OLAIAN

Botoşi Surf Neopren 900 4mm Negru-Gri

15999 RON
19999 RON -20%
*De la ‪20.10.2023‬, în limita stocului disponibil
Ref. : 8403245

Botoși pentru surf, din neopren de 4 mm, flexibil, pentru confort optim și mai multă căldură în apă rece! Ușor de utilizat!

Produs conceput pentru surf și bodyboard în apă rece, sesiuni sub 3 ore.

Culoare: Negru

 • 35/36 10
 • 37/38 10
 • 39/40 10
 • 41/42 10
 • 43/44 10
 • 45/46 10
 • 47/48 10
+ 159 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Sensibilitate

  Talpă subţire pentru contact optim cu placa.

  Stabilitate

  Scratch la gleznă, pentru susținere optimă.

  Aderență

  Talpă din cauciuc, cu motive antiderapante. Botoși rezistenți.

  Informații tehnice

  Păstraţi căldura corporală cât mai mult timp datorită accesoriilor termice. Fiecare tip de temperatură are gama sa

  Când sunteți în apă, cea mai mare cantitate de căldură se pierde prin extremitățile corpului (picioare, mâini, cap).
  Accesorii recomandate:
  -în apă caldă şi temperată (>17°C): încălţăminte joasă din neopren. -în apă rece (12 - 17°C): încălţăminte înaltă şi mănuşi.-în apă foarte rece (7 - 12°C): încălțăminte înaltă, mănuși, cagulă și top. Găsiţi produsele disponibile pe site-ul decathlon.ro

  Alegerea corectă a botoșilor

  Primul criteriu de alegere este temperatura apei. Temperatura apei variază în funcţie de loc şi de perioada anului. Asiguraţi-vă că temperatura apei corespunde temperaturilor recomandate: Apă caldă: peste 20 °C. Apă temperată: 17-22°C. Apă rece: 12-17°C. Apă foarte rece: 7-12°C. Intraţi pe seatemperature.org pentru a afla temperatura locului unde veţi practica.

  Alegerea corectă a mărimii

  Botoșii pentru surfing trebuie să fie mulați, pentru o mai bună eficiență termică. Este normal ca în timpul probării pe uscat, produsul să dea impresia că este foarte strâmt. Botoșii potriviți asigură susținere și previn pătrunderea excesivă a apei în timpul practicării.

  Materiale

  Botoșii de surf de 4 mm sunt realizați din neopren pentru a garanta confort în timpul practicii.Neoprenul este căptușit cu material sintetic, pentru a rezista la abraziune. Densitatea neoprenului: 4 mm. Neoprenul este compus din spumă de elastomer cu proprietăți izolatoare.Testăm și garantăm calitatea termică a neoprenului.

  Îmbinare etanșă

  Cusăturile sunt lipite pentru a garanta etanșeitate și rezistență.
  Cusătura este "oarbă" : firul nu pătrunde în întregime în material, ceea ce împiedică pătrunderea apei. Absența firului din interior reduce iritațiile. Zone interioare de confort și întărituri sunt poziționate în zonele sensibile.

  Botoși multiple sporturi nautice

  Ideali pentru surf, Croiala permite adaptabilitate la alte sporturi nautice, precum kitesurf sau SUP (stand-up paddle).

  Alegeţi produsul potrivit!

  Modelele sunt împărţite în funcţie de temperatura apei: ape calde, ape temperate, ape reci. Combinezoanele sunt concepute pentru surf la nivel intensiv. Compatibilitate cu alte sporturi nautice: kitesurf, navigație cu vele, wakeboard, schi nautic sau SUP (stand-up paddle).Descoperiți oferta noastră de produse pentru surf pe decathlon.ro.

  Ce este marca OLAIAN?

  OLAIAN este noua marcă Decathlon pentru surf și bodyboard, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. În birourile noastre, după ce dezvoltăm un produs, mergem să îl testăm direct în condiţii reale de practică.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Exterior din 90% Rubber - Chloropren (CR), 9% Poliamidă, 1% Elastan Talpă din 100% Rubber - Styrene Butadiene Rubber (SBR) - Latex Interior din 65% Poliamidă, 30% Polietilenă tereftalată, 5% Elastan

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se păstra într-un loc uscat şi aerisit. A nu se lăsa în aproprierea surselor de căldură. A nu se lăsa la uscat la soare, pentru a prelungi durata de viață a neoprenului. A nu se spăla automat.

  Restricții de utilizare

  Concepuți pentru apă rece sub 12°C.

  TESTE

  Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs au fost testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla manual

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri