OLAIAN

Botoşi Surf/Windsurf Neopren 3 mm

14999 RON
Ref. : 8319434

Ideali pentru windsurf, kitesurf și surf! Asigură susținere pe placă și/sau în footstraps! Talpă flexibilă și groasă pentru aderență optimă și rigiditate!

Produs conceput pentru surf și bodyboard în ape temperate (de la 17°C la 22°C), sesiuni de până la 3 ore.

Culoare: Negru

 • 33/34 10
 • 35/36 10
 • 37/38 10
 • 39/40 10
 • 41/42 10
 • 43/44 10
 • 45/46 10
+ 149 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Susținere picior

  Bandă de închidere la nivelul gleznei. Talpă ergonomică.

  Aderență

  Talpă din cauciuc cu motive antiderapante.

  Rezistența la abraziune

  Neopren dublat și material întărit deasupra piciorului.

  Informații tehnice

  Păstraţi căldura corporală cât mai mult timp datorită accesoriilor termice. Fiecare tip de temperatură are gama sa

  Când sunteți în apă, cea mai mare cantitate de căldură se pierde prin extremitățile corpului (picioare, mâini, cap).
  Accesorii recomandate:
  -în apă caldă şi temperată (>17°C): încălţăminte joasă din neopren. -în apă rece (12 - 17°C): încălţăminte înaltă şi mănuşi.-în apă foarte rece (7 - 12°C): încălțăminte înaltă, mănuși, cagulă și top. Încălţăminte înaltă şi mănuşi, cagulă și tricou cu cagulă.

  Alegerea corectă a botoșilor

  Primul criteriu de alegere este temperatura apei. Temperatura apei variază în funcţie de loc şi de perioada anului. Asiguraţi-vă că temperatura apei corespunde temperaturilor recomandate: Apă caldă: peste 20 °C. Apă temperată: 17-22°C. Apă rece: 12-17°C. Apă foarte rece: 7-12°C. Intraţi pe seatemperature.org pentru a afla temperatura locului unde veţi practica.

  Alegerea corectă a dimensiunii

  Cizmulițele și botoșii trebuie să fie mulați pentru a garanta confortul termic. În timpul probei pe uscat, este normal ca produsul să pară foarte strâmt. Alegeți cizmulițe și botoși mulați, pentru a garanta susținere și a evita pătrunderea apei.

  Materiale

  Botoșii de surf de 3 mm sunt realizați din neopren pentru a garanta confort în timpul practicii.Neoprenul este căptușit cu material sintetic, pentru a rezista la abraziune. Densitatea neoprenului: 3 mm. Neoprenul este compus din spumă de elastomer cu proprietăți izolatoare.Testăm și garantăm calitatea termică a neoprenului.

  Botoși sporturi nautice multiple

  Ideali pentru surf, chiar și pentru practicanții de nivel avansat. Croiala permite adaptabilitate la alte sporturi nautice, precum kitesurf sau SUP (stand-up paddle).

  Alegeţi produsul potrivit!

  Modelele sunt împărţite în funcţie de temperatura apei: ape calde, ape temperate, ape reci. Combinezoanele sunt concepute pentru practicarea intensivă a surfului. Compatibilitate cu alte sporturi nautice: kitesurf, navigație cu vele, wakeboard, schi nautic sau SUP (stand-up paddle).

  Ce este marca OLAIAN?

  OLAIAN este noua marcă Decathlon pentru surf și bodyboard, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. În birourile noastre, când dezvoltăm un produs îl testăm direct în condiţii reale de practică.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Talpă din 100% Butadien Stiren Etilenă (SEBS) Exterior din 74% Rubber - Chloropren (CR), 26% Poliamidă Interior din 100% Poliamidă

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se păstra într-un loc uscat şi aerisit. A nu se lăsa în aproprierea surselor de căldură. A nu se lăsa la uscat la soare, pentru a prelungi durata de viață a neoprenului. A nu se spăla automat.

  Restricții de utilizare

  Temperatura apei între 17° şi 22°C.

  TESTE

  Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs au fost testate în laborator, pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla manual

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri