OLAIAN

Bodyboard gonflabil COMPACT 25 -90kg Albastru

10999 RON
Ref. : 8584896

Bodyboard gonflabil și ușor de manevrat <1 m. Valvă de umflare și dezumflare.

Produs conceput pentru bodyboarding (nivel începător), Adaptat pentru copii cu vârsta de 4-8 ani (15-25 kg).(nivel începător).

Culoare: Deep teal

M 10
Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 109 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Prindere ergonomică

  2 mânere. Leash-ul se vinde separat.A nu se cerui.

  Design compact

  Placă compactă.Se poate umfla cu gura.Valvă cu buton.

  Stabilitate

  Gabarit 25-90kg.Nu umflați excesiv. Dezumflă după utilizare și depozitează la umbră.

  Calitatea alunecării

  Suprafață de alunecare matlasată. Valuri < 1 m.

  Imagini

  Bodyboard gonflabil COMPACT 25 -90kg Albastru
  Bodyboard gonflabil COMPACT 25 -90kg Albastru
  Bodyboard gonflabil COMPACT 25 -90kg Albastru
  Bodyboard gonflabil COMPACT 25 -90kg Albastru
  Bodyboard gonflabil COMPACT 25 -90kg Albastru
  Bodyboard gonflabil COMPACT 25 -90kg Albastru

  Informații tehnice

  Intuitivă și pedagogică

  Pentru a te ajuta să prinzi mai multe valuri, ne străduim să facem produsele noastre cât mai intuitive posibil și să integrăm elemente de instruire.
  De aceea, acest bodyboard are mânere atent plasate, care îți permit să te poziționezi spontan în poziția corectă.
  Pictogramele de pe partea inferioară a bodyboard-ului ilustrează fiecare pas cheie pentru a prinde valurile.
  Un cod QR îți va oferi acces la tutoriale și alte informații utile: întreținere, a doua viață etc.

  Cum să alegi mărimea unui bodyboard ?

  Mărimea bodyboard-ului influențează direct stabilitatea și manevrabilitatea acestuia.Este necesar ca acesta să fie adaptat la greutatea utilizatorului. Destinat copiilor (de peste 8 ani) și adulților cu greutatea cuprinsă între 25 și 90 kg.A se utiliza doar în zonele autorizate.

  Concepem produsele având în vedere 4 niveluri de practică. acest produs este destinat începătorilor.

  - Familiarizare: apă până la nivelul buricului, fără labe de înot, spumă <1 m, propulsie cu picioarele pe sol. Prioritate la descoperirea primelor senzații (plăci bodyboard cu mânere). -Nivel începător: viraje uşoare în valuri <1m, propulsie cu labele de înot. Prioritate are învăţarea sportului. -Nivel mediu: valuri de până la 1,50 m, viteză mai mare şi realizarea de trick-uri (360°, El Rollo). - Nivel avansat:toate tipurile de valuri, stăpânirea de trick-uri, chiar în aer: ARS, 360°, tub etc.

  Sfaturi utilizare

  Această placă se umflă la gură. A nu se supra-umfla, întrucât aceasta va aluneca mai puțin și va fi afectată de expunerile la temperaturi ridicate. Bodyboard-ul se utilizează în poziție alungită. Este important să purtați o bluză ANTI-UV sau un combinezon din neopren, pentru a evita iritațiile de la nivelul abdomenului și brațelor.
  Pentru mai mult confort, introduceți valva în placă, odată ce aceasta este umflată.

  Cum să prinzi un val?

  Conceput pentru o utilizare la malul mării, în apă până sub talie. Când trece un val mic (<1 m), copilul împinge picioarele înspre plajă și se pune pe burtă pe bodyboard, cu mâinile pe mânere, brațele pliate și picioarele întinse, în spate. Nu este necesară utilizarea labelor de înot.Materialul este plăcut în contact cu pielea. Aplicarea de ceară este inutilă.

  Comportament și siguranță

  Atenţie! Dacă produsul este utilizat de un copil, se recomandă supravegherea unui adult. Atenție sporită în caz de vânt/curenți. Este recomandat utilizarea unui echipament de siguranță: vestă de flotabilitate, aripioare.A nu se utiliza de către copiii sub 3 ani.Există posibilitatea de a atașa un leash, vândut separat.

  Concepere eco și durabilă

  Materialul acestui bodyboard a fost modificat în raport cu versiunile precedente.Această schimbare a materialului permite o reducere a impactului asupra mediului cu 38% (reducere cu 38% a impactului asupra mediului echivalent în KG CO2 emis). Am utilizat acest material pentru modelele adulți și tandem.

  Condiții de întreținere

  Pentru a păstra placa de bodyboard în stare bună, este recomandat să: -nu săriți cu aceasta în piscină. -nu o lăsați umflată în soare sau la temperaturi >30°C, mai ales în mașină (a se dezumfla după utilizare). În special într-o mașină aflată în plin soare.
  - înainte de a intra în apă cu placa, asigurați-vă că aceasta este în stare bună, că nu există nicio urmă de deteriorare și că valva este bine închisă.

  Ce trebuie să fac dacă placa bodyboard se dezumflă?

  Este normal ca presiunea aerului din placă să evolueze de-a lungul zilei sau atunci când o puneți pe apă. Orice scădere a temperaturii poate provoca o diminuare a presiunii aerului:în acest caz, umflați placa cu gura.Dacă după reumflare, placa pierde mult din presiune în timpul sesiunii, nu este normal. Verificați capacul, deoarece acesta ar trebui să fie bine strâns.

  Ce trebuie să fac dacă există pierderi de aer observabile sau dacă nu mai este fix capacul?

  O atenție particulară trebuie acordată, pentru o utilizare a produsului în condițiile prevăzute. Orice utilizare necorespunzătoare nu este recomandată.
  Dacă după o utilizare normală capacul nu mai rămâne fix sau prezintă pierderi mari de aer la nivelul îmbinărilor, puteți apela la garanția Decathlon (2 ani de la achiziționarea produsului).

  Ce trebuie făcut dacă supapa are pierderi de aer?

  Dacă supapa prezintă scurgeri de aer, aceasta se datorează în general prezenței nisipului care poate fi îndepărtat. Pentru aceasta, dezumflați parțial placa și lăsați-o să se usuce (nisipul uscat va fi mai ușor de îndepărtat decât nisipul umed. Folosiți o pompă pentru a sufla nisipul de pe valvă, acționând butonul prin apăsare (puteți sufla și cu gura pentru a îndepărta nisipul, dar există riscul să îl umeziți și să fie mai greu de îndepărtat).Capacul trebuie să fie etanș.

  Dimensiuni

  Umflată: 80 cm x 54 cm x 11cm
  Dezumflată: 24 cm x 23 cm x 5 cm.

  Garanție

  2 ani

  Video

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 50% Poliamidă, 50% Policlorură de vinil

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  Dezumflă bodyboard-ul atunci când acesta nu este utilizat, pentru a nu fi deteriorat de căldură. A se clăti și usca după utilizare.

  Restricții de utilizare

  Sub supravegherea unui adult, dacă utilizatorul este un copil.

  TESTE

  Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs au fost testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri