Bocanci Impermeabili Mid Drumeţie la munte MH100 Maro Bărbați

27999 LEI

Produs conceput pentru drumeție la munte, nivel începător (3-4 ore, trasee de <10 km).

Încălțămintea de drumeție la munte asigură amortizare integrală, susținere, impermeabilitate și element de protecție împotriva pietrelor.

Culoare: Cafeniu închis / Cafeniu
Mărime: Ghid de mărimi
+ 279 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

STABILITATE

Talpă din cauciuc, pentru aderență excelentă pe teren uscat sau umed.

Protecție anti-șoc

Element de protecție pietre, pentru a proteja degetele de la picioare. Față mid.

Amortizare

Talpă intermediară din PU pe toată lungimea piciorului.

Impermeabilitate

Membrană impermeabilă testată pe 8 km în mers, cu încălţămintea jumătate în apă.

Lejeritate

Cântăresc 440 g x 2 la mărimea 42.

Informații tehnice

Talpă aderentă

Aderența tălpilor noastre este brevetată. Pentru a obține această certificare, încălțămintea este testată în laborator, pentru a-i determina coeficientul de aderență pe diferite suprafețe (teren neted, cu asperități, uscat sau umed). Pentru validarea finală, încălțămintea testată pe teren, de utilizatori reprezentativi, pe trasee ce însumează 500 km.

Test de impermeabilitate

În laborator, încălțămintea a fost scufundată în apă pe jumătate, în timp ce un picior mecanic simulează mersul. Datorită acestor teste, am putut determina numărul de km (x pași) pe care, parcurcându-i, încălțămintea rămâne uscată. Apoi, produsul este validat pe teren, în condiții reale de utilizare.

Prelungirea impermeabilității

Impermeabilitatea bocancilor este compromisă de pătrunderea apei în partea superioară a încălțămintei. Pentru a menține picioarele uscate mai mult timp, se recomandă purtarea unor parazăpezi impermeabile, care protejează partea superioară a încălțămintei de pătrunderea apei, a pietrelor sau a nisipului. Se recomandă utilizarea unui spray reimpermeabilizant de câteva ori pe an, pentru a reda capacitatea hidrofobă.

Garanție

2 ani.

Ce mărime să alegeți?

Pentru drumeție, nu ezitați să alegeți o mărime mai mare decât cea pe care o purtați în mod normal, pentru a evita astfel lovirea degetelor de vârful bocancului, în timpul coborârii. Recomandări mențineți unghiile scurte și verificați înainte de coborâre ca șireturile să fie suficient de strânse pentru a împiedica piciorul să alunece spre vârful bocancului.

Sfaturi de cumpărare a încălțămintei

Pentru a alege corect: 1. Probaţi încălţămintea cu şosete pentru drumeţie. 2. Strângeți corect șireturile
3. Verificați punctele de confort esențiale: orientarea vârfului şi călcâiului în coborâre. 4. Faceți câțiva pași. 5. Încercați mai multe modele și mai multe mărimi. 6. Utilizaţi încălţămintea în mod progesiv, în timpul drumeţiilor, pentru a se adapta piciorului dumneavoastră.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Talpă din 50% Poliuretan, 50% Poliuretan termoplastic Exterior din 70% Poliester, 30% Poliuretan Interior din 70% Poliuretan, 30% Poliester

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc aerisit, uscat şi ferit de lumină.

TESTE

Toate modelele noastre sunt testate de către utilizatori reprezentativi, în condiţii identice cu cele reale. Considerăm că doar testarea produselor în practică ne poate ajuta să le îmbunătăţim sub aspectul designului şi al tehnicităţii.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri