Boxeri înot 500 Fit Negru-Galben Bărbați

5999 LEI −33%
3999 LEI
*De la ‪01.10.2022‬, în limita stocului disponibil
8574037

Produs conceput pentru înot (nivel mediu).

Boxerii asigură susținere. Simpli și moderni, acești boxeri de înot sunt foarte rezistenți la clor.

Culoare:

Negru

Mărime: Ghid de mărimi
+ 39 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Rezistenţă la clor

Materiale AQUARESIST, pentru peste 200 h de înot în apă cu clor.

Stabilitate

Materialul elastic, fără elastan, asigură o susținere bună.

Reglabil

Șnur de strângere în talie.

Informații tehnice

Formă boxeri

Boxeri - lungime 25 cm (mărimea 44). Un costum de înot trebuie să asigure, mai întâi de toate, confort optim șilibertate de mișcare. Din acest motiv, trebuie să acordaţi atenţie alegerii costumului de înot.

Material

Echipa noastră a dezvoltat un material pe bază de poliester şi a înlocuit fibrele de elastan cu o fibră din PBT, ceea ce conferă un minimum de elasticitate pentru a asigura confort şi, în acelaşi timp, pentru a asigura rezistenţa la clor.
Acest fir PBT are şi avantajul de a se usca rapid.
Nu pierde decât 3-4% din rezistenţă în timp, iar culorile vor rezista mai mult timp (chiar şi culorile vii).

Tehnologie AQUARESIST

Produsele cu eticheta AQUARESIST rezistă în mod garantat la clor,îşi păstrează elasticitatea şi sunt rezistente la razele UV. Produs recomandat pentru practicare consecventă sau intensivă, în piscină.

Notă de comparație a impactului produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață și diverși indicatori. O notă globală ABCDE este atribuită pentru a vă ajuta să identificați mai ușor produsele cu cel mai bun impact asupra mediului, comparând produse de același tip (tricouri, pantaloni, rucsacuri etc.). Decathlon se implică voluntar în acest demers de afișare a impactului produselor asupra mediului înconjurător. Pentru mai multe detalii:https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeală 100% Poliamidă

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat.

TESTE

Produsele cu eticheta Aquaresist sunt testate în tensiune ciclică repetată, într-un bazin cu apă cu clor, timp de 240 de ore. Nu a fost observată nicio deteriorare a elasticităţii pe parcursul testelor. Produsul rămâne intact spre deosebire de unul clasic.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Boxeri înot 500 Fit Negru-Galben Bărbați

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
3,98 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota B‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii