimea 44). Costumul de înot trebuie să asigure confort optim și libertate de mișcare. Din acest motiv, trebuie să acordaţi atenţie alegerii costumului de înot.

Tehnologie Aquaresist

Produsele cu eticheta Aquaresist rezistă în mod garantat la clor, Îşi păstrează elasticitatea şi sunt rezistente la razele UV. Produs recomandat pentru nivel consecvent sau intensiv, în piscină.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeală 100% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc uscat.

TESTE

Produsele cu eticheta Aquaresist sunt testate în tensiune ciclică repetată, într-un bazin cu apă cu clor timp de 240 de ore. Nu a fost observată nicio deterioare a elasticităţii pe parcursul testelor. Produsul rămâne intact spre deosebire de unul clasic.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Boxeri înot NEGOMBO negru-turcoaz Bărbați
Boxeri înot NEGOMBO negru-turcoaz Bărbați
Boxeri înot NEGOMBO negru-turcoaz Bărbați

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii