Ghete mid cu șiret călduroase impermeabile drumeţie pe zăpadă SH500 warm Copii

14999 LEI
Cod produs: 8397960

Produs conceput pentru drumeție pe zăpadă, practicare consecventă. Ideale pentru zăpadă bătătorită.

O parte din fața ghetelor este din piele impermeabilă, pentru a o putea purta pe toată durata iernii. Căptușeală călduroasă.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: ALBASTRU ÎNCHIS
Mărime: Ghid de mărimi
Beneficii:

Avantaje produs

Căldură

Căldură

Temperatură de confort: -7°C. Temperatură limită: -18°C.

Impermeabilitate

Impermeabilitate

Membrana impermeabilă şi respirantă menţine pielea uscată.

Aderență

Aderență

Tehnologie Snowcontact: aderenţă bună pe zăpadă, crampoane de 3 mm.

Susținere

Susținere

Față mid, cu cârlig pentru șireturi, pentru susținere.

Informații tehnice

Cum vă asigurați că ghetele sunt suficient de călduroase pentru o drumeție pe vreme foarte rece?

Am realizat un studiu comparativ în laboratorul termic, în condiții de mers, pe vânt slab (5km/h). Astfel măsurăm rezistența termică a ghetelor. Fiecare persoană are o rezistență diferită la frig. Temperatură de confort: resimțiti ușor frigul, iar 70% dintre utilizatori consideră senzația termică acceptabilă în zona picioarelor. Temperatură limită: resimțiți ușor frigul, iar 10% dintre utilizatori consideră senzația termică acceptabilă în zona picioarelor.

Cum protejează de condițiile exterioare?

Ghetele dispun de membrană impermeabilă și respirantă. Membrana este o peliculă foarte subțire (între 5 - 25 micrometri), aplicată pe fața interioară a unui material, pentru a împiedica pătrunderea apei, fără a împiedica evacuarea transpirației.

Ghete respirante pentru confort termic optim

Confortul termic reprezintă un echilibru între aportul de căldură al încălțămintei și capacitatea acesteia de a lăsa pielea să respire. Prea multă căldură sau prea puțină respirabilitate pot provoca acumularea transpirației, grăbind instalarea senzației de frig. Ghetele sunt adaptate pentru diferite niveluri de practică, ocazională sau consecventă. Membrana aplicată pe suprafața încălțămintei împiedică pătrunderea apei, însă permite în continuare evacuarea transpirației.

Cum verificăm dacă ghetele sunt 100% impermeabile?

Am efectuat teste pentru a valida impermeabilitatea ghetelor (cu gheata pe jumătate scufundată în apă). Testele noastre verifică 3 niveluri de impermeabilitate: 2000 flexiuni (aproximativ 4 km de mers), 4000 flexiuni (aproximativ 8 km de mers) şi 8000 flexiuni (aproximativ 16 km de mers). Acest model a fost testat la 4000 flexiuni, echivalentul a 8 km de mers.

Care este diferența dintre stabilitate și aderență?

Stabilitatea încălțămintei este dată de forma și dispunerea crampoanelor. Aderența depinde de tipul de material folosit și de striațiile de pe talpă (la fel ca la cauciucurile mașinii). Aderența îmbunătățește propulsarea, împiedică alunecarea în spate în timpul urcării și stabilizează încălțămintea.
Aderența împiedică alunecarea și derapajul pe teren neted sau pe teren cu zăpadă, umed sau cu gheață.

Ce tip de aderență și stabilitate asigură acest model?

Talpa SNOWCONTACT asigură aderență și stabilitate pe teren cu zăpadă. Dispunerea și înălțimea crampoanelor (3mm) este inspirată din forma labelor de râs. Acestea sunt plasate strategic, pentru aderență și stabilitate optimă pe teren cu denivelări. Suprafața și forma crampoanelor sunt astfel concepute încât să se adapteze perfect la deplasarea pe zăpadă.

Beneficiile tehnologiei SNOWCONTACT

Talpa SNOWCONTACT este concepută dintr-un material special, cu crampoane adaptate, pentru a asigura aderență optimă. De asemenea, talpa Snowcontact este mai eficientă pe zăpadă decât cea clasică. În caz de uzură pe gheață, doar adăugarea de antiderapante vă vor asigura aderența necesară.

Acest produs rezistă unei practicări consecvente?

Echipa noastră de ingineri efectuează teste în laborator, pentru a ne asigura că răspundem tuturor nevoilor utilzatorilor noștri. Validăm următoarele elemente: orificiile pentru şireturi şi chingi, lipirea, toxicologia, rezistenţa la razele UV, abraziunea tălpii şi componentele feţei, durata de viaţă (deteriorare accelerată).

Ce șosete sunt potrivite pentru drumeție pe zăpadă?

Pentru a vă echipa corect în timpul drumețiilor pe timp de iarnă, luați în considerare următoarele:
Căldură: aport de căldură asigurat de șosete călduroase (este de preferat ca șosetele să conțină și lână).
Respirabilitate: alegeți șosetele în funcție de intensitatea practicării.
Lungime: vă recomandăm șosete lungi, pentru mai multă protecție.

Cum se pot menține în timp calitățile tehnice ale ghetelor?

Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi. Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Capacitatea de respingere a apei se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (după spălări). În magazinele Decathlon există o gamă variată de produse impermeabilizante.

Cum funcționează garanția produsului?

Acest produs are o garanție de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condiții neadecvate de utilizare.

Notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă ABCDE a fost dată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, prin compararea produselor de acelaşi tip (tricouri, pantaloni, rucascuri).
Decathlon se implică voluntar în acest demers de afișare de a impactului produsului asupra mediului. Toate demersurile noastre pe: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Garanție

2 ani

Greutate

33 : 0.656 kg
34 : 0.67 kg
35 : 0.724 kg
36 : 0.754 kg
37 : 0.788 kg
38 : 0.802 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Talpă din 100% Cauciuc Exterior din 40.9% Piele bovine, 30% Poliuretan, 29.1% Poliester Căptuşeală călduroasă 100% Poliester Interior din 100% Poliester

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra la loc aerisit, uscat şi ferit de lumină.

TESTE

Echipa noastră de designeri îşi desfăşoară activitatea lângă Mont-Blanc, în regiunea Haute-Savoie (Franţa). Pe durata întregului an, echipa concepe şi dezvoltă produse estetice, simple şi tehnice. Apoi produsele sunt testate în practică, fiindcă suntem convinşi că numai astfel putem îmbunătăţi produsele în permanenţă.

Produse similare

Imagini

Ghete mid cu șiret călduroase impermeabile drumeţie pe zăpadă SH500 warm Copii
Ghete mid cu șiret călduroase impermeabile drumeţie pe zăpadă SH500 warm Copii
Ghete mid cu șiret călduroase impermeabile drumeţie pe zăpadă SH500 warm Copii

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri