OLAIAN

BODYBOARD GONFLABIL TANDEM Albastru-Gri Copii și Adulți

16999 RON
Ref. : 8841311

Bodyboard tandem, pentru inițierea copiilor în acest sport.Material nou, mai rezistent.

Produs conceput pentru bodyboarding, în apă până la nivelul taliei și în valuri < 1 m (nivel începător).

Culoare: Gri albastru

Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 169 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Prindere ergonomică

  6 mânere. Leash non-inclus (se vinde separat).A nu se cerui.

  Design compact

  Material nou, mai rezistent. Se poate umfla cu gura sau cu o pompă.

  Stabilitate

  Punte pre-formată. Nu expune la soare.

  Calitatea alunecării

  Suprafață de alunecare matlasată. Valuri < 1 m.

  Imagini

  BODYBOARD GONFLABIL TANDEM Albastru-Gri Copii și Adulți
  BODYBOARD GONFLABIL TANDEM Albastru-Gri Copii și Adulți
  BODYBOARD GONFLABIL TANDEM Albastru-Gri Copii și Adulți
  BODYBOARD GONFLABIL TANDEM Albastru-Gri Copii și Adulți

  Informații tehnice

  Cum să alegi mărimea unui bodyboard ?

  Mărimea bodyboard-ului influențează direct stabilitatea și manevrabilitatea acestuia.Este necesar ca acesta să fie adaptat la greutatea utilizatorului. Această placă a fost concepută pentru bodyboarding în 2: copilul în față și adultul în spate. Pentru o utilizare bună, greutatea copilului nu trebuie să depășească 40 kg iar cea a adultului nu trebuie să depășească 80 kg. A se utiliza doar în zonele autorizate.

  Sfaturi utilizare

  Acest produs se poate umfla la gură sau cu o pompă.A nu se supra-umfla, întrucât aceasta va aluneca mai puțin și va fi afectată de expunerile la temperaturi ridicate. Bodyboard-ul se utilizează în poziție alungită. Este important să purtați un top anti-UV sau un combinezon din neopren, pentru a evita iritațiile de la nivelul abdomenului și brațelor.

  Cum să prinzi un val?

  Conceput pentru o utilizare la malul mării, în apă până sub talie. Copilul se poziționează alungit pe placă, cu mâinile în față și picioarele ușor depărtate.Adultul este în spate, cu mâinile pe mânerele din mijloc.La trecerea unui val mic, adultul împinge placa în direcția plajei și se poziționează orizontal pe placă.

  Comportament și siguranță

  Atenţie! Dacă produsul este utilizat de un copil, se recomandă supravegherea unui adult. Atenție sporită în caz de vânt/curenți. Echipamentul de siguranță, asemenea vestei de flotabilitate sau aripioarelor, este recomandat. A nu se utiliza de către copiii sub 3 ani.Există posibilitatea de a atașa un leash, vândut separat. A nu se utiliza tractată în spatele vaporului.

  Condiții de întreținere

  Pentru a păstra placa de bodyboard în stare bună, este recomandat să: -nu săriți cu aceasta în piscină. -nu o lăsați umflată în soare sau la temperaturi >30°C, mai ales în mașină (a se dezumfla după utilizare). În special într-o mașină aflată în plin soare.
  - înainte de a intra în apă cu placa, asigurați-vă că aceasta este în stare bună, că nu există nicio urmă de deteriorare și că valva este bine închisă.

  Concepere eco și durabilă

  Materialul acestui bodyboard a fost modificat în raport cu versiunile precedente.Această schimbare a materialului permite o reducere a impactului asupra mediului cu 38% (reducere cu 38% a impactului asupra mediului echivalent în KG CO2 emis). Am utilizat acest material pentru modelele adulți și tandem.

  Ce trebuie să fac dacă placa bodyboard se dezumflă?

  Este normal ca presiunea aerului din placă să evolueze de-a lungul zilei sau atunci când o puneți pe apă. Orice scădere a temperaturii poate provoca o diminuare a presiunii aerului:în acest caz, umflați placa cu gura.Dacă după reumflare, placa pierde mult din presiune în timpul sesiunii, nu este normal. Verificați capacul, deoarece acesta ar trebui să fie bine strâns.

  Ce trebuie să fac dacă există pierderi de aer observabile sau dacă nu mai este fix capacul?

  O atenție particulară trebuie acordată, pentru o utilizare a produsului în condițiile prevăzute. Orice utilizare necorespunzătoare nu este recomandată.
  Dacă după o utilizare normală capacul nu mai rămâne fix sau prezintă pierderi mari de aer la nivelul îmbinărilor, puteți apela la garanția Decathlon (2 ani de la achiziționarea produsului).

  Ce trebuie făcut dacă supapa are pierderi de aer?

  Dacă supapa prezintă scurgeri de aer, aceasta se datorează în general prezenței nisipului care poate fi îndepărtat. Pentru aceasta, dezumflați parțial placa și lăsați-o să se usuce (nisipul uscat va fi mai ușor de îndepărtat decât nisipul umed. Folosiți o pompă pentru a sufla nisipul de pe valvă, acționând butonul prin apăsare (puteți sufla și cu gura pentru a îndepărta nisipul, dar există riscul să îl umeziți și să fie mai greu de îndepărtat).Capacul trebuie să fie etanș.

  Dimensiuni

  Umflat: 105 x 66 cm
  Dezumflat (în husă): 34 x 29 cm

  OLAIAN a conceput produsele în funcţie de 4 niveluri de practică. acest produs este destinat începătorilor.

  - Familiarizare: apă până la nivelul buricului, fără labe de înot, spumă <1 m, propulsie cu picioarele pe sol. Prioritate la descoperirea primelor senzații (plăci bodyboard cu mânere). -Nivel începător: viraje uşoare în valuri <1m, propulsie cu labele de înot. Prioritate are învăţarea sportului. -Nivel mediu: valuri de până la 1,50 m, viteză mai mare şi realizarea de trick-uri (360°, El Rollo). - Nivel avansat:toate tipurile de valuri, stăpânirea de trick-uri, chiar în aer: ARS, 360°, tub etc.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 50% Policlorură de vinil, 50% Polietilenă tereftalată

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A nu se expune la căldură puternică. A se clăti și usca după utilizare.

  Restricții de utilizare

  Sub supravegherea unui adult, dacă utilizatorul este un copil.

  TESTE

  Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs au fost testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri