Botoşi cu fermoar Surf 500 Neopren 3 mm Negru-Gri

10999 LEI
Cod produs: 8403090

Produs conceput pentru surf și bodyboard în apă rece, sesiuni sub 2 ore.

Botoși pentru surf, din neopren de 3 mm, flexibil, pentru confort optim și mai multă căldură în apă rece! Fermoar în față pentru utilizare ușoară.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: NEGRU
Mărime: Ghid de mărimi
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Utilizare

Utilizare

Fermoar, pentru închidere rapidă.

Aderență

Aderență

Talpă din cauciuc, cu motive antiderapante. Botoși rezistenți.

Sensibilitate

Sensibilitate

Talpă subţire, pentru contact optim cu placa.

Stabilitate

Stabilitate

Bandă din silicon pentru stabilitate bună.

Informații tehnice

Fiecare tip de temperatură are gama sa de produse

Când sunteți în apă, cea mai mare cantitate de căldură se pierde prin extremitățile corpului (picioare, mâini, cap).
Accesorii recomandate:
-în apă caldă şi temperată (>17°C): încălţăminte joasă din neopren. -în apă rece (12 - 17°C): încălţăminte înaltă şi mănuşi.-în apă rece (7 - 12°C): încălțăminte înaltă, mânuși, cagulă și top. Găsiţi produsele disponibile pe site-ul decathlon.ro

Alegerea corectă a botoșilor

Primul criteriu de alegere este temperatura apei. Temperatura apei variază în funcţie de loc şi de perioada anului. Asiguraţi-vă că temperatura apei corespunde cu cea recomandată. Apă caldă: peste 20 °C. Apă temperată: 17-22°C. Apă rece: 12-17°C. Apă foarte rece: 7-12°C. Intraţi pe seatemperature.org pentru a afla temperatura locului unde veţi practica.

Alegerea corectă a mărimii

Botoșii pentru surf trebuie să fie mulați,pentru o mai bună izolare termică. În timpul probei pe uscat, este normal ca produsul să pară foarte strâmt. Botoșii potriviți asigură susținere și previn pătrunderea excesivă a apei în timpul practicării.

Materiale

Botoșii de surf de 3 mm sunt realizați din neopren pentru a garanta confort în timpul practicii.Neoprenul este căptușit cu material sintetic, pentru a rezista la abraziune. Densitatea neoprenului: 3 mm. Neoprenul este compus din spumă de elastomer cu proprietăți izolatoare.Testăm și garantăm calitatea termică a neoprenului.

Îmbinare etanșă

Cusăturile sunt lipite pentru a garanta etanșeitate și rezistență.
Cusătura este "oarbă": firul nu pătrunde în întregime în material, ceea ce împiedică pătrunderea apei. Absența firului din interior reduce iritațiile. Patch-uri interioare pentru confort sunt poziționate în zonele sensibile. Atenție, apa poate pătrunde prin fermoar.

Botoși multiple sporturi nautice

Ideali pentru surf. Croiala permite adaptabilitate la alte sporturi nautice, precum kitesurf sau SUP (stand-up paddle).

Alegeţi produsul potrivit!

Modelele sunt împărţite în funcţie de temperatura apei: ape calde, ape temperate, ape reci. Combinezoanele sunt concepute pentru surf la nivel intensiv. Compatibilitate cu alte sporturi nautice: kitesurf, navigație cu vele, wakeboard, schi nautic sau SUP (stand-up paddle).Descoperiți oferta noastră de produse pentru surf pe decathlon.ro.

Ce este marca OLAIAN?

OLAIAN este noua marcă Decathlon pentru surf și bodyboard, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. În birourile noastre, dezvoltăm un produs, iar apoi îl testăm direct în condiţii reale de practică.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Exterior din 74% Neopren, 26% Poliester Talpă din 100% Rubber - Styrene Butadiene Rubber (SBR) - Latex Interior din 100% Poliester

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc uscat şi aerisit. A nu se lăsa în aproprierea surselor de căldură. A nu se lăsa la uscat la soare, pentru a prelungi durata de viață a neoprenului. A nu se spăla automat.

Restricții de utilizare

Temperatura apei între 12° şi 17°C.

TESTE

Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

A se spăla manual

A nu se înălbi

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se călca

A nu se curăța chimic

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri