Reduceri
Bocanci Mid Impermeabili Drumeţie la munte MH500 Gri Bărbaţi
Bocanci Mid Impermeabili Drumeţie la munte MH500 Gri Bărbaţi
Bocanci Mid Impermeabili Drumeţie la munte MH500 Gri Bărbaţi
Bocanci Mid Impermeabili Drumeţie la munte MH500 Gri Bărbaţi
Bocanci Mid Impermeabili Drumeţie la munte MH500 Gri Bărbaţi
Bocanci Mid Impermeabili Drumeţie la munte MH500 Gri Bărbaţi

Bocanci Mid Impermeabili Drumeţie la munte MH500 Gri Bărbaţi

32999 LEI −12%
28999 LEI
*De la ‪21.03.2023‬, în limita stocului disponibil
8493840

Produs conceput pentru drumeție la munte, practicare consecventă. Asigură confort optim în timpul drumețiilor la munte.

Asigură confort și amortizare: Se adaptează la forma piciorului! Asigură siguranță: față din piele, cu protecție pietre din cauciuc și o talpă aderentă.

Culoare:

Gri granit

Mărime: Ghid de mărimi
+ 289 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

STABILITATE

Talpă din cauciuc cu crampoane de 5 mm.

Protecție împotriva loviturilor

Element protecție pietre din cauciuc, pentru protecție de durată a piciorului.

Impermeabilitate

Membrană impermeabilă şi respirantă:menține pielea uscată timp de 6h.

Amortizare

Spumă din EVA cu o densitate diferită de a tălpii: confort și protecție.

Adaptare la conformație

Concept EVOFIT pentru adaptare în lățime a vârfului încălțămintei.

Susținere

Faţă din piele. Șiret și cârlige pentru o strângere mai bună.

Lejeritate

Cântărește 475 g x 2 pentru mărimea 43.

Informații tehnice

Care este frecvența și intensitatea drumețiilor tale?

Am clasat produsele pe 3 niveluri de practicare a drumeției la munte, în funcție de performanțele și funcționalitățile acestora: - Practicare ocazională: 10 drumeții pe an, de aproximativ 3-4 ore, mai puțin de 10 km și mai puțin de 700 m diferență de nivel. - Practicare consecventă: 20 de drumeții pe an, de 4 - 6 ore, 10 - 20 km și 700 - 1200 m diferență de nivel. Practicare intensivă: mai mult de 20 de drumeții pe an, mai lungi de 6 ore, mai mult de 20 km și 1200 - 2000m diferență de nivel.

Informații dezvoltare durabilă

Pentru materialul interior al acestui produs, colorăm firul la sursă pentru a reduce impactul asupra mediului. Vopsirea textilelor necesită multă apă, dar evacuează și apele reziduale din băile de colorant.Pentru a reduce acest impact asupra mediului, am ales să folosim o vopsea în masă (numită Dope Dye), integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea materialului.

Talpă aderentă

Aderența tălpilor noastre este brevetată. Pentru a obține această certificare, încălțămintea este testată în laborator, pentru a-i determina coeficientul de aderență pe diferite suprafețe (teren neted, cu asperități, uscat sau umed). Pentru validarea finală, încălțămintea testată pe teren, de utilizatori reprezentativi, pe trasee ce însumează 500 km.

Test de impermeabilitate

În laborator, încălțămintea a fost scufundată în apă pe jumătate, în timp ce un picior mecanic simulează mersul. Datorită acestor teste, am putut determina numărul de km (x pași) pe care, parcurcându-i, încălțămintea rămâne uscată. - 2000 flexiuni, aprox. 30 minutes de drumeţie
- 10 000 flexiuni, aprox. 3 ore
- 30 000 flexiuni, aprox. 8 ore
- 50 000 flexiuni, aprox. 12 ore

Prelungirea impermeabilității

Se recomandă purtarea unor parazăpezi impermeabile care nu vor permite pătrunderea apei, a pietricelelor sau a nisipului. Se recomandă utilizarea de câteva ori pe an a unui spray reimpermeabilizant pentru a proteja de pete şi de pătrunderea apei.

Concept EVOFIT

Concept EVOFIT Folosim materiale extensibile, cu design special în zona articulațiilor, pentru a se adapta cât mai bine la forma piciorului.

Conceperea produselor: cunoștințele noastre.

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drumeții montane și pentru a pune în valoare toată experiența noastră.

Ce mărime să aleg?

Cel mai important este să încercați cât mai multe mărimi și modele pentru a putea găsi perechea potrivită!
Este important să alegeți o mărime mai mare decât cea obișnuită, pentru a evita lovirea degetelor la coborâre. Recomandări: păstrați unghiile scurte, iar înainte de coborâre verificați ca șireturile să nu permită alunecarea piciorului spre vârf.

Sfaturi de cumpărare a încălțămintei

Puteți proba încălțămintea .
1. Probaţi încălţămintea cu şosete pentru drumeţie. 2. Strângeți corect șireturile. 3. Verificați două aspecte:- călcâiul nu alunecă în față când mergeți în pantă.- piciorul nu alunecă și degetele nu se lovesc la coborâre4. Încercați mai multe modele și mai multe mărimi.
Utilizați-i progresiv pentru a lua forma piciorului.

CUM SĂ EVIȚI APARIȚIA BĂȘICILOR?

Mai multe sfaturi sportive aici: https://sfaturi.decathlon.ro/

Alegerea corectă a şosetelor

Încălțămintea impermeabilă va fi mai puțin respirantă decât cea care nu este impermeabilă. Șosetele lungi sau mid precum MH500, MH520 și MH900(adaptate la înălțimea încălțămintei)sunt preferabile pentru evacuarea transpirației și pentru a limita frecarea.

Optimizați capacitatea încălțămintei: înlocuiți branțurile !

Branțurile se potrivesc mai multor conformații. Schimbarea branțului poate asigura:1. O susținere mai bună: anumite branțuri preformate sau întărite pentru susținerea crescută la nivelul boltei plantare.
2. Mai mult confort-branțurile pot asigura,de asemenea, căldură și amortizare. 3. Durată mai mare de viață: schimbarea branțurilor pe fiecare sezon pentru susținere și confort.

Întreţinerea încălţămintei

Ase usca în aer liber. Îndepărtați noroiul cu o perie tare.
Pentru pete, curățați cu o perie și apa călduță. Lăsați-i să se usuce. Pulverizați spray de reimpermeabilizare: astfel, pielea își va recăpăta hidrofobia.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Talpă din 50% EVA, 50% Exterior din 55.1% Poliamidă, 36.3% Piele bovine, 8.6% Poliuretan Interior din 100% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra la loc aerisit, uscat şi ferit de lumină.

TESTE

Toate modelele noastre sunt testate de către utilizatori reprezentativi, în condiţii identice cu cele reale. Considerăm că doar testarea produselor în practică ne poate ajuta să le îmbunătăţim sub aspectul design-ului şi al tehnicităţii.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual. A se usca în aer liber.

Produse similare

Imagini

Bocanci Mid Impermeabili Drumeţie la munte MH500 Gri Bărbaţi
Bocanci Mid Impermeabili Drumeţie la munte MH500 Gri Bărbaţi
Bocanci Mid Impermeabili Drumeţie la munte MH500 Gri Bărbaţi

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri